Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz zmanla kötü menuler verebiliyoruz. Önemli olan nerde hata yaptığımızı bilip tekrar etmemek.Kuzular iyi çok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum. Bugün berbat bir menüm var .utanıyorum yazmayaçok depresifim bugün
sorma Sibelim bende ayni dertten muzdaribim
Insallah hareketlenir takimimiz, saat farkindan da burada oldugum saatler belirli..
Neyse duzeliriz elbet:)
evet canim aktifiz :)
canim taze sIkIlmis meyve sulari malesef masum degil Cansucum.Iyi aksamlar kizlar. Bugun alisverise ciktim ve aci gerceklerle yuzlestim yeniden :)) 40 bedenim normalde ama lycrali kotlarda 38e rahat giriyordum, sadece bacaklarim girdi bugun maalesef( menum;
Sabah
Taze portakal suyu
Sekersiz biraz sutlu filtre kahve
2 ceviz
Ara
1 bardak sut
Ogle
Domates corbasi + ayran
Ara
1 bardak taze karisik meyve suyu
Aksam
Haydari soslu zeytinyagli izgara sebzeli salata + zero
Simdi yine kahve iciyorum. Su hic icemedim alisveristeydim butun gun, anca 1 litre icebilirim yatana kadar. Spor da yok ama cumartesi gunu izmirdeki yazlik evimize gidiyorum, havuzu var o yuzden bol bol yuzucem 10 gun kadar. Oturdugum sitede de havuz var gerci ama nasil bir usengeclikse girmiyorum, izmirdeki ev mustakil oldugu icin usenmem yuzerim diye umuyorum. Eylul sonuna arkadasimin dugunune kadar bi 3 kg falan versem guzel olacak. 1 aydir 69larda dolanmaktan biktim valla, 65 altina duserim umarim en kisa zamanda. Sizler nasilsiniz, nasil gidiyor:)
canim ne guzel yazmissin agzina saglik.Aslında arkadaşlar fırsat buldukca buraya ugrarsa bu zayıflama sürecinde daha motive edici olur. Burda doğru bildiğimiz yanlislari ve senin sayende bir çok Zayıflama hareketleri ogrendik. Arkadaşlıklar isindikca sorumluluğumuz daha da artıyor. Zayıflamak için olan isteğimiz daha da artıyor. Ayrıca birbirimizin menulerine yorumlarda bulunursak daha ii olur arkadaşlar. Bu da senin sayende arkadaslara bir tavsiyem olsun özgem.
Elifcim yarin 15 dakika yuruyus yaparsin telafi icin canim.Sabah:
1 brd süt
3 dlm ekmek
Biraz biber kızartması
Çok az peynir
Ara:
1 dlm baklava
1 dlm kek
Yarım yeşil elma
Öğlen:
Bir salkım üzüm
Ara:
1 brd süt
Akşam:
1 brd ayran
Yarım pide
Bir lokma kırmızı et
Su:3 lt
Spor: yarım saat yürüyüş
Yawrukush
tabi canim hemen :)Yawrukush numarami yaziyorum ozelden, ekler misin beni ozgecim
Inşallah gerekmez gülüm iyi olmuştur inşallah. Çok geçmiş olsunBenim bebişinkolu kırılmisti canım 2 hafta önce. Omzunun hemen aşağısı. Alçı tutmaz dedi doktor sadece sıkıca sarmıştı. Yarın yine röntgen çekilecek. Duruma göre ameliyat olabilir demişti doktor
Inşallah gerekmez gülüm iyi olmuştur inşallah. Çok geçmiş olsunBenim bebişinkolu kırılmisti canım 2 hafta önce. Omzunun hemen aşağısı. Alçı tutmaz dedi doktor sadece sıkıca sarmıştı. Yarın yine röntgen çekilecek. Duruma göre ameliyat olabilir demişti doktor
İnşallah yarın mükemmel bir gün olacak inanıyorum :) neyse cezam çekerim :)Elifcim yarin 15 dakika yuruyus yaparsin telafi icin canim.
arada hepimiz direncimizi kaybediyoruz, sakin moralini bozma.
yarin kaldigimiz yerden devam diyetimize.![]()
tamam canim :)İnşallah yarın mükemmel bir gün olacak inanıyorum :) neyse cezam çekerim :)
canim Allah kabul etsin, Fatimem sen sporlara ceza yaz dedin diye yaziyorum gulum, istersen muaf yapalim seni...Menüm
Sahura kalkamadım
İftar
Izgara tavuk-et köfte
domates
2 dilim ekmek
1.5 lt su
2 fincan çay
Cansu hoşgeldin kuzum nasılsın. Inşallah beraber motive olup zayıflayacağız.başlamak önemliIyi aksamlar kizlar. Bugun alisverise ciktim ve aci gerceklerle yuzlestim yeniden :)) 40 bedenim normalde ama lycrali kotlarda 38e rahat giriyordum, sadece bacaklarim girdi bugun maalesef( menum;
Sabah
Taze portakal suyu
Sekersiz biraz sutlu filtre kahve
2 ceviz
Ara
1 bardak sut
Ogle
Domates corbasi + ayran
Ara
1 bardak taze karisik meyve suyu
Aksam
Haydari soslu zeytinyagli izgara sebzeli salata + zero
Simdi yine kahve iciyorum. Su hic icemedim alisveristeydim butun gun, anca 1 litre icebilirim yatana kadar. Spor da yok ama cumartesi gunu izmirdeki yazlik evimize gidiyorum, havuzu var o yuzden bol bol yuzucem 10 gun kadar. Oturdugum sitede de havuz var gerci ama nasil bir usengeclikse girmiyorum, izmirdeki ev mustakil oldugu icin usenmem yuzerim diye umuyorum. Eylul sonuna arkadasimin dugunune kadar bi 3 kg falan versem guzel olacak. 1 aydir 69larda dolanmaktan biktim valla, 65 altina duserim umarim en kisa zamanda. Sizler nasilsiniz, nasil gidiyor:)