- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
- 48
Herkese gun içerisinde 5 mesaj yazma zorunlulugu gelsin :)Selam kizlar, ancak takima gelebildim..
Sabah Akin piknik diye tutturdu, hava sicak ama sabahlari dayanilir oluyor.
Hazirladim kahvaltiliklari attik kendimizi piknik alanina.
Akilli ben geceden telefonumu sarja takmayinca takimada giremedim parkta.
Piknigimizi yaptik, cimlerde oynadik Akin keratasiyla.
Hava artik dayanilmaz hal almaya baslayinca da kactik eve.
Akin ne sicaktan etkileniyor, ne yoruluyor anlamiyorum bu cocuklar atom enerjisiyle mi calisiyor.
Daha oglen yemegi hazirlanacak, aksam var..
Esimde bahcede Akinin akulu arabasini tamir etmeye calisiyor.
Durduk yere calismamaya basladi oyuncak.
O degil gunesten adamcagiz havale gecirecek haberi yok
Oyy sizler nasilsiniz kizlar?
Bu hafta icin guzel planlarim var.
Yarindan tezi yok bolgesel egzersiz paylasimina baslayayim diyorum.
Guzel guzel cok vaktimizi almayacak, ama bizleri sIkIlastiracak egzersizler yapalim beraber.
Bu hafta 2 gunde yarisma duzenleyelim.
Eskiden uyguladigimiz 3 gunden fazla menu yazmayanlara cezalarimizi aktif hale getirelim.
3 gun takima ugramayip, sohbetlere katilmayanlarida menu tablosundandan cikarip, listedeyse izne ayiralim, listede degilse listeden vazgecelim seklinde hunhar planlarim var kafamda
Sizlerinde takimimizi canlandirmaya yonelik fikirleriniz varsa paylasin lutfen..
Bu takimi eski gunlerine dondurmek lazim canlar
5 mesaji saymak gunluk olarak ekstra bir is yukler ama hergun mutlaka takima girmek menu ve mesaj yazmak zorunlulugu getirebiliriz.Herkese gun içerisinde 5 mesaj yazma zorunlulugu gelsin :)
bitki cayi sevmeyen icemeyen arkadaslarimiz var, ama su miktarlarini takip ediyoruz zaten gulum.Saat
12 :00
16:00
20:00 de yesil cay veya form caylari icin bildirim yapilsin
canim hosgeldin tekrar cok az almissin kilo hemen gider.canım günaydın.
Ankaradan döndükten sonra bir toparlanma evrem oluyor :/
Bayram boyunca 1 tane baklava ağzıma sürmedim , belki 2 dilim su böreği yemişliğim vardır ama bol bol yürüdüm .
Ama reglime 1 hafta kaldı ondan mıdır bilmem tartıda 57.3 çıktım 200 gr almışım , bu hafta vericem inşallah onu da
Dünki menümü yaziim : (1 dilim muhallebi kaçırdım , o da şaşırtma menüm olsun mü hiç yemiyorum çünkü öyle şeylerrefik yaklaşınca bünye istiyor :
Sabah
2 yumurta ile peynirli omlet
Öğle
1 kase mantar çorbası
1 porsiyon sulu köfte
Akşam
2 yumurta peynirli omlet (o kadar çok seviyorum ki :))) )
Ara:
1 avuç içi kadar badem
1 avuç içi kadar fındık
1 dilim muhallebi
gordum bile...sucuklu yumurta
kebap
pide
kolaözge görmesinnnn
cezalar artik acimasizlasiyor Fikriyem haberiniz ola..Evet ya dün tümgün misafirim vardı diyet hikaye oldu
sagol Senayim amiin...Benim kayınvaliden yıllardır sırt ağrısı çekti genel cerrah tespit etti bu salı aldıracak ağrı kesiliyormuş tamamen bir baktır canım geçmiş olsun
Günaydın cnm bugünde bittimi yarın okullar açılıyor çok heyecanlıyım
Hoş geldin canım ben şenay. 30 yaşındayım 6 yaşında ve 7 aylık 2 oğlum var. Güzel güzel sağlıklı kilo vermeler
Ne güzel çok sevindim Allah krşınıza hayırlı insanlar çıkartsın cnm
Sakın motivasyonunu kaybetme cnm olur bazen hemen diyete devam
Çok haklısın bende öğün atladım dün geç yedim çok fena pişmanım
ablam hosgeldin, kisliklarini hazir ettin.Selamlar kızla birkaç gündür gelemedim kusura bakmayın. Baya yoğun geçti günler cuma öğleden sonra izmirden yola çıktık köye ve büyüdüğüm ilçeye uğradık kabir ziyareti icin. Dün sünnet mevludu vardı sonra pazara gittik gece 12 ye kadar patlıcan biber kozledik sos falan yaptık. Bugün geç kalktık akşama sünnet düğünü var şimdi topige rahatça gelebildim çay içiyorum sonra kızımla çarşıya gideriz akşamda düğüne.
