- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
spor yapabildin mi canim?Pazar
Sabah
2yumurta (sahanda)
Ara
5 büyük üzüm
Türk kahvesi
Ara
2burçak bisküvi
Akşam
3kaşık patatesli tavuk
3kaşık makarna
2kaşık mantar
Nasil gecti gunun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spor yapabildin mi canim?Pazar
Sabah
2yumurta (sahanda)
Ara
5 büyük üzüm
Türk kahvesi
Ara
2burçak bisküvi
Akşam
3kaşık patatesli tavuk
3kaşık makarna
2kaşık mantar
Oh bayilirimhaeshin sarkiyi Kamuran Akkor'dan dinledim canim cok guzeldi, tesekkur ederim :)
bende bugunun pazartesi olmasi sebebiyle sana Muslum Gurses'ten itirazim var'i armagan ediyorum.![]()
Haydi gozunaydin canim, gecmis olsun..Gunaydin kizlar ozgem sana iyi geceler. Mutlu pazartesiler herkese:))) cok fena reggletto oldum agrim korkunc ama cok mutluyum kac oldu 15 gun mu gecti bilmem :)))
Özgecim sanada Günaydın tatlım:)))))Gunaydin canlarim, hepinize enerjik, keyifli ve kacamaksiz bir hafta diliyorum.
Eki Görüntüle 1881434
çok şükür gülüm iyi diyeyim iyi olsun gün sayıyorum artık evde sıkıntıdan.sen napıyorsun nasılsın@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
@saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 gulum nasilsin?
@Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
@E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
@Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)
bugun basla guzelim bildirimlere :)
ayriliklar her zaman zor be Sibelim, Allah baska uzuntu vermesin..
canim cok uzuldum kayinvalidenin davranislarina.
malesef boyle art niyetli, insan ayiran birileriyle ugrasmak cok zor.
ama sanslisin ki esin her seyin farkinda.
en basindan ailelerden yardim almamakla en iyisini etmissiniz.
azicik asim agrisiz basim misali.
simdiden sonrada gormeden gormeye hurmet edersin, deger vermezsin, hicbir sey beklemezsin olur biter gulum..
bende ipin ucunu kacirdim ablam, hamileyim diye hup hup goturuyorum her seyi :))
bugun basla guzelim bildirimlere :)
ayriliklar her zaman zor be Sibelim, Allah baska uzuntu vermesin..
canim cok uzuldum kayinvalidenin davranislarina.
malesef boyle art niyetli, insan ayiran birileriyle ugrasmak cok zor.
ama sanslisin ki esin her seyin farkinda.
en basindan ailelerden yardim almamakla en iyisini etmissiniz.
azicik asim agrisiz basim misali.
simdiden sonrada gormeden gormeye hurmet edersin, deger vermezsin, hicbir sey beklemezsin olur biter gulum..
bende ipin ucunu kacirdim ablam, hamileyim diye hup hup goturuyorum her seyi :))
Selam Asyacim nasılsın bebiş naçok şükür gülüm iyi diyeyim iyi olsun gün sayıyorum artık evde sıkıntıdan.sen napıyorsun nasılsın
not aldım canım yapıcam iyileşince ...@gulpinargul canim yoksun 2 gundur merak ettim seni iyi misin?
fyzanur kuzum tabloya ceza isledim ama simdi hastasin, iyilesince yaparsin canim:)
@saricicek123 Esram nasilsin, belin nasil oldu?
asya_01 gulum nasilsin?
@Mavibocuk Mervem bugun mistik cay ictim seni andim bir tanem, merak ediyorum seni her sey yolunda mi gulum?
@E-brulim sen ve prensesimiz nasil canimin ici?
@Ollalla mezun oldun, kacak oldun canim benim :)