Kuzum fena mı olmuştu jilian hepimize çok iyi gelmişti 65 falan olsam yine jilian yaparımKız en son bana böyle gaz verdiniz kendimi jillian yaparken buldum:)))
Ah o günler öyle geçiyor ki özgem . Hoc bi iş yok derken bile dünya is çıkartıyoruz başımıza :)
Bu sessizlik motivasyon düşüklüğü beni de rahatsız ediyor aslında. Bayram bitti . Herkes söyle günlük menüsünü yazsa izindeki bacılar geri dönse ne ii olur. Listede olanlar bile yok. Bırak muhabbet etmeyi menu de vermiyor 3 5 kişi dışında kimse.
Al benden de o kadar Sibelim :)Ahhh ahhh eskiden buralar cayır idi çimen idi. Herkesler gelir idi. Sohbetler bol idi. Herkesler motive idi. Nerde o eski ramazanlar? Pehhhh pehhhhhhhhhb
Günaydın kuzum ♥Herkese günaydın keyifli huzurlu bir pazar diliyorum herkese
Canım nasılsın özledim sohbetini neler yapıyosun?Günaydın canlar, mutlu pazarlar :)
Olur canım arada böyle yorumlar zıt olur. Gönüllerimiz zıt olmasın :)))Tevafuk benim senin menüne yorumum da tam tersi olmuş :) güzel öneri incir arası ceviz :) bunu denicem
İşte bi söyle silkelensek hep beraber.Nerdeee :)))) Sporsuz verilmiyor maalesef, benim de spor işi sakat :)) 1 gün yapsam 1 hafta yapamayabiliyorum :))
Sana da mutlu pazarlar kuzum.
Kuzum fena mı olmuştu jilian hepimize çok iyi gelmişti 65 falan olsam yine jilian yaparım
Hoşbulduk canım sende hoşgeldinHoşgeldin gogo:)
Dönebilirsin tabiki canım daha önce yaptın yine yaparsınBuldum canım çok teşekkür ederim bu alt katta odamda internet öekmiyor mi alıntıyı bile yapmıyorum sinirlerim bozuluyo zaten doğru düzgün evde durduğum yok bi de motivasyonum şok düşük artık listede olmak istiyorummm eski kiloma kadar düşmek istiyorum
Nasıl anlastinizmi kuzumMerhabalar canlar nasilsiniz?
Dun misafirlikten biraz gec geldik, sonra Akini uyut vs derken, pilimiz bitti.
Takima gelemeden bir uyuma vakasi daha yasamisim:)
Nasil geciyor hafta sonunuz?
Simdi kahvalti hazirligina geciyorum, gelecegim, takipteyim :)
Az olmuş ama sosis yemişsin o tür hocalardan uzak dursan iyi olurduSabah Soganli yumurta ve 1 cavdar
Öglen ceyrek dilim cocuklara yaptigim muzlu kek
Aksam sosisli sandevic
Su simdilik 1,5l
Spor da yapmadim daha. Suan ustumde 17aylik bir kizçe zipliyor. Ziplayarak gobegimi eritse keske
Telafi edersin sen canımKizlar hepinize iyi akşamlar. Bugün menüm çok kötü
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, zeytin, peynir, domates, salatalık, biber, 2 çay kaşığı reçel, bir kaç badem
Ara, 2 dilim elma, bir kase yoğurt, 5 fındık , 2 kare bitter
Aksam, (saat 4 te)yarım ekmek arası döner
Ara, 5 küçük ev yapımı az şekerli kurabiye. Kızlarım yaptı. İlla ye diye tutturdular. Bende dayanamadım. Şekersiz Türk kahvesi
Spor, 2 buçuk saat yürüdum
Su, 2 litre
@Yawrukush
Hoşgeldin aramıza. Beraberce sağlıkla zayifliycaz Tabi ki ben 39 yaş 167 boy 68kiloyum tatilde aldım birazcık evliyim 12 yaşında kızım varKullanıcı adı: leopardesenlitayt
Medeni durum: Evli
Çocuk yok
Boy: 1.68
Kilo: 90
Hedef kilo: 60
Kilo alma serüvenim: Ergenliğimde de kiloluydum fakat lise ve dersane zamanlarımda kilo verdim. 2003 - 2010 yılları arasında 65 kilo civarında idim ki bu dönemde hep fast food alanında çalıştım, malum öğrencilik zamanı. 2010 yılında bir pizzacıda çalışmaya başladım. 2013te 70 kilo oldum. Aynı yıl evlendim ve şu an 90 kiloyum. Evlilikle beraber depresif halim daha da arttı ve hareketsiz bir hayatım var uzun zamandır. Hem armut tipi bir vücut yapısına sahip olduğumdan hem de hareketsizliğimden bacaklarım kalın ve göbeğim sivri.
