Bende paylasirim şimdi. Tam ogrenemedim sistemi daha.telefondan girdiğim için geçmişi de tam göremiyorum. Kusura bakmayın. Teşekkürler canım
Çok güzel canımMenüm:
Sabah:
3 bisküvi (kahvaltıyı hazırlarken çok acıktım dayanamadım)
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
2 dlm ekmek
Ara:
1 brd muzlu süt
Öğlen:
5 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık sebze yemeği
Yoğurt
Ara:
Bir küçük ısırık çikolata
Akşam;
1 kase çorba
4 kaşık kıymalı sebze yemeği
1 dlm ekmek
Közlenmiş biber ve yeşillik
Su:2 litre
Spor yapamadim bugün. Birazdan egzersiz yaparım.
Yawrukush
Her gün paylaşıyorum ama biraz geç oluyor sanırım.dikkat ederim artık.çok sagolNe kusuruu canımm... Neyi merak etsen çekinmeden sor..
Hergün menü paylaşmak gerek.. Gününde paylaşamasan bile ertesi gün yazmaya çalış..
Her gün paylaşıyorum ama biraz geç oluyor sanırım.dikkat ederim artık.çok sagol
Küçük bebeğin var galiba sıkma kendini acda kalma canimHer gün paylaşıyorum ama biraz geç oluyor sanırım.dikkat ederim artık.çok sagol
Aşkolsun niye kiriliyim ki.yardım ettiğin için mutlu oldum gerçekten :)Ne kusuru canim telden gerçekten zor oluyor yarına kadar vakit var paylaşabilirsin istediğin zaman kirdimsa affet
Çok sağol canım teşekkürlerKüçük bebeğin var galiba sıkma kendini acda kalma canim
Bende onu sorcaktim yaa bu menü tablosunu tam anlamadım ben nasıl oluyor bu sistemYok canım sorun değil.. Kaptan menü tablosunu gece hazırlıyor zaten, biz uyuduktan sonra :)
İçimi rahatlattın canim biraz ters bir yapım varmış öyle diyorlar o yüzden kırmaktan korkar oldum insanlariAşkolsun niye kiriliyim ki.yardım ettiğin için mutlu oldum gerçekten :)
Bende onu sorcaktim yaa bu menü tablosunu tam anlamadım ben nasıl oluyor bu sistem
Anlıyorum seni çünkü ben de aynı o şekilde yimİçimi rahatlattın canim biraz ters bir yapım varmış öyle diyorlar o yüzden kırmaktan korkar oldum insanlari
Nerden bakıyoruz tabloya acaba :)Kaptanımız günlük menü ve sporlarımızı yazıyor canım..
Mesela yememen gereken birşey yediysen ya da spor yapmadıysan cezaları yazıyor..
Tabloda isminin karşısına bakarsan aldığın cezaları görürsün :)
Bu hafta 50M (50 mekik) 100 jj (jumping jack) 15 Dk (dizleri karına çekerek yerinde koşma) cezaları almışsın canım.
Nerden bakıyoruz tabloya acaba :)
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
melinda23 | ODUL 100IA | - | - | - | - | - | |
abesle_istigal | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
haeshin | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | |||
gogo2405 | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
tiffany20 | ODUL | - | |||||
happy_moon | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI |
AKovser | - | - | |||||
KarKralicesi | ODUL | 300JJ | - | ||||
Ey0609 | 100JJ | 15DK Y | |||||
Alya008 | ODUL | ODUL | 500JJ | - | |||
azimli anne | 150JJ | ||||||
gulpinargul | - | - | - | ||||
saricicek | - | ODUL MUAF | - | - | - | - | |
fyzanur | ODUL 100JJ | 250IA | 100JJ | 200DK | |||
marlin18 | - | - | - | 100IA | 100JJ | 100IA | 10DK Y |
oluroylebazen | - | - | - | - | - | - | |
Saadetim33 | - | ||||||
Ollalla | - | ODUL | |||||
bnnu | - |
Canım ben de anlamadım bu tabloyu. Sana zahmet bi bakarmisin benim cezam, neyim var miTakımı takip edersen hergün görürsün zaten canım bu tabloyu, edemezsen de hiç sorun değil bana söylemen yeterli :)
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI Mavibocuk IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI melinda23 ODUL 100IA - - - 150JJ - - abesle_istigal IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI haeshin IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI DINLENME gogo2405 IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI tiffany20 ODUL - happy_moon IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI IZINLI AKovser MUAF 50M MUAF - - KarKralicesi 10DK Y 10DK Y ODUL 300JJ - Ey0609 50M 100JJ 15DK Y Alya008 ODUL ODUL 500JJ - azimli anne 150JJ gulpinargul - - 10DK Y - saricicek 100DK - ODUL MUAF - - - - fyzanur ODUL 100JJ 100DK 250IA 100JJ 200DK marlin18 - - - 100IA 100JJ 100IA 10DK Y oluroylebazen - - - - - - Saadetim33 - DINLENME Ollalla - ODUL bnnu -
[/td][/td][/td][/td]
Canım ben de anlamadım bu tabloyu. Sana zahmet bi bakarmisin benim cezam, neyim var mi
Kizlar bugün menüm felaket. Yazmasam olurmu.cezaya razıyım .@Yawrukush
Anammmmm ne çokmuş yaww. Hafta sonu yapayım o zaman .ip atlamak yerine başka bişey olsa Nasıl olurTabi ki canım ne zahmeti :)
Senin bu hafta 200 İA (ip atlama), 100 JJ (jumping jack) . 10 DK (dizleri karına çekerek yerinde koşma) cezan var canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?