Özgem 3 gündür menü paylaşamadım hatırladığım kadarıyla yazıcam.
Cuma
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim tbe domates salatalık köz kırmızı biber
Sade kahve 1 kare bitter
Sonra 2 de yola çıktık yol boyunca 1 paket çubuk kraker 3 eti Burçak 1 eti puf 1 cocostar çikolata
Akşam 11 e doğru eve geldik 2 bardak karanfilli çay içip yattım
Su 2 lt
Spor yok
Cumartesi
Sabah mevlutte 2 çi börek ayran
Öğlen 2 lahana sarması 2 kaşık acı biber domates kavurması yoğurt 1 dilim tbe
Sade kahve 2 kuş lokumu
Akşam ızgara tavuk 1 parça 4 kaşık patlıcan salatası
Su 2 yi geçti
Spor yok yorucu bir gündü
Perşembe yazmismiydim hatırlamıyorum menumude hatırlamıyorum yazmadiysam cezamı alayım
Bugün güne güzel başladım artık düzenli olmak istiyorum .Sabah tartıldım wc Siz 68.4 çıktım .
Menuyu yazmayanlar oluyor mesela birde cezalara ragmen diyete sadik kalmayanlar var tabi bu takimi ileriye tasimak ve canlandıralım istiyorsak kurallara uyulmalı diyorum benbitki cayi sevmeyen icemeyen arkadaslarimiz var, ama su miktarlarini takip ediyoruz zaten gulum.
yinede bu da aklimizda ublunsun :)
Süpersin tatlım çok iyi düşünmüşsün katılıyorumSelam kizlar, ancak takima gelebildim..
Sabah Akin piknik diye tutturdu, hava sicak ama sabahlari dayanilir oluyor.
Hazirladim kahvaltiliklari attik kendimizi piknik alanina.
Akilli ben geceden telefonumu sarja takmayinca takimada giremedim parkta.
Piknigimizi yaptik, cimlerde oynadik Akin keratasiyla.
Hava artik dayanilmaz hal almaya baslayinca da kactik eve.
Akin ne sicaktan etkileniyor, ne yoruluyor anlamiyorum bu cocuklar atom enerjisiyle mi calisiyor.
Daha oglen yemegi hazirlanacak, aksam var..
Esimde bahcede Akinin akulu arabasini tamir etmeye calisiyor.
Durduk yere calismamaya basladi oyuncak.
O degil gunesten adamcagiz havale gecirecek haberi yok
Oyy sizler nasilsiniz kizlar?
Bu hafta icin guzel planlarim var.
Yarindan tezi yok bolgesel egzersiz paylasimina baslayayim diyorum.
Guzel guzel cok vaktimizi almayacak, ama bizleri sIkIlastiracak egzersizler yapalim beraber.
Bu hafta 2 gunde yarisma duzenleyelim.
Eskiden uyguladigimiz 3 gunden fazla menu yazmayanlara cezalarimizi aktif hale getirelim.
3 gun takima ugramayip, sohbetlere katilmayanlarida menu tablosundandan cikarip, listedeyse izne ayiralim, listede degilse listeden vazgecelim seklinde hunhar planlarim var kafamda
Sizlerinde takimimizi canlandirmaya yonelik fikirleriniz varsa paylasin lutfen..
