Ben değil annem taşınıyor ona yardıma geldim.ev gibi menüm de karışık oldu :) bide yazıp okuyunca gerçekten insan kendine daha objektif bakabiliyor.hatalarını daha iyi gördüm. Hastaneye de oğlumu goturdum.gözünde arpacık gibi bir şey çıktı. 2 ay oldu hala tam iyileşmedi.2 saat kucagimda kizimla sıra bekledik.ama maalesef doktora baktirmadi bile.sinir kriziyle eve döndük:)canim bir pasta yap en hizlisindan kuzun uyurken.
azicik kendinide hazirlarsin. fotograflariniz varsa fotolarla evi susleyebilirsin.
ya da kucuk notlar yaz bakacagi yerlere.
1 mektup da yazabilirsin, hepside el emegin olur, bundan guzel hediye mi olur :)
canim menun cok guzel, senin menulerin istahimi aciyor:)
sporuda bugun telafi edersin sular geldiyse..
cok guzel Melisim :)
tamamdir canim :)
selamlar :)
Kızlar ya refik geldi sancıdan öldüm sporda yapamayacağım bugün umarım yarın artı çıkmam
Ben değil annem taşınıyor ona yardıma geldim.ev gibi menüm de karışık oldu :) bide yazıp okuyunca gerçekten insan kendine daha objektif bakabiliyor.hatalarını daha iyi gördüm. Hastaneye de oğlumu goturdum.gözünde arpacık gibi bir şey çıktı. 2 ay oldu hala tam iyileşmedi.2 saat kucagimda kizimla sıra bekledik.ama maalesef doktora baktirmadi bile.sinir kriziyle eve döndük:)
:)Aleyküm selam canım :)
canim az yemissin oldukca..Dünkü menüm
Sabah
Elma sirkeli su
4-5 küçük domates
Öğlen
Ciğer kavurma
Akşam
Salata
2 çatal spaghetti
Su 1.5 litre
3 fincan çay
asyam sorarlarsa gostermedi bebek cinsiyetini dersiniz, doguma ne kaldi sununn surasinda, 3 ay sonra zaten belli olacak:)eşimde diyor annemgile söylicem dedim daha biz net bilmiyoruz ki.erkek dese kız olduğunu öğrensek bak erkek istiyodu kız oldu der kadının kapasitesi ortada.o da diyor zaten deeerrr diyor dedim madem derse dur önce biz netleştirelim.benim için aslolan bebeğimin sağlıklı olması yeter ki Rabbim bana sağlıklı sıhatli bağışlasın kv ağzına laf vermek istemiyorum.
ah canim ya cok uzuldum, ufaklik uyuyunca sende yat uyu hemen, dinlenmen lazim..Kız la uğraşıyorumcanım yaaa.geceden beri doğru dürüst uyumadı. Bir huysuz, bir mizmiz .sabah tan beri bağırıp duruyor. Daha öğle olmadı ben bittim bile.anlaşılan bu gün cooooook uzun olacak
Allah kolaylik versin canim.Ben değil annem taşınıyor ona yardıma geldim.ev gibi menüm de karışık oldu :) bide yazıp okuyunca gerçekten insan kendine daha objektif bakabiliyor.hatalarını daha iyi gördüm. Hastaneye de oğlumu goturdum.gözünde arpacık gibi bir şey çıktı. 2 ay oldu hala tam iyileşmedi.2 saat kucagimda kizimla sıra bekledik.ama maalesef doktora baktirmadi bile.sinir kriziyle eve döndük:)
gecmis olsun gulum, arti ciksan bile refikten uzulme sakin canim...Kızlar ya refik geldi sancıdan öldüm sporda yapamayacağım bugün umarım yarın artı çıkmam
Selam canlar nasilsiniz?
Bugun erkenciyim cunku sabahin 7.30unda caticilar geldi.
Komple catimiz degisecek kismetse.
Hem cok seviniyorum yagmur yagdiginda 1-2 yerden kucuk lekeler olmustu tavanda, hem de catiya evin icinden cikiliyor Allahim insallah bortu bocek, fare basmaz evi
3-4gun suruyormus tum catinin yapilmasi ki fare kesin var yukarda . esim kapan koymustu, ne yapacagim bilmiyorum..
Birde en korktugum hayvan..
insallah hic karsilasmadan atlatiriz bu tadilati...
canim az yemissin oldukca..
insallah Fatimem, nasilsin bugun gulum?Aleyküm selamm, günaydın canım :)
O zaman gözün aydın hem de kolay gelsin.. İnşaAllah faresiz atlatırsınız çatı olayını :)
cok guzel haberler bunlar :)Farkında değilim hiç canım.. Yani açlık hissetmiyorum pek, elma sirkesinden mi neden anlamadım ama iştahım yok gibi.. Ekmeği de kestim yokluğunu hissetmiyorum, şimdi gözüm her yerde ekmek aramalıydı oysaki :))
insallah Fatimem, nasilsin bugun gulum?
cok guzel haberler bunlar :)
Artik yavas yavas serinler gulum eylul geldi catti :)Bugün daha iyiyim canım, hava serin çok şükür ben de sakinim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?