Neden kilo vermeliyim?: Kendime olan güvenimi kazanmam gerekiyor. Yaşam kalitem iyice düştü. Hareketlerim kısıtlandı.
Şekersiz kola aspartam içeriyor ve jambon hazır gıda o tür hocalardan uzak dursan daha iyi olur dukani ben pek sevmedim meyve ve sebze seviyorsan çok eksiklik hissediyorsunÇok teşekkür ederim :)
Sabah: 3 haşlanmış yumurta ( sadece birinin sarısını yedim), lor peyniri, hindi jambon, tatlandırıcılı siyah çay, 2 yulaf kepekli krep.
Öğle: büyükçe bir kase yağı azaltılmış yoğurt, içine bir yemek kaşığı yulaf kepeği.
Akşam: 300-400 gr kadar tavuk göğsü ve şekersiz kola.
Spor: 1 saat bacak ve karın bölgesi için pilates.
Anlaşılacağı üzere dukan diyeti yapıyorum çünkü gerçekten tartıda kilo kaybını görmeye ihtiyacım var. Dukanın son evresinden sonra da artık beslenme şeklimi Karatay hocanın kitaplarına göre uyarlıcam.
Paylaş özgem bende faydalanayimcanim ustteki egzersiz uzun vadede duzenli uygulanirsa sonuc verebilir ama bunun yerine ben senin icin ayni bolgeyi calistiran baska egzersiz paylasabilirim, daha etkilisinden :)
Gogus egzersizlerini ise yap gulum mutlaka faydasini gorursun.
iyi hatirlattin ben bu hafta bolgesel egzersizler paylasayim..
Sende pazartesi icin bir yarisma ayarlasan bize Fatimem :)
İnşallah görüşürsünüz tekrar Akın içinde süper olurKizlar kahvaltimizi ettik, ortaligi toparladim.
Simdi esim bizi oyun parkina birakip oglanla, kendisi spora gidecek.
Dun Turk komsularla tanistik, hepsi de iyi insanlar, toplam 4 Turk aileyle tanistik.
Sadece 1 bayanin yasi yasima yakin ve kucuk cocugu var Akin gibi.
Ev sahibinin 3 oglu vardi lise ve universiteye giden, diger bir aileninde orta okula giden bir oglu vardi.
Akin da onlara katildi, ev yerinden oynadi resmen
Akin ilk kez kendinden buyuk abilerle biraraya geldi ve ne yapacagini sasirdi
Zaptedemedik, gerci herkes kucuk capli sok gecirdi Akinin durmak bilmez enerjisinden dolayi, bizimle yeniden gorusurler mi bilinmez.
Ama burada da Turklerin oldugunu bilmek bizi cok mutlu etti.
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim.
Eşinin destek olması iyi ama onunla kendi kilo vermeni kıyaslama canım erkekler daha hızlı kilo veriyorlar her zamanO zaman kola zero diyeyim. İnşallah haftaya kadar iyi bir kilo veririm. Eşimle beraber başladık o iki günde 1kg verdi. Gerçi su falandır ama işte insan özeniyor. Çok memnun oldum bu arada
Çalışmıyorum üniversiteye ara vermiştim okula dönüp bitirmeye çalışıyorum şu an. Üç yıllık evliyim.
Güzel toparlanmissin canımSabah:
2 dlm ekmek
1,5 yumurta
3 zeytin
Peynir
Domates salatalık biber
Ara:
Üzüm
Öğlen:
4 -5 kaşık kavurma
Biraz ekmek
Ara:
Yarım domates
Akşam:
1 kase çorba
5 kaşık kadar erişte
Yarım brd vişne suyu
2-3 dolma
Su:2,5 lt
Spor: 50 mekik, 100 bel,60 omuz,20 kol egzersizleri
@Yawrukush
Bozma moralinit elafi edersin bugünBugün diyeti bozdum 3 aylik emegi 1 gunde harcadımcok moralim bozuk cok
O kadar kötü değil Biraz jj iyi gelirBilmiyorum niye oldu cok gerginim kac gündür yorgun luk vs de var
Sabah
3 yk yulafli zerdacalli yogurt
Oglen
Yarim kase kavurma
Domates salatalik
Peynir zeytin
Kavun
3 lokum
1 bardak cola
Aksam omlet
1 tabak kuru fasulye az once yedim
Artık takimfayiz muhabbet foraAhhh ahhh eskiden buralar cayır idi çimen idi. Herkesler gelir idi. Sohbetler bol idi. Herkesler motive idi. Nerde o eski ramazanlar? Pehhhh pehhhhhhhhhb
Kuru üzüm hurma falan aynı işi görür kuzumÖzel günlerimdeyim... Ama hakkaten çikolata çok tehlikeli bu haftalık bu kadar yeter uzaklaşsam iyi olacak :) yarın yürüyüş yapmaya çalışacağım...
