sen pazardan al salata malzemesi kendin icin, maden suyu da bulundur gurul evde.Olabilir canim evde salatalik malzemesi ve soda yoktu esim aramaZ boyle seyleri misafir olunca çıkıp alamadım da
Cok yoruldm ve son 9 gun hep stresli gecti yoruldum artik bide kv denin yakina tasinma durumu cikti ben engelde olamiyorumcanim diyetisyene gitmeden de burada bizimle kilo verebilirsin.
ama kendini diyetisyene giderek daha iyi hissediyorsan yine sen bilirsin.
diyetisyenin isinede karismak istemiyorum ama malesef bircok diyetisten hala eskilerde yasiyor.
yeni beslenme ilkelerini, egzersizleri takip etmiyorlar.
yinede iyi gidiyorsun, kilolarda gidiyor, insallah saglik sikayetlerinde bugun dinlenince gecer...
Tamam bitanemm :)canim bende jilian 30day shredi tavsiye ederim bir bak youtubeden.
3 level var toplam her biri 10ar gun yapiliyor.
eger begenmezsen baska video paylasirim.
bana yorumlarini yaz mutlaka..
canim yakina bile tasinsa mesafeni koruyacaksin..Cok yoruldm ve son 9 gun hep stresli gecti yoruldum artik bide kv denin yakina tasinma durumu cikti ben engelde olamiyorum
Melisim takim kurallarimiz sertlesiyor takima daha sIk ugramaya calis guzelim..Tamam bitanemm :)
Gelir onlar amac beni huzursuz etmek bu seferde hic cikmazlar bizden baska yere tasinsak onlarda gelecekmiş esimde kızıyor ama ne yapabilirki şaşırdık artik inancanim yakina bile tasinsa mesafeni koruyacaksin..
hem yakina tasinirsa yatilida gelmezler buyuk ihtimal, hayirlisi olsun..
Canım takma desem de takacaksin muhakkak biliyorum. Hepimiz yaşıyoruz bu tip olayları. Sağlığına zarar verecek boyuta getirme en azındanEsimden ailesinin dusuncesizliginden
Selam kizlar, ancak takima gelebildim..
Sabah Akin piknik diye tutturdu, hava sicak ama sabahlari dayanilir oluyor.
Hazirladim kahvaltiliklari attik kendimizi piknik alanina.
Akilli ben geceden telefonumu sarja takmayinca takimada giremedim parkta.
Piknigimizi yaptik, cimlerde oynadik Akin keratasiyla.
Hava artik dayanilmaz hal almaya baslayinca da kactik eve.
Akin ne sicaktan etkileniyor, ne yoruluyor anlamiyorum bu cocuklar atom enerjisiyle mi calisiyor.
Daha oglen yemegi hazirlanacak, aksam var..
Esimde bahcede Akinin akulu arabasini tamir etmeye calisiyor.
Durduk yere calismamaya basladi oyuncak.
O degil gunesten adamcagiz havale gecirecek haberi yok
Oyy sizler nasilsiniz kizlar?
Bu hafta icin guzel planlarim var.
Yarindan tezi yok bolgesel egzersiz paylasimina baslayayim diyorum.
Guzel guzel cok vaktimizi almayacak, ama bizleri sIkIlastiracak egzersizler yapalim beraber.
Bu hafta 2 gunde yarisma duzenleyelim.
Eskiden uyguladigimiz 3 gunden fazla menu yazmayanlara cezalarimizi aktif hale getirelim.
3 gun takima ugramayip, sohbetlere katilmayanlarida menu tablosundandan cikarip, listedeyse izne ayiralim, listede degilse listeden vazgecelim seklinde hunhar planlarim var kafamda
Sizlerinde takimimizi canlandirmaya yonelik fikirleriniz varsa paylasin lutfen..
Bu takimi eski gunlerine dondurmek lazim canlar
esinde kiziyorsa beraberce karar verip, surekli size gelmek istediklerinde musait olmadiginizi soyleyeceksiniz.Gelir onlar amac beni huzursuz etmek bu seferde hic cikmazlar bizden baska yere tasinsak onlarda gelecekmiş esimde kızıyor ama ne yapabilirki şaşırdık artik inan
evet canim herkes fikrini yazsin ki ona gore yeni kurallar sekillendirelim :)Canım takma desem de takacaksin muhakkak biliyorum. Hepimiz yaşıyoruz bu tip olayları. Sağlığına zarar verecek boyuta getirme en azından
Pikniginiz yarasın bacım ohhh. Çok güzel düşünmüşsun burda aktif olalım
Gelmeyin dedigimiz halde geliyorlar mesela evde yokuz diyoruz yinede geliyorlar yada sorguya çekiyorlar kapiya bakmamak mümkün degil o kadar cok szile basıyorlar ki komsulardan sikayet geliyor inan canimdan usandim eltime de tam tersi hafta sonu ozellikle gitmezler gezecrkler vs diye gun icinde rahatsiz etmezler ama bana cocuguma yatak odama bile karışıyorlar biktim inanınesinde kiziyorsa beraberce karar verip, surekli size gelmek istediklerinde musait olmadiginizi soyleyeceksiniz.
bu kadar da sizin hayatiniza mudahil etmeyin gulum..
