Günaydın abliş nasılsın
canim menulerini gunluk yazsana eskisi gibi, ne sorun var gorelim kuzum.Kizlar merhaba. 6 agustostan bu yana yediklerime dikkat etmeme ve gunde 35 dk civari yuruyus yapmama ragmen 1 kilo vermisim toplamda. Aralarda 4-5 kez yemeyi biraz abartmis olabilirim ama 1 kilo nedir ya:)) normalde kolay kilo veren biriyim, niye boyle oldu anlamadimyuruyusu 1 saate cikaricam bugun.. Son diyetimde 1 ayda 6-7 kg civari vermistim gecen kis..
Ne demek canım benim havuz başında kahvemi yudumlarken yapayım dedim.gogo2405 ablalarin guzeli sen neden tatilini yapmiyorsun yahu, birde listelerle ugrasmissin.
Ben halledecektim, cok uzuldum..
Ellerin dert gormesin..
Kontrolumuzu yaptim, kahvalti hazirlayip geliyorum takima guzeller.
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
oyy zahmet etmeseydin be ablam, baksana erkenden kalktim halledeyim diye:)Ne demek canım benim havuz başında kahvemi yudumlarken yapayım dedim.
Dr açken spor yapma demişti canim açken yapıyorsan belki farkında olmadan spordan sonra yediklerini vücut depoluyor olabilir69da takıldım kaldım, bi vermeye başlasam ben de kolay vereceğimi düşünüyorum. geçen sefer sporu artırınca vermeye başlamıştım, şimdi yine onu denicem ama tatildeyim diye zor oluyor biraz :)Yawrukush
Kesin gorursun ama son birkac kg kala gicik bi durum oluyo, hemen gostermiyo kendini 69.9 :))
Hic kilo veremedim diye cok az kalori almaya basladim sinirim bozuldu, simdi birkaç saatte bir iki üç kaşık yoğurt falan yemeye başlıcam, uzun süre aç kalmıcam.Dr açken spor yapma demişti canim açken yapıyorsan belki farkında olmadan spordan sonra yediklerini vücut depoluyor olabilir
tamam canim sporu arttir, kesin ise yarar :)69da takıldım kaldım, bi vermeye başlasam ben de kolay vereceğimi düşünüyorum. geçen sefer sporu artırınca vermeye başlamıştım, şimdi yine onu denicem ama tatildeyim diye zor oluyor biraz :)Yawrukush
aksamda olsa yap canim, havalar yavas yavas serinler tahminim..bi de havalar çok sıcak diye yürüyüşü akşam yapıyorum saat 9 gibi, acaba geç yapmak fayda etmiyor mu bilemedim..
canim listen hayirli olsun :)Bugün ku menüm
Kahvaltı
3 yağsız gevrek
3 zeytin
1 dilim peynir
Öğlen
7 badem
3 ceviz
1 muz
3 yk yoğurt
Ara
1 cay bardağı leblebi
Aksam 17:30
Yarın porsiyon yani 2 parça etliekmek
1 ayran
4 kaşık kazan dibi
Yemekten sonra 1 saat yürüyüş
10 bardak su
öyle oldu canim oğlum dışarda acıktım diye tutturunca girdik mecburen :) akşam ki yoğurt va ara öğün deki meyve yerine kazandibi ni akşam 7 y.k yemek yerine ise etlikmegi yedim :)canim listen hayirli olsun :)
bugun etli ekmekle kazandibide odulun olmus :)
canim daha oncede konusmustuk az yemek kilo vermeni zorlastirir.Hic kilo veremedim diye cok az kalori almaya basladim sinirim bozuldu, simdi birkaç saatte bir iki üç kaşık yoğurt falan yemeye başlıcam, uzun süre aç kalmıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?