Anammmmm ne çokmuş yaww. Hafta sonu yapayım o zaman .ip atlamak yerine başka bişey olsa Nasıl olur
KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalik, bir avuç badem ceviz, yarım şeftaliYok canım, menü yazmamayı unutt :))
Yaz bakalım ne yapmışsın :)
Hem cuma ya da cumartesi ödül öğünü yeme hakkımız var, belki yediklerini ödül olarak görebiliriz :))
Anammmmm ne çokmuş yaww. Hafta sonu yapayım o zaman .ip atlamak yerine başka bişey olsa Nasıl olur
Nerden bakıyoruz tabloya acaba :)
Ohhhh iyiymiş. Yürüyüş cezası verin bana bol bol yürürüm sorun değil. Başkası beni bozarCanım bu arada uyku sersemliğinden karıştırmışım, son cezan 10 DK değil ya 10 DK Y 10 dk yürüyüş yani :)
Uykundan ettik canım seni de kusura bakmaCanım senin de son cezan 15 dakika yürüyüşmüş, kusura bakmayın biraz uykuluyum
KahvaltıM, 2 haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, biber, salatalik, bir avuç badem ceviz, yarım şeftali
Ara şekersiz Türk kahvesi, bir kare bitter
Saat 15 te;1 tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek, bir kase cacık
Buraya kadar herşey yolundaydı ki akşam misafir geldi eşim çağırmış (sinirlendim bende zaten bebiş huysuzluk yapıyor birde misafir offff bu erkekler )
Ara , 2 dilim kek
Bir avuç çekirdek
Birkaç üzüm
Sinirden yedim hepsi ni
Sinirlenince yada moralim bozuk olduğunda kendimi yemeğe veriyorum. Çok kötü bir şey. Yardımcı olun lütfennn
Kendimi frenlemem lazım
Uykundan ettik canım seni de kusura bakmaDahlia_
Ohhhh iyiymiş. Yürüyüş cezası verin bana bol bol yürürüm sorun değil. Başkası beni bozar
Aslinda bir dilim yiyecektim. Sonra baktım iki dilim olmuş. Kendimi kaptırmışım.Ben de birşey var sandımm :))
Ödülün olsun yediklerin ama biraz fazla ödül olmuş :)) keki 1 dilim yeseydin bari canım :))
Bir de çekirdekden kaçmak gerek, sırf hergün yediğim çekirdekden kilo aldığımı bilirimm
Yarın duruma göre artik içinden birini seçerim o zamanSen bol bol yürü zaten :)) ama başka egzersizlere de ihtiyac var vücurt şaşırsın birazz :))
İp atlama sorun olursa squat var, dizleri karına çekme var, mekik varr bizde çeşit çoookkk
iğrenç bir kınadan geldim ,gittiğime bin pişmanım ...çokta yorgunum...menümü yarın yazıcam ...iyi geceler kızlar
Aslinda bir dilim yiyecektim. Sonra baktım iki dilim olmuş. Kendimi kaptırmışım.
Yok canım ya hiç iyi olmadı bu menü.
tebrikler canimm :)Geçen hafta:53.6
Bu hafta:53.4
Fark:0.2
400 gr vermissin Nenam tebrikler :)Selam kizlar kg mu yazmai unttm 62.4 gecem hafta kactm hatrlamiorm
degisiklik iyi oluyor canim :)sac kesim modeli bakıyorum
sacımı kestiricem yarında
sen nabarsın kuzum
nasılsın. alerjin nasıl oldu?
canim yurekten tebrik ediyorum, azmin daim olsun :)
canim o kadar guzel br noktaya deginmissin ki , ana ogunleri asla atlamamamiz gerekli.1 Eylül Menüm
Sabah
1 küçük dilim karışık tahıllı ekmek
2-3 kaşık pişmiş yumurta
1,5 tane salatalık
Şekersiz çay
Öğlen
1 tavuk dürüm
1,5 bardak yeşil çay
1 kutu ayran
Akşam
2 tane tavuk budu(haşlanmış)
1 küçük parça ekmek
2 tane salatalık
1 bardak süt
1 tane keçi boynuzu
Sanırım 3 avuç gelir badem
Su
En az 2 lt veya daha fazla
Egzersiz
En az 2 saat yürüyüş veya daha fazla
Dün Neler Yaptım
Önce kardeşimle sonra arkadaşlarımla gidilmesi gereken yerlere uzun süreli yürüyüşler yaparak gittik telefonumdaki adımsayar programına göre 11.436 adım atmışım ve 2 saat 7 dakika yürümüşüm öğlen kardeşimin daha çok yere gideceksin bugün bence bu dürümün hepsini yemelisin demesi ile hepsini yedim dürümün normal şartlarda yarısını yemeyi düşünüyordum.
Sonra akşam yemeğinde 2 salatalık yerim dedim ama 2 salatalık beni kesmedi ve arkadaşlarımla whatsapptan bir konu üstüne konuşuyorduk saat 00.00 ı geçmiş haliyle iyice aç hissedince haşlanmış tavuk badem süt ve diğerlerini yemiş bulundum ve anladım ki ana öğün atıştırmalıkla geçirilmemeli atıştırmalıkla geçirilecekse uyunmalı yoksa açlık krizi yaşayabiliyor insan halbuki akşam 20.00 gibi eve geldiğimde yeseydim tavuğu ve 1 parça ekmeği 3 avuç bademi indirmeyecektim gecenin bir vakti mideye... Yine de tartıda eksi görmüş olmak mutluluk verici :)))
Selam guzeller, cok uzgunum bugun takima ugrayamadim.
Once oglani okula goturdum ,oradan esim aradi is arkadaslariyla ogle yemegi yiyeceklermis sende gel diye.
Oraya gittim , yedik sohbet ettik derken, kostur kostur market alisverisi yaptim.
Oradan evimizin catisini yapan calisanlara yemek almaya gittim, eve dondum.
Adamcagizlarin yemegini verdim, alisveris posetlerini yerlestirdim, kostur kostur okula gittim.
Akini aldim, parkta oynattim, eve geldik simdi yemegini yediriyorum, sonra onu yatirip, yemegi ve yarismamizin sonuc listelerini hazirlayacagim.
Hepinize iyi istirahatler, tatli ruyalar.
Hafta sonu gorusmek dilegiyle canlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?