- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
İyiyim çok şükür canim oğlan bugün pek yormadı baş ağrısı var hafif ama alıştım artikdinlenmissin iyi olmus guzelim.
menunde gayet guzel Hazalim.
sagol gulum, benlik bir sey yok adamlar ciktiktan sonra temizligimi yaparim okadar ama insallah evimize beklenmedik misafirler girmez :)
cok guzel olmus canim ,nasilsin, oglan nasil?
ah gulum su bitterleri, sutlaclari, pastalari bir kessen, daha cok kilo vereceksin..
ah be canim o kadar haklisin ki..
insan ne yapacagini sasiriyor cocuklar 2-3 gun hasta olsa.
ki senin kuzunnun kolu kirik, ne denir be canim Allah dayanma gucu versin.
Her firsatta esinden, kizlarindan yardim iste.
Icine atip, bunaldikca patlarsin canim, yardim iste ev ahalisinden.
insallah cabucak gecer bu gunler...
Bende aynı şeyleri yaşıyorum canimKizlar bugün bunalımdayım. Kızım beni çok yoruyor. Sürekli bir huysuzluk ,bağırma, çığlık atmalar .sabah ve Akşam oturup ağladım artık sinirden gücüm kalmadı.tükendim. Rabbim acılarını göstermesin ama çok zorlanıyorum. Eşim biraz önce dışarıya çıkardı .bende duş aldım rahatlarım belki diye
sen diyetisyene gidecektin degil mi canim bas agrisini sor mutlaka..İyiyim çok şükür canim oğlan bugün pek yormadı baş ağrısı var hafif ama alıştım artik
Çok sağol :)Çok geçmiş olsun canım..
Nasilsin canim, gunun nasil gecti?Çok sağol :)
Allah yardımcın olsunSelam canlar nasilsiniz?
Bugun erkenciyim cunku sabahin 7.30unda caticilar geldi.
Komple catimiz degisecek kismetse.
Hem cok seviniyorum yagmur yagdiginda 1-2 yerden kucuk lekeler olmustu tavanda, hem de catiya evin icinden cikiliyor Allahim insallah bortu bocek, fare basmaz evi
3-4gun suruyormus tum catinin yapilmasi ki fare kesin var yukarda . esim kapan koymustu, ne yapacagim bilmiyorum..
Birde en korktugum hayvan..
insallah hic karsilasmadan atlatiriz bu tadilati...
İdare ederNasilsin canim, gunun nasil gecti?
sagol canim..Allah yardımcın olsun
sen vazgecmeden emzir canim.İdare ederkızım çok huysuzluk yaptı bugün. Emmek istemedi.sürekli mizmizlandi.az önce mama verdim onu içti uyudu.sanırım emmeyi bırakacak
hehehhe ,ohh bee sonunda
acıydı dilim yandı ne biçim :)Bende çok severim biber turşusu nu.biraz da acı olursa offffff
Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Benim de oğlum öyle. Allah yardımcın olsun canımKizlar bugün bunalımdayım. Kızım beni çok yoruyor. Sürekli bir huysuzluk ,bağırma, çığlık atmalar .sabah ve Akşam oturup ağladım artık sinirden gücüm kalmadı.tükendim. Rabbim acılarını göstermesin ama çok zorlanıyorum. Eşim biraz önce dışarıya çıkardı .bende duş aldım rahatlarım belki diye
Hayır sagmiyorum bazen doymadigini düşünüp mama veriyodum bugün emmek istemedisen vazgecmeden emzir canim.
sagiyor musun hic?
doymadigini dusunuyorsun mama takviyesiyle memeye devam et.
bugun menun gozlerimi yasartti canim :)bugün menüm
sabah : 5 tane patates kızartması
1kk peynir
2dilim ekmek
zeytin
ara : badem hurma
öğlen : kuru fasulye
2 kaşık makarna
2dilim ekmek
ayran
salata
ara:badem ,kuru incir
akşam: tavuk
1dilim ekmek
salata
5kaşık güveçte patlıcan
biber turşusu
su:1.5 litre
spor: adı neydi olduğun yerde ayakları karına çekme varya 250 tane ondan
100 ip atlama
Yawrukush
kızartmalar ,turşular benimdebugun menun gozlerimi yasartti canim :)
canim sen emzirmeye devam et yilma sakin.Hayır sagmiyorum bazen doymadigini düşünüp mama veriyodum bugün emmek istemedi
kizartma senin menunun demirbasi zaten, tursuda hem tuvalette, hem tartida canini acitacak :)kızartmalar ,turşular benimde
öhümm böhümmmkizartma senin menunun demirbasi zaten, tursuda hem tuvalette, hem tartida canini acitacak :)
6 gün sonra randevum var canım soracağım inşallahsen diyetisyene gidecektin degil mi canim bas agrisini sor mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?