Bu takimi eski gunlerine dondurmek lazim canlar
Tamam canım sen sırala cezaları ben hakettimacimasizlasiyor
anlastik ablacim ama yas olarak jenerasyon farki var.Hoşbulduk canım sende hoşgeldin
Dönebilirsin tabiki canım daha önce yaptın yine yaparsın
Nasıl anlastinizmi kuzum
Az olmuş ama sosis yemişsin o tür hocalardan uzak dursan iyi olurdu
Telafi edersin sen canım
Hoşgeldin aramıza. Beraberce sağlıkla zayifliycaz Tabi ki ben 39 yaş 167 boy 68kiloyum tatilde aldım birazcık evliyim 12 yaşında kızım var
Şekersiz kola aspartam içeriyor ve jambon hazır gıda o tür hocalardan uzak dursan daha iyi olur dukani ben pek sevmedim meyve ve sebze seviyorsan çok eksiklik hissediyorsun
Paylaş özgem bende faydalanayim
İnşallah görüşürsünüz tekrar Akın içinde süper olur
Eşinin destek olması iyi ama onunla kendi kilo vermeni kıyaslama canım erkekler daha hızlı kilo veriyorlar her zaman
Güzel toparlanmissin canım
Bozma moralinit elafi edersin bugün
O kadar kötü değil Biraz jj iyi gelir
Artık takimfayiz muhabbet fora
Kuru üzüm hurma falan aynı işi görür kuzum
canim gevrekleri hayatindan cikart.sabah oglen 1er dilim tam bugday ekmegi tuketmeyi dene birde.Sizce neler oluyor kizlar ?
Midem agriyor e hayatimda çekmediğim kadar aclik çekiyorum 2 3 gündür midrmin icinde sanki birseyler oluyor hep bir aclik hissi var yememeye calisiyorum ama elim ayagim tutmuyor 29 yasindayim ve ilkkez bu kadar açlık çekiyorum midem mi küçülüyor acaba
canim artik hergun takim ugrama ve menu yazma zorunlulugu getiriyoruz.Kuzum ben iyiyim sen nasılsın evde durmamak için kendimi genelde dışarı atıp hayatımı yoğunlrtırıyorum yüzdüm de geldim be diyetisyene ne buraya menü bile yazmıyorum dün de içtim baya ama sezon kapndı mekanlr kapndı dün .işten yarın haber gelir diye umuyorum izmire giderim ben de bikaç güne bıktım burdan
evet canim ,kurallara uymak icinde cezalari aktiflestirmek gerek.Menuyu yazmayanlar oluyor mesela birde cezalara ragmen diyete sadik kalmayanlar var tabi bu takimi ileriye tasimak ve canlandıralım istiyorsak kurallara uyulmalı diyorum ben
canim haftaici artik kesinlikle kacamak yok..Tamam canım sen sırala cezaları ben hakettim
Evet listem az malesef gecen ay az verdigim icin boyle oldu galibaanlastik ablacim ama yas olarak jenerasyon farki var.
2 aile 45-50li yaslardaydi.
Diger 2 ailede 40li yaslara yakinlardi.
Ama yinede ayni semtte insanin Turk tanidiginin olmasi guzel oluyor:)
canim gevrekleri hayatindan cikart.sabah oglen 1er dilim tam bugday ekmegi tuketmeyi dene birde.
Miktar olarak da cok degil ama 1 tik yediklerini arttir canim, bana cok az yiyorsun gibi geliyor.
ama listen oldugu icinde cok karismak istemiyorum...
canim artik hergun takim ugrama ve menu yazma zorunlulugu getiriyoruz.
daha sIk ugramaya calis kuzum.
