Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum fena mı olmuştu jilian hepimize çok iyi gelmişti 65 falan olsam yine jilian yaparım

Selamlar kızla birkaç gündür gelemedim kusura bakmayın. Baya yoğun geçti günler cuma öğleden sonra izmirden yola çıktık köye ve büyüdüğüm ilçeye uğradık kabir ziyareti icin. Dün sünnet mevludu vardı sonra pazara gittik gece 12 ye kadar patlıcan biber kozledik sos falan yaptık. Bugün geç kalktık akşama sünnet düğünü var şimdi topige rahatça gelebildim çay içiyorum sonra kızımla çarşıya gideriz akşamda düğüne.
Özgem 3 gündür menü paylaşamadım hatırladığım kadarıyla yazıcam.
Cuma
Sabah haşlanmış yumurta peynir zeytin 1 dilim tbe domates salatalık köz kırmızı biber

Sade kahve 1 kare bitter

Sonra 2 de yola çıktık yol boyunca 1 paket çubuk kraker 3 eti Burçak 1 eti puf 1 cocostar çikolata

Akşam 11 e doğru eve geldik 2 bardak karanfilli çay içip yattım

Su 2 lt
Spor yok

Cumartesi
Sabah mevlutte 2 çi börek ayran

Öğlen 2 lahana sarması 2 kaşık acı biber domates kavurması yoğurt 1 dilim tbe

Sade kahve 2 kuş lokumu

Akşam ızgara tavuk 1 parça 4 kaşık patlıcan salatası

Su 2 yi geçti
Spor yok yorucu bir gündü

Perşembe yazmismiydim hatırlamıyorum menumude hatırlamıyorum yazmadiysam cezamı alayım
Bugün güne güzel başladım artık düzenli olmak istiyorum .Sabah tartıldım wc Siz 68.4 çıktım .

Tevafuk benim senin menüne yorumum da tam tersi olmuş :) güzel öneri incir arası ceviz :) bunu denicem
Olur canım arada böyle yorumlar zıt olur. Gönüllerimiz zıt olmasın :)))
Nerdeee :)))) Sporsuz verilmiyor maalesef, benim de spor işi sakat :)) 1 gün yapsam 1 hafta yapamayabiliyorum :))
İşte bi söyle silkelensek hep beraber.
Gunaydin, gununuz aydin olsun canlar.
Mutlu pazarlar.
Eki Görüntüle 1886269
Sana da mutlu pazarlar kuzum.
Kuzum fena mı olmuştu jilian hepimize çok iyi gelmişti 65 falan olsam yine jilian yaparım

Yok kuzum çok ii olmuştu. Bakalım belki bikaç kilo verince yine yaparım. Beraber yaparız hatta belki. Şöyle 65 e doğru ne dersin?

Hoşgeldin gogo:)
Hoşbulduk canım sende hoşgeldin
Dönebilirsin tabiki canım daha önce yaptın yine yaparsın
Nasıl anlastinizmi kuzum
Sabah Soganli yumurta ve 1 cavdar
Öglen ceyrek dilim cocuklara yaptigim muzlu kek
Aksam sosisli sandevic

Su simdilik 1,5l
Spor da yapmadim daha. Suan ustumde 17aylik bir kizçe zipliyor. Ziplayarak gobegimi eritse keske
Az olmuş ama sosis yemişsin o tür hocalardan uzak dursan iyi olurdu
Telafi edersin sen canım
Hoşgeldin aramıza. Beraberce sağlıkla zayifliycaz Tabi ki ben 39 yaş 167 boy 68kiloyum tatilde aldım birazcık evliyim 12 yaşında kızım var
Şekersiz kola aspartam içeriyor ve jambon hazır gıda o tür hocalardan uzak dursan daha iyi olur dukani ben pek sevmedim meyve ve sebze seviyorsan çok eksiklik hissediyorsun
Paylaş özgem bende faydalanayim
İnşallah görüşürsünüz tekrar Akın içinde süper olur
Eşinin destek olması iyi ama onunla kendi kilo vermeni kıyaslama canım erkekler daha hızlı kilo veriyorlar her zaman
Güzel toparlanmissin canım
Bugün diyeti bozdum 3 aylik emegi 1 gunde harcadım cok moralim bozuk cok
Bozma moralinit elafi edersin bugün
Bilmiyorum niye oldu cok gerginim kac gündür yorgun luk vs de var
Sabah
3 yk yulafli zerdacalli yogurt

Oglen
Yarim kase kavurma
Domates salatalik
Peynir zeytin

Kavun

3 lokum

1 bardak cola

Aksam omlet

1 tabak kuru fasulye az once yedim
O kadar kötü değil Biraz jj iyi gelir
Ahhh ahhh eskiden buralar cayır idi çimen idi. Herkesler gelir idi. Sohbetler bol idi. Herkesler motive idi. Nerde o eski ramazanlar? Pehhhh pehhhhhhhhhb
Artık takimfayiz muhabbet fora
Özel günlerimdeyim... Ama hakkaten çikolata çok tehlikeli bu haftalık bu kadar yeter uzaklaşsam iyi olacak :) yarın yürüyüş yapmaya çalışacağım...
Kuru üzüm hurma falan aynı işi görür kuzum

Hadi bakalım :)

Olur gülüm beraber yapinca baya zevkli oluyor. 65 olmama var baya kuzum yalnız haberin olsun

Sizce neler oluyor kizlar ?
Midem agriyor e hayatimda çekmediğim kadar aclik çekiyorum 2 3 gündür midrmin icinde sanki birseyler oluyor hep bir aclik hissi var yememeye calisiyorum ama elim ayagim tutmuyor 29 yasindayim ve ilkkez bu kadar açlık çekiyorum midem mi küçülüyor acaba

Beni hıçkırık tutar midem kuculurken ve açlık hissi olur belki seninde kuculuyodur
Tabi eğer dokunacak bişey yemediysen

Kuzucum bi ilaç falan etkilemiş olmasın

Kuzum ben iyiyim sen nasılsın evde durmamak için kendimi genelde dışarı atıp hayatımı yoğunlrtırıyorum yüzdüm de geldim be diyetisyene ne buraya menü bile yazmıyorum dün de içtim baya ama sezon kapndı mekanlr kapndı dün .işten yarın haber gelir diye umuyorum izmire giderim ben de bikaç güne bıktım burdan

IlsTE="oluroylebazen, post: 48101952, member: 470005"]Kuzucum bi ilaç falan etkilemiş olmasın
Ilac almadim cNim yedigim halde aclik çekiyorum[/QUOTE]
Ben diyete adapte olcağım zaman öyleydi resmen midem acıyodu sonra geçiyor sen yine de dikkat et çok aç kalma hep ye bişeyler ara öğünlerinş sıklaştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…