Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben değil annem taşınıyor ona yardıma geldim.ev gibi menüm de karışık oldu :) bide yazıp okuyunca gerçekten insan kendine daha objektif bakabiliyor.hatalarını daha iyi gördüm. Hastaneye de oğlumu goturdum.gözünde arpacık gibi bir şey çıktı. 2 ay oldu hala tam iyileşmedi.2 saat kucagimda kizimla sıra bekledik.ama maalesef doktora baktirmadi bile.sinir kriziyle eve döndük:)

Kızlar ya refik geldi sancıdan öldüm sporda yapamayacağım bugün umarım yarın artı çıkmam

Moral bozmak gibi olmasın ama artı çıkma ihtimalin çok yüksek
Dün tv-de duydum regl zamanı vücudumuz 2 litre kadar su topluyormuş
Artı çıkınca gönül rahatlığıyla refiğe yüklene bilirizz

Çok geçmiş olsun canım..

Selam canlar nasilsiniz?
Bugun erkenciyim cunku sabahin 7.30unda caticilar geldi.
Komple catimiz degisecek kismetse.
Hem cok seviniyorum yagmur yagdiginda 1-2 yerden kucuk lekeler olmustu tavanda, hem de catiya evin icinden cikiliyor Allahim insallah bortu bocek, fare basmaz evi
3-4gun suruyormus tum catinin yapilmasi ki fare kesin var yukarda . esim kapan koymustu, ne yapacagim bilmiyorum..
Birde en korktugum hayvan..
insallah hic karsilasmadan atlatiriz bu tadilati...

Dünkü menüm

Sabah
Elma sirkeli su
4-5 küçük domates

Öğlen
Ciğer kavurma

Akşam
Salata
2 çatal spaghetti

Su 1.5 litre
3 fincan çay
canim az yemissin oldukca..

asyam sorarlarsa gostermedi bebek cinsiyetini dersiniz, doguma ne kaldi sununn surasinda, 3 ay sonra zaten belli olacak:)

Kız la uğraşıyorumcanım yaaa.geceden beri doğru dürüst uyumadı. Bir huysuz, bir mizmiz .sabah tan beri bağırıp duruyor. Daha öğle olmadı ben bittim bile.anlaşılan bu gün cooooook uzun olacak
ah canim ya cok uzuldum, ufaklik uyuyunca sende yat uyu hemen, dinlenmen lazim..

Allah kolaylik versin canim.
Oglunada cok gecmis olsun.
Doktordan korkmustur annesi, kiyamam..

Kızlar ya refik geldi sancıdan öldüm sporda yapamayacağım bugün umarım yarın artı çıkmam
gecmis olsun gulum, arti ciksan bile refikten uzulme sakin canim...

Aleyküm selamm, günaydın canım :)
O zaman gözün aydın hem de kolay gelsin.. İnşaAllah faresiz atlatırsınız çatı olayını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…