Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

guzel olmus Busem, spora dalga yazayim :)

Herkese iyi geceler :)
iyi geceler canim :)

Bugunku menum
Kahvalti - 1 bardak sut , 1 haslanmis yumurta , 1 dilim beyaz ekmek , biraz peynir
Ara 1 dilim karpuz
Oglen 1 bardak yogurt 1 kase yesil mercimek corbasi
Ara 1 bardak ayran
Aksam buyuk bir kase cacik
Su 4 litre
Yesil cay 2 fincan
Spor 1 saat yuruyus

Sağol kuzum. Temizlikte yorma kendini zaten eşin yardım eder :)

Kızlar diyet döneminde regl le ilgili sorun yaşayan oldumu annem aynı ay içinde 2 kere adet görmüş benim kide hem cok erken hemde düzensiz geldi yani dün bitmesi gerekirken bugün bitti dedim ama yine gelmiş

Sağol kuzum. Temizlikte yorma kendini zaten eşin yardım eder :)
gulum esimin isi basindan askin, ev isleri bana bakiyor:)
ama olsun hallederim insallah..

Kızlar diyet döneminde regl le ilgili sorun yaşayan oldumu annem aynı ay içinde 2 kere adet görmüş benim kide hem cok erken hemde düzensiz geldi yani dün bitmesi gerekirken bugün bitti dedim ama yine gelmiş
canim beslenmenin degismesi ve egzersiz adet degisikliklerine sebep olur.
yinede endise ediyorsaniz kadin doguma gorunebilirsiniz.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
melinda23ODUL 100IA--- 150JJ--
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
haeshinIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI DINLENME
gogo2405IZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
tiffany20 ODUL -
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI
AKovser MUAF 50M MUAF--
KarKralicesi 10DK Y 10DK YODUL 300JJ -
Ey0609 50M 100JJ 15DK Y
Alya008ODUL ODUL 500JJ -
azimli anne 150JJ
gulpinargul- - 10DK Y-
saricicek 100DK-ODUL MUAF----
fyzanur ODUL 100JJ 100DK250IA 100JJ 200DK
marlin18---100IA 100JJ 100IA 10DK Y
oluroylebazen---- --
Saadetim33- DINLENME
Ollalla-ODUL
bnnu -

[/td][/td][/td][/td]

***4. Takım 481. Etap ***

melinda23 (62.8///%)
gogo2405 (66.5///%)
tiffany20 (53.6///%)
KarKralicesi (69.3///%)

Alya008 (71.2// /%)
Ollalla (48.2///%)478. etapta kilo bildirimi yaparak izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 3e bolundu.
azimli anne (80///%) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:14 Agustos , hedef:55

4. Takim Ortalaması: %

***UGUR BOCEKLERI***

saricicek123 (60.8///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.7///%) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49
oluroylebazen (77.7///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
Ey0609 (93.7///%) yeni uye, baslangic kilosu:94 , baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:55
gulpinargul (87.5///%) yeni uye , baslangic kilosu:89 , baslangic tarihi:25 Agustos, hedef:58

bnnu (58.8///%)
haeshin (61.7///%) 480. etapta izne ayrildi.
Saadetim33 (///%)

Ortalama: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…