Selam canım :))Selamlar
Nasılsın canımSelam canım :))
Her gün mu tartılıyorsun canimEki Görüntüle 1882564
Bugün kü tartı fotoğrafım gelsin. Sonrada işlere giriseyim salonun boyanması bitti temizleyip eşyaları yerlestiricem
Normalde hergün tartilmiyorum canım tatilde 3 kiloya yakın aldimya verene kadar bikaç gün tartilicam hem motivasyon için iyi geliyo bana.Her gün mu tartılıyorsun canim
Ben çanta varsa çantaya yoksa cebime koyuyorumTelefon da adim sayari kullanmak icin elimizde mi yoksa canta veya cebimiz de mi tutmamix gerekiyor surekli elimde tutamıyorum
Hoşgeldin canım uğrarız tabii vakit buldukçaSlm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
Slm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
Sağolasın canım.Ellerinize, emeğinize sağlık ablacım, çok güzel olmuş
Mutlulukla oturun
OlmazBen varım, olur mu ? :))
Hmm tam benlik :))) gidiyim zipliyim. . . YARIŞMA . . .
Canlar yarın İp Atlama ve Adım yarışması yapıyoruz..
Akşam saat 22-ye kadar ip atlama ve adım sayılarınızı beni etiketleyere yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar..
gogo2405 B belindamm @saricicek123 @Saadetim33 O Ollalla @tiffany20 @Ey0609 @Fyfyfy @Mavibocuk @melinda23 @seyhan77
Alya008 @azimli anne @bnnu
@gulpinargul @marlin18 @KarKralicesi @fyzanur @kakaovanilya @oluroylebazen
Çok sağol azeri guzelim.
Kız az yerinde dur iki canlı halinle. Esinle git alışverişe özgem.Kizlar hepiniz uyudunuz muhtemelen..
Akini okula biraktim, alisverise gittim,metro gibi bir yer yuru Allah yuru, onlari arabaya tasi, sonra eve gel, tek tek hepsini tasi, sonra yerlestir.
O kadar yoruldum ki anlatamam.
Sonrada cat kapi esim geldi ogle yemegini beraber yiyelim diye, haydii takimada giremedim
Sonra kostur kostur Akini okuldan almaya gittim.
Parkta arkadaslariyla oynamak istedi gunesin altinda pise pise bekledim:)
Eve donduk, annemler kamera dedi, bir yandan Akini yedirdim, kamerayi kapat, Akini uykuya hazirla , yatir hop bu saat oldu..
Daha simdide Akin uyurken yemegi hazirlayacagim.
Temizligi de yapamadim ,yarina kaldi.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler canlar..
Eki Görüntüle 1882564
Bugün kü tartı fotoğrafım gelsin. Sonrada işlere giriseyim salonun boyanması bitti temizleyip eşyaları yerlestiricem
Kızlar biz bugün oglanla grip olmuşuz . Yawrum bi yandan hapsiriyor ben bir yandan.
Nasıl verdin neler yedin canim bizimle paylaşırmısin
Geçmiş olsunKızlar biz bugün oglanla grip olmuşuz . Yawrum bi yandan hapsiriyor ben bir yandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?