Canım nasılsın özledim sohbetini neler yapıyosun?
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin
Dönebilirsin tabiki canım daha önce yaptın yine yaparsın
Nasıl anlastinizmi kuzum
Az olmuş ama sosis yemişsin o tür hocalardan uzak dursan iyi olurdu
Telafi edersin sen canım
Hoşgeldin aramıza. Beraberce sağlıkla zayifliycaz Tabi ki ben 39 yaş 167 boy 68kiloyum tatilde aldım birazcık evliyim 12 yaşında kızım var
Şekersiz kola aspartam içeriyor ve jambon hazır gıda o tür hocalardan uzak dursan daha iyi olur dukani ben pek sevmedim meyve ve sebze seviyorsan çok eksiklik hissediyorsun
Paylaş özgem bende faydalanayim
İnşallah görüşürsünüz tekrar Akın içinde süper olur
Eşinin destek olması iyi ama onunla kendi kilo vermeni kıyaslama canım erkekler daha hızlı kilo veriyorlar her zaman
Güzel toparlanmissin canım
Bozma moralinit elafi edersin bugün
O kadar kötü değil Biraz jj iyi gelir
Artık takimfayiz muhabbet fora
Kuru üzüm hurma falan aynı işi görür kuzum
Olur gülüm beraber yapinca baya zevkli oluyor. 65 olmama var baya kuzum yalnız haberin olsunOlur canım arada böyle yorumlar zıt olur. Gönüllerimiz zıt olmasın :)))
İşte bi söyle silkelensek hep beraber.
Sana da mutlu pazarlar kuzum.
Yok kuzum çok ii olmuştu. Bakalım belki bikaç kilo verince yine yaparım. Beraber yaparız hatta belki. Şöyle 65 e doğru ne dersin?
Olur gülüm beraber yapinca baya zevkli oluyor. 65 olmama var baya kuzum yalnız haberin olsun
Beni hıçkırık tutar midem kuculurken ve açlık hissi olur belki seninde kuculuyodurSizce neler oluyor kizlar ?
Midem agriyor e hayatimda çekmediğim kadar aclik çekiyorum 2 3 gündür midrmin icinde sanki birseyler oluyor hep bir aclik hissi var yememeye calisiyorum ama elim ayagim tutmuyor 29 yasindayim ve ilkkez bu kadar açlık çekiyorum midem mi küçülüyor acaba
Suanda acliktan ölüyorum mesela sirfbir kac saat gecsin diye yemedim su ana kadargogo2405oluyor48101301 .!.:Beni hıçkırık tutar midem kuculurken ve açlık hissi olur belki seninde kuculuyodur
Tabi eğer dokunacak bişey yemediysen
Kuzucum bi ilaç falan etkilemiş olmasınSizce neler oluyor kizlar ?
Midem agriyor e hayatimda çekmediğim kadar aclik çekiyorum 2 3 gündür midrmin icinde sanki birseyler oluyor hep bir aclik hissi var yememeye calisiyorum ama elim ayagim tutmuyor 29 yasindayim ve ilkkez bu kadar açlık çekiyorum midem mi küçülüyor acaba
Kuzum ben iyiyim sen nasılsın evde durmamak için kendimi genelde dışarı atıp hayatımı yoğunlrtırıyorum yüzdüm de geldim be diyetisyene ne buraya menü bile yazmıyorum dün de içtim baya ama sezon kapndı mekanlr kapndı dün .işten yarın haber gelir diye umuyorum izmire giderim ben de bikaç güne bıktım burdangecmis olsun canim ihmal etme doktora git...
iyiyiz canim, hic gorunmuyorsun, ne var ne yok?
Canim Ebru sayfa sahibi o gelince yenileyebilecek :)
sagolasin Fatimem hizir gibi yetisiyorsun yoklugumda :)
canim suan oldugun yerde cok mutlu degilsin ondan bu hislerin.
is durumundan haber var mi?
durumun netlesse her sey daha duzenli olur, rayina oturur..
cok guzel canim tebrikler:)
Ilac almadim cNim yedigim halde aclik çekiyorum[/QUOTE]IlsTE="oluroylebazen, post: 48101952, member: 470005"]Kuzucum bi ilaç falan etkilemiş olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?