Geçmiş olsun canım. Kilo bildirimini unutma:))Kizlar hepinize iyi geceler
Yarın bebişin hastanede kontrolü var. İnşallah herşey yolundadır.
Kilo bildirimini unutursam hatırlatın
Guzel menu canım.
Acı gerçeklere dönüş bacım.Kizlar hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Bugun tatil donusu cok yogun bir gun gecirdim.
Akini okula goturdum bugun okulda, yillik icin resim cekildiler.
Sonra esimle bulusup birer kahve ictik.
Sonra market alisverisi yaptim.
Sonra eve dondum onlari dolaba yerlestir, bulasiklari yika.
Bir makina camasir yika.
Sonra Akini okuldan al, parkta oynat, eve don.
Oglen yemegini yedir.Simdide yatiracagim.
Sonrada camasirlari as, aksamin yemegini hazirla..
Tatil guzelde sonrasi cok aci oluyor
Yarin normal duzenime donerim insallah, yine takimin basina donerim canlar.
Yarin gorusmek uzere.
Dersin de yapmaz mıyım bacım.tamam ablacim don aramiza cok ayri kaldin :)
afiyet olsun Sibelim :)
cezalari da yapmissin gulum :)
canim sporun yakmistir nutellayi :)
biraz bozulmus gulum liste disarida olunca :)
insallah iyi haberler getirirsin gulum, tartilmayi unutma :)
Geçen hafta:70.7
Bu hafta:71.5
Fark:+800gr
Yemicektim o mangallları
Tebrikler canım :))Tatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar olsun : :) )Günaydın :) Hayırlı cumalar...
Evet haklisin bu duygulara çok ihtiyaçim var .inşallah bolca yürürüm.oy oy oy tamam cnaim haftaya guzel eksiler gelmesi lazim kuzum :)
canim ne guzel olmus sporlarin hayran kaldim :)
canim sen bol bol yuruyus yap bu hafta olur mu :)
canim bu bir kisir dongu, bu donguyu kirmak zorundasin.
istedikten sonra rahatlikla vereceksin kilolari,
seni motive edecek seyleri dusun, yeni kiyafetler, yepyeni bir vucut, aynada kendini begenme hissi, esinin sana baktiginda gozlerinin parlamasi.
her daim bunlari dusun canim...
Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..Tatlım neden bukadar üzgünsün şöyle düşün onlardan hiçbir eksiğim yok onlar gibi olabilirim bende zayıflayabilirim diye kendini inandırman gerek inanmak başarmanın yarısıdır inanç olmazsa başaramazsın önce inanmalısın sadece hedefini düşün zayıfladığında mutlu olacağın şeyleri düşün motivasyonunu böyle artırabilirsiniz geçen gün bir kadın 130 kiloymuş kadın kendine bu gidiş nereye demiş ya bu gidişle obez olacaksın yada diyete girip zayıflayacaksın demiş önce kendini motive etmiş ve kadın 47 kiloya inmiş inanmak başarmanın yarısıdır:)))
Tek kelimeyle harikasin tebriklerTatile giderken 52.9
Tatil dönüşü 52.8
Bayram sonrası 52.4
Almamışım cnm çok şükr :)Sen tatilden zayıfla gel ama bayrama yakalan kilo al . Oldu mu hiç? :)))))))
Yemeeeee)
Hey maşallah kaptanım yaa enerjin süper maşallahKizlar hepinize iyi geceler, iyi istirahatler.
Bugun tatil donusu cok yogun bir gun gecirdim.
Akini okula goturdum bugun okulda, yillik icin resim cekildiler.
Sonra esimle bulusup birer kahve ictik.
Sonra market alisverisi yaptim.
Sonra eve dondum onlari dolaba yerlestir, bulasiklari yika.
Bir makina camasir yika.
Sonra Akini okuldan al, parkta oynat, eve don.
Oglen yemegini yedir.Simdide yatiracagim.
Sonrada camasirlari as, aksamin yemegini hazirla..
Tatil guzelde sonrasi cok aci oluyor
Yarin normal duzenime donerim insallah, yine takimin basina donerim canlar.
Yarin gorusmek uzere.
Hayırlı cumalar cnm sana iyi uykular
Olsun cnm haftaya cuma gerçek bildirimde sen vericeksin o artıyıGeçen hafta:70.7
Bu hafta:71.5
Fark:+800gr
Yemicektim o mangallları
Nanik nanik mucksssHadi sizde gelin bakim tartılın eksi çıkan varmı aranızda
Saol cnmmTebrikler canım :))
çok teşekkür ediyorum cnmmTek kelimeyle harikasin tebrikler
Aynen canım aşman gerek sen kendine inanmazsan başaramazsın ki diyorum ya inanmak başarmanın yarısıdır inanmışsan başarmışsın demektir:)))hadi sende inan kendine:)))sonunda mutluluk var hayallerin var:))değmezmi sence o hayaller ićin o mutluluk için :))Çocukluğumdan beri hiç ideal kiloda olmadım.bedenime bakıyorum ve bu bedenden nasıl zarif bir insan çıkacak hayal edemiyorum. Belki de bu yüzden hep bir inançsızlık oluyor. Aşmam lazım artık..
Canım sende benim gibi fazla kaçırmışsın bayramda bundan sonra dahada dikkat edersin bu arada akşam 5 ten sonra hićbirşey yememeye çalış ençok kiloyu akşam geç yemekler aldırıyo:))
Değer hiç değmez olur mu. Yıllardir canima tak dedi.inşallah bugün benim için çok büyük bir başlangıç olur.Aynen canım aşman gerek sen kendine inanmazsan başaramazsın ki diyorum ya inanmak başarmanın yarısıdır inanmışsan başarmışsın demektir:)))hadi sende inan kendine:)))sonunda mutluluk var hayallerin var:))değmezmi sence o hayaller ićin o mutluluk için :))
Evet maalesef akşam.yemekleri çok geç saatlere kaldı. Bu hafta köklü reformlar yapmam lazım hayatımdaCanım sende benim gibi fazla kaçırmışsın bayramda bundan sonra dahada dikkat edersin bu arada akşam 5 ten sonra hićbirşey yememeye çalış ençok kiloyu akşam geç yemekler aldırıyo:))
Umarım öyle olur canım biraz sık dişini sadece birde yeşil çay iç yada 5i biryerde müthiş ödem attırıyo:))Değer hiç değmez olur mu. Yıllardir canima tak dedi.inşallah bugün benim için çok büyük bir başlangıç olur.
Sen bence 5 de ye yemeğini ailen kaçta yerse yesin onları beklemeEvet maalesef akşam.yemekleri çok geç saatlere kaldı. Bu hafta köklü reformlar yapmam lazım hayatımda
Yeşil çay aldım artık bugün baslarim.bide kestane balını şerbet yapıp yemekten önce içince çok zayiflatiyormus.denemek istiyorum ben de.Umarım öyle olur canım biraz sık dişini sadece birde yeşil çay iç yada 5i biryerde müthiş ödem attırıyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?