Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün ki menüm

Uyaninca limonlu ilik su
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates
7 zeytin
1 dilim peynir

Ara
10 findik
1 dilim karpuz
2 yagsiz gevrek
3 hurma

Aksam
Kucuk bir kasede kiymali yumurta
3 yk yogurt

15 dk zumba
4 bardak su
Hem az yemişsin hemde yağsız gevrek çabuk acikmana sebep oluyo olabilir

Iyi aksamlar
Bugun cok kotu gecri
Sabah regl ile uyabdin
Iki Minik krep yedim biri bal biri recel ile

Öglen 5-6 patates Kizartmasi 1kucuk dilim pizza

Aksam da oreo yedim maleseff

Cocuklar uyusun su karin egzersizlerini yapacagim. Ayrica squat challenge yapacagim

Eklentiler

• c5fa9615ea4e0ba6e3bf245818f5af65.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 23
Suanda acliktan ölüyorum mesela sirfbir kac saat gecsin diye yemedim su ana kadar
Canım acaba vücudun için yeterli besini almıyorsun ondan mı.geçen sene bana da öyle olmuştu baya kansızlık çıktı bende.yada gonca ablanın dediği gibi midende küçülüyor olabilir.

Bugün ki menüm

Uyaninca limonlu ilik su
Kahvalti
1 haslanmis yumurta
Domates
7 zeytin
1 dilim peynir

Ara
10 findik
1 dilim karpuz
2 yagsiz gevrek
3 hurma

Aksam
Kucuk bir kasede kiymali yumurta
3 yk yogurt

15 dk zumba
4 bardak su
Canım çok az yemişsin Öğlen yemek ye akşam daha az yersin.bide karpuz hurma tatlı acıktırır gevrek karbonhidrat acıktırır. Hepsini aynı öğünde yemişsin haliyle acıkmışsın kuzum

Canım çok az yemişsin Öğlen yemek ye akşam daha az yersin.bide karpuz hurma tatlı acıktırır gevrek karbonhidrat acıktırır. Hepsini aynı öğünde yemişsin haliyle acıkmışsın kuzum
Olabilir bugün misafir vardı öğünlerimi yapamadim tam manasiyla esim ve oğlumda çok zorluyor beni. Sabah kahvaltida esim karışık kizartma yumurta vs istedi onlari yedikten sonra öğleye dogru sebzeli makarna istedi onuda yaptim ikindin yine acıktılar oglumla esime omlet ve Kahvalti hazirladim. Aksam da kavurma ve eriste hazırladım 3 4 defa cola cay ve kahve servisi yaptim az oncede ogluma omlet yaptim onlara hazirlarken ben acıkıyorum esim abur cubur da cok alıyor bende direnmeye çalışıyorum

Yemek kokusu seni acıktırıyor olabilir kuzum. En azından beni acıktırır :) Rabbim yardım eder pes etmek yok zamanla kendin abur cubur istemezsin emin ol canim

Evde oldu mu abur cubur sana da yeme isteği geliyor . Haklısın ama eşini biraz ikna etmeye çalış. Alıyorsanız da yulaflı kepekli bisküvi almaya çalış. Kötünün iyisi onlar da ama en azından biraz daha az kalorili.

Yemek kokusu seni acıktırıyor olabilir kuzum. En azından beni acıktırır :) Rabbim yardım eder pes etmek yok zamanla kendin abur cubur istemezsin emin ol canim
Sagol canim yemek kokusundan ziyade oglan tek dk durmuyor esim surekli birseyler istiyor getir gotur ev isi yap oglanla ugras inan suyu bile içemiyorum esim hic yardimci degil zaten bide dağınıktır bu eve bu yoğunluğa birde kardesini cagirdi son 3 4 gun esimin ailesinden birileri bizdeydi yatili üstelik evim 1+1 cocugun evin duzeni belli ona ragmen teklifsiz geliyorlar

Abur cuburu agzima sürmüyorum 3 aydir ama yoruldum artik

Selam kizlar, ancak takima gelebildim..
Sabah Akin piknik diye tutturdu, hava sicak ama sabahlari dayanilir oluyor.
Hazirladim kahvaltiliklari attik kendimizi piknik alanina.
Akilli ben geceden telefonumu sarja takmayinca takimada giremedim parkta.
Piknigimizi yaptik, cimlerde oynadik Akin keratasiyla.
Hava artik dayanilmaz hal almaya baslayinca da kactik eve.
Akin ne sicaktan etkileniyor, ne yoruluyor anlamiyorum bu cocuklar atom enerjisiyle mi calisiyor.
Daha oglen yemegi hazirlanacak, aksam var..
Esimde bahcede Akinin akulu arabasini tamir etmeye calisiyor.
Durduk yere calismamaya basladi oyuncak.
O degil gunesten adamcagiz havale gecirecek haberi yok
Oyy sizler nasilsiniz kizlar?
Bu hafta icin guzel planlarim var.
Yarindan tezi yok bolgesel egzersiz paylasimina baslayayim diyorum.
Guzel guzel cok vaktimizi almayacak, ama bizleri sIkIlastiracak egzersizler yapalim beraber.
Bu hafta 2 gunde yarisma duzenleyelim.
Eskiden uyguladigimiz 3 gunden fazla menu yazmayanlara cezalarimizi aktif hale getirelim.
3 gun takima ugramayip, sohbetlere katilmayanlarida menu tablosundandan cikarip, listedeyse izne ayiralim, listede degilse listeden vazgecelim seklinde hunhar planlarim var kafamda
Sizlerinde takimimizi canlandirmaya yonelik fikirleriniz varsa paylasin lutfen..
Bu takimi eski gunlerine dondurmek lazim canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…