Tamam kuzum ♥ akın paşa nasıl bide bebişe isim buldunuz muolur canim Ebru Sallida olur :)
Akin iyi Hazalim, okula gitti canim.Tamam kuzum ♥ akın paşa nasıl bide bebişe isim buldunuz mu
Kolay gelsin canım öpüyorumM M_atruska veazimli anne canlar temizligi yapayim, mesajlarinizi sonra okur cevap veririm olur mu , opuyorum :)
Baby olacak zaten :) yerim onu şimdiden sahipleniyor ne güzel kuzum. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallahAkin iyi Hazalim, okula gitti canim.
Evde de aziyor, daha isim bulamadik bebege canim ya.
Oturup konusmadik da esimle, ama Akin baby diyor, illa baby olsun ismi diyor:)
amin gulum cumlemizin insallah..Baby olacak zaten :) yerim onu şimdiden sahipleniyor ne güzel kuzum. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin inşallah
sagol Hazalim :)Kolay gelsin canım öpüyorum
Zaten dogumdan sonra kayiplara karisirim @E-brulim gibi muhtemelen:)
ben nasil o gunleri unuttum da 2. bebis geliyor simdi ya, hafizami kaybetmis olmaliyim Fatimem.
Sicak bir seyler ic bak bende simdi sut kaynattim kendime..
vermez haberde vermez hayiiiiiinnn @fyzanur
Guzeller okuldan geldim, biraz birseyler atistirdim simdi temizlige girisiyorum:)
Hizlica bitiririm insallah, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere :)
Canım bizim ufaklıkla ilgilenmekten fırsat bulamıyorum teli elime aldığım anda başlıyor beni ısırmaya benimle ilgilen diyo:))sende yoksun guzelim, nerelerdesin?
Öģlen bulgur pilavı bayağı tok tuttu canım istemedi :))canim cubuk kraker aksam yemegi niyetine olmus ceza yok ama neden yemek yemedin kuzum? :)
Çok geçmiş olsun canım..
Acil şifalar dilerim..
Geçmiş olsun
Sağolun canlar.Sağolasın canım
Geçmiş olsun canım
kolay gelsin ablacim, eviniz mis gibi oluyor ne guzel:)
canim cebine koysan olur:)
geliriz elbet canim, tesekkurler hatirlatma icin :)
ooo masallah cok guzel olmus, agiz tadiyla oturun ablam :)
esimi oglanda bende zar zor goruyoruz Sibelim onuda alisverisle harcarsak vah halimize :)
Sağol özgem oğlan zaten mızmız iyice beter oluyor hasta olunca. Ağlama krizine grip oyle uyudu sıpa.oyy gecmis olsun canim..
bizde daha dun iyilestik, insallah cabuk gecer.
balli, karabiberli sut, ilik limonlu su ictim devamli.
oglanada balli sut iyi geldi.
buhar makinasini da calistir gulum..
acil sifalar..
gozunaydin canim, cok guzel sonuclarin, cok sevindim:)
yeni listen nasil?
evdeki tartin farkli olabilir normal Fatoscum:)
Ah kuzum çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?