Ok :) çok güzel olmuş bencebugün menüm
sabah : 5 tane patates kızartması
1kk peynir
2dilim ekmek
zeytin
ara : badem hurma
öğlen : kuru fasulye
2 kaşık makarna
2dilim ekmek
ayran
salata
ara:badem ,kuru incir
akşam: tavuk
1dilim ekmek
salata
5kaşık güveçte patlıcan
biber turşusu
su:1.5 litre
spor: adı neydi olduğun yerde ayakları karına çekme varya 250 tane ondan
100 ip atlama
Yawrukush
İnşallah bakalım ne olacak.şimdi menumu de yaziyorumcanim sen emzirmeye devam et yilma sakin.
pompa varsa da sag, sagip ver bakalim birde.
insallah gerek kalmaz.
moralini de yuksek tut, hic strese sokma kendini...
Allah sanada yardım etsin canım. İnsan bazen çok bunaliyor gerçektenBende aynı şeyleri yaşıyorum canim
İnsaAllah bırakmaz canım. Sen yinede önce emzir hep.sonra mama ver. Bende önce emzirip doymazsa mama veriyordum.sütüm tek başına yetmiyordu. Sen kendini üzme canım stres yaptıkca sütün daha da azalırİdare ederkızım çok huysuzluk yaptı bugün. Emmek istemedi.sürekli mizmizlandi.az önce mama verdim onu içti uyudu.sanırım emmeyi bırakacak
sorma fatimem ya tartı gününü unutup bir sürü minik biber turşusu yedim ,vay ben nerelere gidemm
sor canim muhakkak..6 gün sonra randevum var canım soracağım inşallah
guzel olmus canim :)Menüm
Sabah:
1 yumurta
5 zeytin
1kk peynir
2 dilim ekmek
Ara:
Birkaç dilim kavun
3 kaşık yoğurt
Öğlen:
2 yumurta
3 lokma peynir
2 dilim ekmek
Domates
Akşam:
5 kaşık patlıcan
Yoğurt
Su:2,5 lt
Spor:15 dk yürüyüş yaptım. Yine yatmadan biraz egzersiz yaparım.
Yawrukush
Seninde Allah yardımcın olsun .senin ki her zaman mı öyle yoksa hasta falan mı olduSeni gerçekten çok iyi anlıyorum. Benim de oğlum öyle. Allah yardımcın olsun canım
Tamam canım tavsiye için teşekkürler:)İnsaAllah bırakmaz canım. Sen yinede önce emzir hep.sonra mama ver. Bende önce emzirip doymazsa mama veriyordum.sütüm tek başına yetmiyordu. Sen kendini üzme canım stres yaptıkca sütün daha da azalır
Teşekkürlersor canim muhakkak..
guzel olmus canim :)
Kizzzz 1 kova türk kahvesi nasıl oluyor .neyle ictinMenum kizlar
Sabah
2 yumurta Peynirli zeytinyagli
4 yesil biber
1 domates
6 zeytin
Ogle yarim kg yogurt yedim
Aksam
Barbunya
Yesil biber
Kuru sogan
Sabah 1 fincan biraz once de 1 kova turk kahvesi ictim
Su 3 lt anca olmustur
Spor yok biraz yuzdum ama asiri dalga vardi
Benim oğlan doğduğundan beri huysuz canım yaa böyle geldi böyle gidiyor bakalımSeninde Allah yardımcın olsun .senin ki her zaman mı öyle yoksa hasta falan mı oldu
Kovadan hallice kovamsi bi bardak :)))) kendisi 3 cay bardagi sivi aliyor icine:)))Kizzzz 1 kova türk kahvesi nasıl oluyor .neyle ictin
Yemiyorum oglenleri genelde banucum :)Canım menü güzel olmuş öğlenleri yemiyordun demi :))
Pek dert yandın:)) kolaylıklar diliyorum , evin en zor işi ütü müdür ya ben de sevmem ki hiç
MasaAllah canım. Afiyet olsun.Nasıl içtin o kadar kahve yi.Kovadan hallice kovamsi bi bardak :)))) kendisi 3 cay bardagi sivi aliyor icine:)))
Allah yardım etsin canım. İnşallah düzelir.kaç yaşındaBenim oğlan doğduğundan beri huysuz canım yaa böyle geldi böyle gidiyor bakalım
İyi geceler canım.Herkese iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?