• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sorma Sibelim bende ayni dertten muzdaribim :KK43:
Insallah hareketlenir takimimiz, saat farkindan da burada oldugum saatler belirli..
Neyse duzeliriz elbet:)

Aslında arkadaşlar fırsat buldukca buraya ugrarsa bu zayıflama sürecinde daha motive edici olur. Burda doğru bildiğimiz yanlislari ve senin sayende bir çok Zayıflama hareketleri ogrendik. Arkadaşlıklar isindikca sorumluluğumuz daha da artıyor. Zayıflamak için olan isteğimiz daha da artıyor. Ayrıca birbirimizin menulerine yorumlarda bulunursak daha ii olur arkadaşlar. Bu da senin sayende arkadaslara bir tavsiyem olsun özgem.

Iyi aksamlar kizlar. Bugun alisverise ciktim ve aci gerceklerle yuzlestim yeniden :)) 40 bedenim normalde ama lycrali kotlarda 38e rahat giriyordum, sadece bacaklarim girdi bugun maalesef :(( menum;

Sabah
Taze portakal suyu
Sekersiz biraz sutlu filtre kahve
2 ceviz

Ara
1 bardak sut

Ogle
Domates corbasi + ayran

Ara
1 bardak taze karisik meyve suyu

Aksam
Haydari soslu zeytinyagli izgara sebzeli salata + zero

Simdi yine kahve iciyorum. Su hic icemedim alisveristeydim butun gun, anca 1 litre icebilirim yatana kadar. Spor da yok ama cumartesi gunu izmirdeki yazlik evimize gidiyorum, havuzu var o yuzden bol bol yuzucem 10 gun kadar. Oturdugum sitede de havuz var gerci ama nasil bir usengeclikse girmiyorum, izmirdeki ev mustakil oldugu icin usenmem yuzerim diye umuyorum. Eylul sonuna arkadasimin dugunune kadar bi 3 kg falan versem guzel olacak. 1 aydir 69larda dolanmaktan biktim valla, 65 altina duserim umarim en kisa zamanda. Sizler nasilsiniz, nasil gidiyor:)

Iyi aksamlar kizlar. Bugun alisverise ciktim ve aci gerceklerle yuzlestim yeniden :)) 40 bedenim normalde ama lycrali kotlarda 38e rahat giriyordum, sadece bacaklarim girdi bugun maalesef :KK43:( menum;

Sabah
Taze portakal suyu
2 ceviz

Ara
1 bardak sut

Ogle
Domates corbasi + ayran

Ara

Aksam

Simdi yine kahve iciyorum. Su hic icemedim alisveristeydim butun gun, anca 1 litre icebilirim yatana kadar. Spor da yok ama cumartesi gunu izmirdeki yazlik evimize gidiyorum, havuzu var o yuzden bol bol yuzucem 10 gun kadar. Oturdugum sitede de havuz var gerci ama nasil bir usengeclikse girmiyorum, izmirdeki ev mustakil oldugu icin usenmem yuzerim diye umuyorum. Eylul sonuna arkadasimin dugunune kadar bi 3 kg falan versem guzel olacak. 1 aydir 69larda dolanmaktan biktim valla, 65 altina duserim umarim en kisa zamanda. Sizler nasilsiniz, nasil gidiyor:)
canim taze sIkIlmis meyve sulari malesef masum degil Cansucum.
Meyveler sekerli birde meyve suyu icin cok miktarda meyve sIkIliyor, ustelik meyveleri posasiyle beraber yememiz gerekirken, meyve suyunu icince posasida cop oluyor.
soyle soyleyeyim 1 servis meyve suyu 1 kola ile ayni kaloriye sahip.
yani saglikli birsey iciyorum diye dusunup asiriya kacma :)

Aslında arkadaşlar fırsat buldukca buraya ugrarsa bu zayıflama sürecinde daha motive edici olur. Burda doğru bildiğimiz yanlislari ve senin sayende bir çok Zayıflama hareketleri ogrendik. Arkadaşlıklar isindikca sorumluluğumuz daha da artıyor. Zayıflamak için olan isteğimiz daha da artıyor. Ayrıca birbirimizin menulerine yorumlarda bulunursak daha ii olur arkadaşlar. Bu da senin sayende arkadaslara bir tavsiyem olsun özgem.
canim ne guzel yazmissin agzina saglik.:KK200:

Sabah:
1 brd süt
3 dlm ekmek
Biraz biber kızartması
Çok az peynir

Ara:
1 dlm baklava
1 dlm kek
Yarım yeşil elma

Öğlen:
Bir salkım üzüm

Ara:
1 brd süt

Akşam:
1 brd ayran
Yarım pide
Bir lokma kırmızı et

Su:3 lt
Spor: yarım saat yürüyüş

Yawrukush Yawrukush
Elifcim yarin 15 dakika yuruyus yaparsin telafi icin canim.
arada hepimiz direncimizi kaybediyoruz, sakin moralini bozma.
yarin kaldigimiz yerden devam diyetimize.:KK200:

Benim bebişinkolu kırılmisti canım 2 hafta önce. Omzunun hemen aşağısı. Alçı tutmaz dedi doktor sadece sıkıca sarmıştı. Yarın yine röntgen çekilecek. Duruma göre ameliyat olabilir demişti doktor
Inşallah gerekmez gülüm iyi olmuştur inşallah. Çok geçmiş olsun

Benim bebişinkolu kırılmisti canım 2 hafta önce. Omzunun hemen aşağısı. Alçı tutmaz dedi doktor sadece sıkıca sarmıştı. Yarın yine röntgen çekilecek. Duruma göre ameliyat olabilir demişti doktor
Inşallah gerekmez gülüm iyi olmuştur inşallah. Çok geçmiş olsun

Iyi aksamlar kizlar. Bugun alisverise ciktim ve aci gerceklerle yuzlestim yeniden :)) 40 bedenim normalde ama lycrali kotlarda 38e rahat giriyordum, sadece bacaklarim girdi bugun maalesef :KK43:( menum;

Sabah
Taze portakal suyu
2 ceviz

Ara
1 bardak sut

Ogle
Domates corbasi + ayran

Ara

Aksam

Cansu hoşgeldin kuzum nasılsın. Inşallah beraber motive olup zayıflayacağız.başlamak önemli

Back
X