- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Çok az canımDünkü menümü yazayım son kötü menü olsun umarım
Sabah sade nescafe
Öğlen kaşarlı tost
Akşam otobüste 1 paket çubuk kraker 1 probis 2 sade nescafe
Eve gelince biraz domates salatalık peynir çayla
Su 2 olmadı
Spor yok
Selam canim nasılsınKızlarr kimse yok muuuu
Bayram yoğunluğu kimse uğramıyor sanırım :)Kızlarr kimse yok muuuu
Saol canım sen nasılsın?Selam canim nasılsın
Selam canım aynı koşturma sen nasılsın?Slm canlarım nasılsınız
Bugün ki menüm
Sabah
Elma
Öğlen
Tavuk
Peynir
2 dilim ekmek
Akşam
Haşlama
Sarma
Su 2 litre
Spor 20 dk yürüyüş
Iyiyim tatlım uğraşıyorum işteSaol canım sen nasılsın?
Selam canım aynı koşturma sen nasılsın?
Bende iyiyim şükür canım. Bayram yoğunluğu bitseydi iyiydi çok yoruldum bide diyete tam odaklı olamıyorum :)Saol canım sen nasılsın?
Selam canım aynı koşturma sen nasılsın?
Canım yine de paylaş eski menüleri bayramdan dolayı benimde kötü ama yine de paylaşıyorm. Evini madem seviyorsun bir sorun mu var niye taşınıyon canımKızlar hepinizden özür dilerim. 2 gündür hiç ugrayamadim.menü paylaşımı yapamadim.Zaten menüm berbat. Önümüzdeki hafta gelecek cezalara raziyim.yeniden eski tempoya dönmek istiyorum. Çok zor bir durum içindeyim. Sanırım bir hafta sonra tasiniyorum..ama hiç istemiyorum. Evimi çok seviyorum. Yani psikolojim baya bozuldu.
Menüm çok karışık. Kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyoruz.sonra önümüzde ne bulursak onu yiyoruz.malum bayram menüsü. Kayinvalidemle birlikte geziyoruz ve mecburen tatlı da yiyorum. Sütün çeker diye yemeden birakmiyorlar. Evden de mecbur tasiniyoruz.eşimin babaannesi vefat etti. Onun evine gecice,.malum kira zorluyor insanı.Canım yine de paylaş eski menüleri bayramdan dolayı benimde kötü ama yine de paylaşıyorm. Evini madem seviyorsun bir sorun mu var niye taşınıyon canım
Anladım canım inşallah taşınacağın evede alışır çok seversin üzülme. Kirada olmaktan iyidir belki deMenüm çok karışık. Kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyoruz.sonra önümüzde ne bulursak onu yiyoruz.malum bayram menüsü. Kayinvalidemle birlikte geziyoruz ve mecburen tatlı da yiyorum. Sütün çeker diye yemeden birakmiyorlar. Evden de mecbur tasiniyoruz.eşimin babaannesi vefat etti. Onun evine gecice,.malum kira zorluyor insanı.
Ben de öyle ümit ediyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkürlerAnladım canım inşallah taşınacağın evede alışır çok seversin üzülme. Kirada olmaktan iyidir belki de
Bi bakıp çıktım kuzum. Bayram telasesinden kimse gelmemiş buralara. Sen nasılsın nasıl geçiyor bayram?
Allah rhmet eylesin canım . Ev değişikliğiniz için de hayırlısı olsun. Allah içine sindirsin yeni yerini.Menüm çok karışık. Kahvaltı bile yapmadan evden çıkıyoruz.sonra önümüzde ne bulursak onu yiyoruz.malum bayram menüsü. Kayinvalidemle birlikte geziyoruz ve mecburen tatlı da yiyorum. Sütün çeker diye yemeden birakmiyorlar. Evden de mecbur tasiniyoruz.eşimin babaannesi vefat etti. Onun evine gecice,.malum kira zorluyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?