Odulun olmus canim ,sorun yok:)öyle oldu canim oğlum dışarda acıktım diye tutturunca girdik mecburen :) akşam ki yoğurt va ara öğün deki meyve yerine kazandibi ni akşam 7 y.k yemek yerine ise etlikmegi yedim :)
cok guzel olmus menu ve sporlar canim.Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
7 zeytin
Öģlen:3yk patlıcan tava
Yarım Kâse yoğurt
Ara:Türk kahvesi
Akşam :
3yk:yemek
Yarım kase yoğurt
Spor:45 dakika bisiklet
100 sguat
100ia
100 mekik
50 bacak hareketi
Su:12bardak
Azcik ayakta dursam az spor yapsam ölüyorum rahatsız oluyorum çok ağrı cekiyorum romatizma dr um spor ve fazla yürüyüş yok demişti zaten :/Odulun olmus canim ,sorun yok:)
ozaman yediklerine bu sekilde dikkat edeceksin canim, sporda yapabildigin kadar...Azcik ayakta dursam az spor yapsam ölüyorum rahatsız oluyorum çok ağrı cekiyorum romatizma dr um spor ve fazla yürüyüş yok demişti zaten :/
Beni yormayacak bir spor varmi önerebileceğinizozaman yediklerine bu sekilde dikkat edeceksin canim, sporda yapabildigin kadar...
Tamam canım bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım henüz regl olmadım ama birkaç gün var olmama umarım haftaya süper bir tartım olur:)))cok guzel olmus menu ve sporlar canim.
bugun arti cikmissin, bu hafta lutfen kacamak yapma.
misafirlikler , kacamaklar derken kotu oluyor canim..
reglininde etkisi vardir elbet, ama menulerini bozma Fikriyecigim..
canim kardiyo ve kas agirlikli sporlar uygun degil sana.Beni yormayacak bir spor varmi önerebileceğiniz
dikkat ettikten sonra guzel bir eksi gelir guzelim :)Tamam canım bu hafta hiç kaçamak yapmayacağım henüz regl olmadım ama birkaç gün var olmama umarım haftaya süper bir tartım olur:)))
tebrikler gulum, daha ne eksiler gorecegiz insallah:)Geçen hafta 71.7
Bu hafta 71.5
Ortalama 0.27
o kadar kacamaga iyi bile sabit feyzosss, ben kesin arti gelir dedim..
cok guzel Banum, tebrikler canim :)
canim harikasin, cok tebrik ediyorum:)
cok cok guzel, tebrikler canim :)Pazar günkü kilom ;61
Bugün kü kilom :60
Fark; -1 kilo
% 1.64
tatil yap ablacim, bildirimi bosver :)Günaydınlar kızlar ben bu hafta bildirim yapamiycam tatildeyim malum ve tartım yok .
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
ah kacamaklar, ah misafirler ahhh, yaktiniz 4. takimi :)
tebrikler canim, mezuniyet gorundu :))Gecen hafta 48.5
Pazartesi 47.5
Bu hafta 47.2
canim her hafta cuma sabahi listemizi paylasiyoruz burada, bir onceki haftaki kilonu oradan gorup, hatirlayabilirsin.Bu haftaki kilom :79
daha birde kacamak diyor.benim kaçamak hakkım var mı ya bütün hafta çok yedim ya o açıdan varsa yarın kullanıcam
ellerine saglik ablacim***4. Takım 481. Etap ***
melinda23 (62.8///%)
gogo2405 (66.5///%) bildirimde bulunmadı
tiffany20 (53.6///%)
KarKralicesi (69.3/68.5/0.8/%1.15)
Alya008 (71.2/72/ +0.8/%-1.12)
Ollalla (48.2/47.2/1/%0.69)478. etapta kilo bildirimi yaparak izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 3e bolundu mezun olmak istiyor
azimli anne (80/79/ 1/%1.25) yeni uye, baslangic kilosu:81, baslangic tarihi:14 Agustos , hedef:55
4. Takim Ortalaması: %
***UGUR BOCEKLERI***
saricicek123 (60.8///%) 455. etapta 59.8 kg ile mezun oldu.Baslangic tarihi:11 Temmuz, hedef:57
fyzanur (79.7///%) 429. etapta 66.5 kg ile izne ayrildi.Baslangic tarihi:11 Temmuz, Hedef:49 sabit
oluroylebazen (77.7///%)393. etapta 73 kilo ile bildirimsiz izne ayrildi.Baslangic tarihi:4Temmuz, hedef:55
Ey0609 (93.7/91.7/2/%2.13) yeni uye, baslangic kilosu:94 , baslangic tarihi:24 Agustos, hedef:55
gulpinargul (87.5///%) yeni uye , baslangic kilosu:89 , baslangic tarihi:25 Agustos, hedef:58
bnnu (58.8/57.4/1.4/%2.38)
haeshin (61.7///%) 480. etapta izne ayrildi.
Saadetim33 (/71.7/71.5/0.2/%0.28)
Marlin18 (/61 /60 / 1 /%1.64 )
Ortalama: %
Aynen koşturmalar hiç bitmiyor gülüm. Paşa nasıl abliş başladı mı kreşeHamdolsun guzellik, kosturmacayla geciyor hayat. Sen nasilsin?
Çok teşekkürler :)tebrikler gulum, daha ne eksiler gorecegiz insallah:)
o kadar kacamaga iyi bile sabit feyzosss, ben kesin arti gelir dedim..
cok guzel Banum, tebrikler canim :)
canim harikasin, cok tebrik ediyorum:)
Menüler paylaşıldı canim en geç 8 e kadar paylaşılıyor geneldeKızlar kimse yok mu bugün menü paylaşmıyor muyuz
Bende paylasirim şimdi. Tam ogrenemedim sistemi daha.telefondan girdiğim için geçmişi de tam göremiyorum. Kusura bakmayın. Teşekkürler canımMenüler paylaşıldı canim en geç 8 e kadar paylaşılıyor genelde
Ne kusuru canim telden gerçekten zor oluyor yarına kadar vakit var paylaşabilirsin istediğin zaman kirdimsa affetBende paylasirim şimdi. Tam ogrenemedim sistemi daha.telefondan girdiğim için geçmişi de tam göremiyorum. Kusura bakmayın. Teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?