istende hayirli haberler gelir insallah :)
bugun yuzumu gulduren menu ve sporlardan biri :)18 Eylül menim
Sabah
2,5 köfte büyüklüğünde et
Bir dilim köy ekmeği
Şekersiz çay
Domates(yedin mi hatırlamıyorum)
Bir tane zeytin
Öğlen
İki kaşık kıymalı soğanlı yumurta
Bir dilim köy ekmeği
İki tane domates
Yeşil biber
Bir salkım üzüm
İki ceviz
Bir bardak kayısılı form çay
Ara
Bir bardak süt
Şekersiz çay
Bir avuç kabak çekirdeği
Akşam
Dört yemek kaşıı kıymalı yeşil fasülye
Bir dilim köy ekmeği
Bir domates
İki yeşil biber
Bir bardak ayran
Ara
Birkaç yudum şekersiz çay
Yeşil çay
Su
16 bardak veya daha fazla
Egzersiz
30 dakika yürüyüş : 20 dakikası ceza( 10 dk Cuma günü cezası ve 10 dk Cumartesi günü cezası)
insan elbette yediklerinin miktarini azaltarak kilo verir ama boyleyan etkileri ve saglik problemlerine yol acabilir.Evet listem az malesef gecen ay az verdigim icin boyle oldu galiba
canim bugun menu olmamis, cok uzuldum..Iyi aksamlar
Bugun cok kotu gecri
Sabah regl ile uyabdin
Iki Minik krep yedim biri bal biri recel ile
Öglen 5-6 patates Kizartmasi 1kucuk dilim pizza
Aksam da oreo yedim maleseff
Cocuklar uyusun su karin egzersizlerini yapacagim. Ayrica squat challenge yapacagim
canim esin ve oglun bir seyler atistiriyorken canin istiyorsa acsa, salatalik ye, maden suyu ic, salata yap kendine biraz, 1 bardak sutte olabilir ya da yogurt ye bir kase.Olabilir bugün misafir vardı öğünlerimi yapamadim tam manasiyla esim ve oğlumda çok zorluyor beni. Sabah kahvaltida esim karışık kizartma yumurta vs istedi onlari yedikten sonra öğleye dogru sebzeli makarna istedi onuda yaptim ikindin yine acıktılar oglumla esime omlet ve Kahvalti hazirladim. Aksam da kavurma ve eriste hazırladım 3 4 defa cola cay ve kahve servisi yaptim az oncede ogluma omlet yaptim onlara hazirlarken ben acıkıyorumesim abur cubur da cok alıyor bende direnmeye çalışıyorum
canim bu esinin aile durumlarindan da miden kotu olabilir.Sagol canim yemek kokusundan ziyade oglan tek dk durmuyor esim surekli birseyler istiyor getir gotur ev isi yap oglanla ugras inan suyu bile içemiyorum esim hic yardimci degil zaten bide dağınıktır bu eve bu yoğunluğa birde kardesini cagirdi son 3 4 gun esimin ailesinden birileri bizdeydi yatili üstelik evim 1+1 cocugun evin duzeni belli ona ragmen teklifsiz geliyorlar
Haklisin ama esim listemi gördü ekmek alirsam hemen farkedecek ve laf söyleyecektir cok acımasız oldu kilo konusunda kv para veriyorsunuz bari ise yarasa dedi ya esim de verir benim karım goreceksiniz dedi. Aslinda parasinfa degil ama kilomu istemiyor artık cok taktı kafayainsan elbette yediklerinin miktarini azaltarak kilo verir ama boyleyan etkileri ve saglik problemlerine yol acabilir.
hatta zaman zaman insani diyetten dahi sogutabilir az yemek.
bunun yerine masadan doyarak kalkmak ve sporu arttirmak daha iyi bir cozum gulum...
Olabilir canim evde salatalik malzemesi ve soda yoktu esim aramaZ boyle seyleri misafir olunca çıkıp alamadım dacanim bugun menu olmamis, cok uzuldum..
sporunu yaptin sayiyorum ama menuye ceza geliyor...
canim esin ve oglun bir seyler atistiriyorken canin istiyorsa acsa, salatalik ye, maden suyu ic, salata yap kendine biraz, 1 bardak sutte olabilir ya da yogurt ye bir kase.
boyle saglikli diyetini bozmayacak seyler yiyebilirsin..
canim bu esinin aile durumlarindan da miden kotu olabilir.
stres uzuntu ilk midesine vuruyor insanin..
canim diyetisyene gitmeden de burada bizimle kilo verebilirsin.Haklisin ama esim listemi gördü ekmek alirsam hemen farkedecek ve laf söyleyecektir cok acımasız oldu kilo konusunda kv para veriyorsunuz bari ise yarasa dedi ya esim de verir benim karım goreceksiniz dedi. Aslinda parasinfa degil ama kilomu istemiyor artık cok taktı kafaya
Teşekkürler :)bugun yuzumu gulduren menu ve sporlardan biri :)
tebrikler canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?