Haklisin gerçekten sukretmemiz gerekenleri göremeyip hep şikayet ediyoruz biz insanoğlu. İnşallah umduğum gibi olur her şey. Hakkımızda hayırlısıGarip bir gün oldu bi taraftan canım bişey istemedi ama acıktım falan eve dönünce yapabilirim cezalar birikti annemin ev Ara kat hafta sonu evde olcaz inşallah
Kolay gelsin canım
Elifcim başınız sağolsun her işte bir hayır vardır evinizde içinize sinsin inşallah mutluluk sende gizli istersen her yerde mutlu olursun canım
Evet neyseki formalite
İyi geceler canımIyi geceler herkese
Elbette canım ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan beraberce zayiflariz ve ilk sayfada katılım formumuz var doldurursan seni tanımış oluruzMerhaba grubunuza katılabilir miyim?
Artık yavaştan gelir herhaldeYa benimde vucudum sivilce atıyor resmen hasan 7 aylık oldu ben hala regl olamadım ne zaman gelecek bu refikkk
Ahh canım sorma yarın napıcaz bakalım
Iyi geçti canımÇok şükür iyiyim ablacım.. Senin günün nasıl geçti ?
Merhaba canım :) Hoşgeldin..
İlk sayfada kurallarımız onları okuyup kabul edersen aramıza katılabilirsin :)
Öncelikle motivasyonununu kaybetme ve üzüldügunde aklın yemeğe gidiyorsa kendini oyala canım. Üzüntü =yemek=kilo=üzüntü =yemek =kilo bu bir kısır döngü. Hepimiz kilo vermek için burdayız. Ne kilolar verildi burda merak etme sen de verirsin.Arkadaşlar motivasyonum çok düştü. Bir türlü adapte olamiyorum.üzüldükce daha çok yiyorum. Yedikce üzülüyorum. Cevremde zayıf insanlari gördükçe kahroluyorum resmen kendimden nefret ediyorum. Ama bir türlü yapamiyorum.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Evden her çıktığımda psikolojim bozuluyor. Eve gelince ağlıyorum. Kendimden kaç yaş büyük insanlar bana abla diyor.kafayı yiycem artık
Sen tatilden zayıfla gel ama bayrama yakalan kilo al . Oldu mu hiç? :)))))))Bana da iyi olmadı ama bakalım yarın gidebilirsem bi diyetisyene uğricam bakalım sporada yarın kaldığım yerden devam ediyorum bende işte iyiyim çok şükür
YemeeeeeOğlum makarna istedi ona yaptım valla oturup bir tabak dolusu yiyesim var bir çatal aldıl yarın tartı cıss
Arkadaşlar motivasyonum çok düştü. Bir türlü adapte olamiyorum.üzüldükce daha çok yiyorum. Yedikce üzülüyorum. Cevremde zayıf insanlari gördükçe kahroluyorum resmen kendimden nefret ediyorum. Ama bir türlü yapamiyorum.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Evden her çıktığımda psikolojim bozuluyor. Eve gelince ağlıyorum. Kendimden kaç yaş büyük insanlar bana abla diyor.kafayı yiycem artık
İnşallah Allah yardımcımız olsun.....Öncelikle motivasyonununu kaybetme ve üzüldügunde aklın yemeğe gidiyorsa kendini oyala canım. Üzüntü =yemek=kilo=üzüntü =yemek =kilo bu bir kısır döngü. Hepimiz kilo vermek için burdayız. Ne kilolar verildi burda merak etme sen de verirsin.
Tmm canım haklisin. Dediklerini yapıcam inşallahMotivasyon düşürmek yok canım.. Kaç gündür ben de hiç kilo verme çabasında değilim.. Ama yeter artık..
Tekrar adapte oluyoruz ve istediğimiz kiloya, bedene kavuşacağız diyoruz :)
Şimdi aynaya bir bak.. Gördüğün seni beğeniyor musun, seviyor musun diye sor kendine..
Eminim ki cevabın hayır olacak..
O yüzden üzülsen de, kötü zamanlar geçirsen de kilo vermekten vazgeçme..
Kaçamak yapabilirsin, ara-sıra yemeği fazla kaçırmış olabilirsin ama kaldığın yerden devam etmelisin..
Yaptığın hataları tekrarlamamak için çalışmalısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?