sagol ablacim bugun su temizligi yarinda utumu halledersem cumada bavul hazirlarim sonra Seatle yolcusu kalmasin :))Okurken yoruldum maşallah nazar değmesin sana
yeni bir sen yaratalim canim benim, is gorusmende basarilar diliyorum.Hayatımda hiçbişey düzenli değil ki o olsun kaptaaaannn bana yeni bir ben lazım
oyy Mervem mesaj yazmis:)Günaydın tatlışlarr:)
kimse tutmasin canim seni :)Birisi adım yarışması mı var dedi.....
Bu konuda kendime çok güveniyorum nedense
hayir yok oyle, haydi kalk da adimla guzellik :)Bende ama sadece güvenmekle kalıyorum
Sağolasın canımÇok sağol azeri guzelim.
Kız az yerinde dur iki canlı halinle. Esinle git alışverişe özgem.
Ablam evin mis olmuş Güle güle otur. Tartida yüzünü güldürmuş var mı senden keyiflisi :))
Geçmiş olsun canımKızlar biz bugün oglanla grip olmuşuz . Yawrum bi yandan hapsiriyor ben bir yandan.
kolay gelsin ablacim, eviniz mis gibi oluyor ne guzel:)Eki Görüntüle 1882564
Bugün kü tartı fotoğrafım gelsin. Sonrada işlere giriseyim salonun boyanması bitti temizleyip eşyaları yerlestiricem
canim cebine koysan olur:)Telefon da adim sayari kullanmak icin elimizde mi yoksa canta veya cebimiz de mi tutmamix gerekiyor surekli elimde tutamıyorum
geliriz elbet canim, tesekkurler hatirlatma icin :)Slm bayanlaarrBen 6. Takımdan Ecz.imis. Son 200 etapdır izindeydim, yeni döndüm falan filan
O ayrıntıları geçersek, gördüm ki bizim bir cafemiz varmıışş
Diyorum ki değişiklik isterseniz oraya da bir uğrayınTakımlar arası sohbet muhabbet, daha aktif oluruz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ight-cuma-zayiflama-yarismasi.566306/page-596
Boş kalmış cafemiz, kalmasın. Yazıktır, günahtır
Hepiniz öpüldünüüzzSağlıklı, bol giden kalorili günlere
ooo masallah cok guzel olmus, agiz tadiyla oturun ablam :)
esimi oglanda bende zar zor goruyoruz Sibelim onuda alisverisle harcarsak vah halimize :)Çok sağol azeri guzelim.
Kız az yerinde dur iki canlı halinle. Esinle git alışverişe özgem.
Ablam evin mis olmuş Güle güle otur. Tartida yüzünü güldürmuş var mı senden keyiflisi :))
oyy gecmis olsun canim..Kızlar biz bugün oglanla grip olmuşuz . Yawrum bi yandan hapsiriyor ben bir yandan.
gozunaydin canim, cok guzel sonuclarin, cok sevindim:)Diyetisyen geldim kizlar
78 kilo olmuşum
3 kilo gitmis 2.5 kilosu yagdan gitmiş
Hemen su bile icmeden yuruyerek geldim ayni elbiselerle evde tartildim 79 çıktım yani benim tarti 1 kilo fazla gösteriyor
yeni listemde pek değişiklik yok birazdan paylaşırım canimoyy gecmis olsun canim..
bizde daha dun iyilestik, insallah cabuk gecer.
balli, karabiberli sut, ilik limonlu su ictim devamli.
oglanada balli sut iyi geldi.
buhar makinasini da calistir gulum..
acil sifalar..
gozunaydin canim, cok guzel sonuclarin, cok sevindim:)
yeni listen nasil?
evdeki tartin farkli olabilir normal Fatoscum:)
tamam canim, bas agrini soyledin mi?yeni listemde pek değişiklik yok birazdan paylaşırım canim
guzel olmus canim :)Bugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen
1 muz
10 badem
1 yağsız gevrek
Ara
1 muz
1 yeşilçay
Akşam
7 yk zeytinyagli barbunya
3 y.k yogurt
Salata
2 lt su
3.5 saat yürüyüş
Soyledim canim yesil cay tarifini değiştirdi ve 1 ayran yazdi listeme birde çok canim cekerse ayda 7 defa 10 gr lik cikolatatamam canim, bas agrini soyledin mi?
guzel olmus canim :)
Ellerine saglik abliş oh mis
Ah kuzum çok geçmiş olsunKızlar biz bugün oglanla grip olmuşuz . Yawrum bi yandan hapsiriyor ben bir yandan.
Selam canlarim nasilsiniz?
Dun aksam Akin ben ve babasinin pestilini cikartti..
Bu yuzden Akini yatirip yataga uzanmistik ve yatagin ortusunu bile kaldirmadan esimde bende uyuyakalmisiz, bayilmisiz desek daha dogru olur tabi :))
Ne var ne yok kizlar?
Menu tablomuzu bugun hem sali hem carsamba icin hazirlayacagim, affiniza siginiyorum...
anladim canim ayran guzel bir opsiyon :)Soyledim canim yesil cay tarifini değiştirdi ve 1 ayran yazdi listeme birde çok canim cekerse ayda 7 defa 10 gr lik cikolata
sende yoksun guzelim, nerelerdesin?hepsi kaçmış canım
Zaten dogumdan sonra kayiplara karisirimAleyküm selam canım..
2. bebişin Akın gibi olmaz umarım, yoksa biz seni zor buluruz artık
Ben iyiyim desem yalan olur gibi, hastalık havası var sankii :)
Hep Feyzanın yüzünden, geçen gün grip grip öptü beniifyzanur
Evet ama moralim bozuk biraz hic bir zamsn kiloma laf etmeyen kocacık 3 kilo az degilmi ya dedi bide gobek duruyor dedi cok moralim bozuldu 3 4 ay once 85 kiloydum simdi 78 kiloyum ama neyssr yaanladim canim ayran guzel bir opsiyon :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?