Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar merhaba. 6 agustostan bu yana yediklerime dikkat etmeme ve gunde 35 dk civari yuruyus yapmama ragmen 1 kilo vermisim toplamda. Aralarda 4-5 kez yemeyi biraz abartmis olabilirim ama 1 kilo nedir ya:)) normalde kolay kilo veren biriyim, niye boyle oldu anlamadim yuruyusu 1 saate cikaricam bugun.. Son diyetimde 1 ayda 6-7 kg civari vermistim gecen kis..

canim menulerini gunluk yazsana eskisi gibi, ne sorun var gorelim kuzum.
Dert etme ben kolaylikla verecegine inaniyorum :)

Ne demek canım benim havuz başında kahvemi yudumlarken yapayım dedim.

Bugün ku menüm
Kahvaltı
3 yağsız gevrek
3 zeytin
1 dilim peynir

Öğlen
7 badem
3 ceviz
1 muz
3 yk yoğurt

Ara
1 cay bardağı leblebi

Aksam 17:30
Yarın porsiyon yani 2 parça etliekmek
1 ayran
4 kaşık kazan dibi

Yemekten sonra 1 saat yürüyüş
10 bardak su

Dr açken spor yapma demişti canim açken yapıyorsan belki farkında olmadan spordan sonra yediklerini vücut depoluyor olabilir

Dr açken spor yapma demişti canim açken yapıyorsan belki farkında olmadan spordan sonra yediklerini vücut depoluyor olabilir
Hic kilo veremedim diye cok az kalori almaya basladim sinirim bozuldu, simdi birkaç saatte bir iki üç kaşık yoğurt falan yemeye başlıcam, uzun süre aç kalmıcam.

tamam canim sporu arttir, kesin ise yarar :)
ee ne var ne yok Cansucum , calisiyor musun?

canim listen hayirli olsun :)
bugun etli ekmekle kazandibide odulun olmus :)

canim listen hayirli olsun :)
bugun etli ekmekle kazandibide odulun olmus :)
öyle oldu canim oğlum dışarda acıktım diye tutturunca girdik mecburen :) akşam ki yoğurt va ara öğün deki meyve yerine kazandibi ni akşam 7 y.k yemek yerine ise etlikmegi yedim :)

Hic kilo veremedim diye cok az kalori almaya basladim sinirim bozuldu, simdi birkaç saatte bir iki üç kaşık yoğurt falan yemeye başlıcam, uzun süre aç kalmıcam.
canim daha oncede konusmustuk az yemek kilo vermeni zorlastirir.
vucut kitlik var sanip depolar.
oyuzden 3 ana ogununu guzelce ye canim.
1-2 de ara ogun yap.
sporunu artttirsan yeter bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…