- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Evet yoğunluk devam canım Allah nice bayramlr daha görnemizi nasip etsin saat 00:30 oldu az önce misafir uğurladım :) yarın sabah kahvaltıya da misafirim var hemen uyuyayım zaten gece bebeğime çok kalkıcam erken kalkıcam.Bende iyiyim şükür canım. Bayram yoğunluğu bitseydi iyiydi çok yoruldum bide diyete tam odaklı olamıyorum :)
Allah razı olsun kardeşim çok teşekkürlerAllah rhmet eylesin canım . Ev değişikliğiniz için de hayırlısı olsun. Allah içine sindirsin yeni yerini.
cok guzel olmus Sibelim :)KızlarGünaydın. Özür dilerim dün menü paylaşmayı unuttum.
Dünkü menüm
Sabah limonlu ılık su
Peynir , zeytin , 1 dlm tbe , domates kurusu zeytinyağlı
Ara kahve 2 dlm kepekli bisküvi ve biraz ceviz
Ogle patlıcan musakka ve yoğurt
Ara 2 minik elma
Akşam biraz döner eti , pancar ve salata
3 lt su 20 dk yürüyüş
canim Akin iyi cok sukur, toparlaniyor, oksurugu de azaldi:)
ablam sen 250ip atlama yap firsat bulunca, dogru durust hicbir sey yememissin ama yediklerinde hep karbongidrat..Dünkü menümü yazayım son kötü menü olsun umarım
Sabah sade nescafe
Öğlen kaşarlı tost
Akşam otobüste 1 paket çubuk kraker 1 probis 2 sade nescafe
Eve gelince biraz domates salatalık peynir çayla
Su 2 olmadı
Spor yok
canim sanada iyi bayramlar :)
Bir az gec ol du ama bayraminiz kutlu olsun :)))
cok cok guzel canim:)Slm canlarım nasılsınız
Bugün ki menüm
Sabah
Elma
Öğlen
Tavuk
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam
Haşlama
Sarma
Su 2 litre
Spor 20 dk yürüyüş
gayet guzel olmus canim tebrikler:)Selamlar gelen giden çok olunca menüler de bozuldu
Kahvalti
Sucuklu yumurta
3 zeytin
Domates salatalik
Ara kahve sekersiz
4 findik
Aksam
1 kucuk kase haşlama
1 kepce corba
1 dilim kavun
3 yk yogurt
15 dk spor
1 lt su
canim yuruyusun cok guzel olmus cikolata kacmis biraz.KahvaltıM, bir dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 4 ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öğle, bir kase yoğurt, bir dilim ekmek
Ara, 50 grlik çikolata yedim. Malum günümdeyim
Aksam, 5 kaşık nohut, çok az et haşlanmış, salata, 1dilim ekmek
Ara, bir avuç fıstık
Spor, akşam 10 bin adim yürüdum. Menüm kötüydü bugün. Hiç içime sinmedi. Bari biraz eriteyim diye akşam çıktım bugün
Yawrukush cezama razıyım
canim sen firsat bulup menulerin kotu bile olsa paylas..Kızlar hepinizden özür dilerim. 2 gündür hiç ugrayamadim.menü paylaşımı yapamadim.Zaten menüm berbat. Önümüzdeki hafta gelecek cezalara raziyim.yeniden eski tempoya dönmek istiyorum. Çok zor bir durum içindeyim. Sanırım bir hafta sonra tasiniyorum..ama hiç istemiyorum. Evimi çok seviyorum. Yani psikolojim baya bozuldu.
Yawrukush
canim yeni evinizi Allah icinize sindirsin.Menüm çok karışık. Kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyoruz.sonra önümüzde ne bulursak onu yiyoruz.malum bayram menüsü. Kayinvalidemle birlikte geziyoruz ve mecburen tatlı da yiyorum. Sütün çeker diye yemeden birakmiyorlar. Evden de mecbur tasiniyoruz.eşimin babaannesi vefat etti. Onun evine gecice,.malum kira zorluyor insanı.
canim aralardaki kurabiye ve biskuvilerin yerine cerez, yogurt, salata, cok tatli istiyorsa da canin bitter ye 1-2 kare..Menüm
Sabah limonlu su
Yarım zeytinli açma peynir ve çay
Ara kahve 1 elmali kurabiye
Öğlen haşlama et salata ayran ve 3 yk pilav
Aksam yarım avuc çerez ( findik badem ceviz)
3 lt su . Egzersiz 50 squat yaptım. Bayram diye çok klasik oldu menuler.
Günaydın tatlım ćok şükür sağsalim varmışsınız sanada iyigeceler:))Herkese mutlu, huzurlu bir gun diliyorum, gununuz aydin olsun canlar.
Biz 2 saat once evimize vardik cok suk yarin gorusmek uzere...
Eki Görüntüle 1885264
Çok teşekkür ederim yaa gerçekten dualarinizi hissettim bugün. İçim rahatladı bi ferahlık geldi. Menüm de bol bol tatlı sarma ve et var.bayramın her günü için ceza istiyorum artık başa gelen çekilir. Müsait olduğum günlerde yaparım. Yeterki hedefime ulasayim.
Günaydın canım :)Günaydın canlar :)
Nasılsın ?? :)Günaydın canım :)
İyiyim canım Teşekkürler sen nasılsın :))Nasılsın ?? :)
İyiyim canım Teşekkürler sen nasılsın :))
Seni pek görmüyorum burda artık:))@AKovser
Aynen canım bayramdı falan derken bende giremedim pek tabi diyet falan bayramda hikaye olduSon bir kaç gündür öyle, bu haftayı bir atlatalım eskisi gibi buralardayım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?