Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar hepinize iyi geceler
Yarın bebişin hastanede kontrolü var. İnşallah herşey yolundadır.
Kilo bildirimini unutursam hatırlatın
Geçmiş olsun canım. Kilo bildirimini unutma:))
Guzel menu canım.

Acı gerçeklere dönüş bacım.
tamam ablacim don aramiza cok ayri kaldin :)

afiyet olsun Sibelim :)
cezalari da yapmissin gulum :)

canim sporun yakmistir nutellayi :)

biraz bozulmus gulum liste disarida olunca :)

insallah iyi haberler getirirsin gulum, tartilmayi unutma :)
Dersin de yapmaz mıyım bacım.
Geçen hafta:70.7
Bu hafta:71.5
Fark:+800gr
Yemicektim o mangallları

Yaktı o Mangallar seni. BİRAz fazla bi arti olmuş ama hemen bi U dönüşü yapıp eski düzeni yakalamaya çalış canım.

Evet haklisin bu duygulara çok ihtiyaçim var .inşallah bolca yürürüm.

Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..

Sen tatilden zayıfla gel ama bayrama yakalan kilo al . Oldu mu hiç? :)))))))

Yemeeeee)
Almamışım cnm çok şükr :)

Hey maşallah kaptanım yaa enerjin süper maşallah
Gunaydin canlarim, hayirli cumalar.
Tarti sonuclarini heyecanla bekliyorum.
Eki Görüntüle 1885528
Hayırlı cumalar cnm sana iyi uykular

Geçen hafta:70.7
Bu hafta:71.5
Fark:+800gr
Yemicektim o mangallları
Olsun cnm haftaya cuma gerçek bildirimde sen vericeksin o artıyı

Hadi sizde gelin bakim tartılın eksi çıkan varmı aranızda
Nanik nanik mucksss

Tebrikler canım :))
Saol cnmm

Tek kelimeyle harikasin tebrikler
çok teşekkür ediyorum cnmm

Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..
Aynen canım aşman gerek sen kendine inanmazsan başaramazsın ki diyorum ya inanmak başarmanın yarısıdır inanmışsan başarmışsın demektir:)))hadi sende inan kendine:)))sonunda mutluluk var hayallerin var:))değmezmi sence o hayaller ićin o mutluluk için :))

Geçen hafta: 91.3
Bu hafta: 93.3
Fark:+2 kilo

Korku filmi gibi: (

Yawrukush
Canım sende benim gibi fazla kaçırmışsın bayramda bundan sonra dahada dikkat edersin bu arada akşam 5 ten sonra hićbirşey yememeye çalış ençok kiloyu akşam geç yemekler aldırıyo:))

Değer hiç değmez olur mu. Yıllardir canima tak dedi.inşallah bugün benim için çok büyük bir başlangıç olur.

Canım sende benim gibi fazla kaçırmışsın bayramda bundan sonra dahada dikkat edersin bu arada akşam 5 ten sonra hićbirşey yememeye çalış ençok kiloyu akşam geç yemekler aldırıyo:))
Evet maalesef akşam.yemekleri çok geç saatlere kaldı. Bu hafta köklü reformlar yapmam lazım hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…