Selam kizlar, ancak takima gelebildim..
Sabah Akin piknik diye tutturdu, hava sicak ama sabahlari dayanilir oluyor.
Hazirladim kahvaltiliklari attik kendimizi piknik alanina.
Akilli ben geceden telefonumu sarja takmayinca takimada giremedim parkta.
Piknigimizi yaptik, cimlerde oynadik Akin keratasiyla.
Hava artik dayanilmaz hal almaya baslayinca da kactik eve.
Akin ne sicaktan etkileniyor, ne yoruluyor anlamiyorum bu cocuklar atom enerjisiyle mi calisiyor.
Daha oglen yemegi hazirlanacak, aksam var..
Esimde bahcede Akinin akulu arabasini tamir etmeye calisiyor.
Durduk yere calismamaya basladi oyuncak.
O degil gunesten adamcagiz havale gecirecek haberi yok
Oyy sizler nasilsiniz kizlar?
Bu hafta icin guzel planlarim var.
Yarindan tezi yok bolgesel egzersiz paylasimina baslayayim diyorum.
Guzel guzel cok vaktimizi almayacak, ama bizleri sIkIlastiracak egzersizler yapalim beraber.
Bu hafta 2 gunde yarisma duzenleyelim.
Eskiden uyguladigimiz 3 gunden fazla menu yazmayanlara cezalarimizi aktif hale getirelim.
3 gun takima ugramayip, sohbetlere katilmayanlarida menu tablosundandan cikarip, listedeyse izne ayiralim, listede degilse listeden vazgecelim seklinde hunhar planlarim var kafamda
Sizlerinde takimimizi canlandirmaya yonelik fikirleriniz varsa paylasin lutfen..
Bu takimi eski gunlerine dondurmek lazim canlar
Tamam canım artık misafirde gelse sımsıkı tutucam :))canim haftaici artik kesinlikle kacamak yok..
lutfen misafir de gelse sen diyetine uygun beslen...
canim cok kotu o zaman bu denli tahmin etmiyordum, Allah yardimciniz olsun.Gelmeyin dedigimiz halde geliyorlar mesela evde yokuz diyoruz yinede geliyorlar yada sorguya çekiyorlar kapiya bakmamak mümkün degil o kadar cok szile basıyorlar ki komsulardan sikayet geliyor inan canimdan usandim eltime de tam tersi hafta sonu ozellikle gitmezler gezecrkler vs diye gun icinde rahatsiz etmezler ama bana cocuguma yatak odama bile karışıyorlar biktim inanın
evet canim yenilik gerek, yeni atilimlar gerek takimimiza:)Mesaj fikrini ben de düşündüm bugün..
Günlük saymak zor olur mu bilmiyorum ama mesaj yazmak zorunluluğu mutlaka olmalı..
Hatta gerekirse sayarım ben, sorun değil gerçekten.. Belli bir sayıyı geçtikten sonra saymam artık :)
canim artik cezalarimiz artiyor haberin olsun, kacamak yapmak yok artik gulum :)Kizlar hepinize hayırlı geceler. Misafirlikteydik bugün. Çocukları yatır uyut derken bu saat oldu. Menümü yazayım hemen
KahvaltıM, 2 dilim ekmek, pastırmali yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, bir avuç badem ceviz
Ara, şekersiz Türk kahvesi
Öğle, bir kase yoğurt, bir kase çorba
Ara, 2 kurabiye
Aksam, bir dilim ekmek, bir tabak çorba, bir tabak et kavurması, salata
Ara, bir avuç çekirdek, 1 lokum
Spor, 2 saat +15 dakika (dünkü cezam) yürüdum
Su, 2 litre
canimsin.Tamam canım artık misafirde gelse sımsıkı tutucam :))
Sagol canimcanim cok kotu o zaman bu denli tahmin etmiyordum, Allah yardimciniz olsun.
Olmazsa karsiniza alip konusacaksiniz mecbur...
evet canim yenilik gerek, yeni atilimlar gerek takimimiza:)
canim artik cezalarimiz artiyor haberin olsun, kacamak yapmak yok artik gulum :)
İyigeceler tatlım bizde yeni geldik misafirlikten eve fırsat bulamadım nete girmeye görüşürüzIyi geceler , iyi istirahatler guzeller..
Yeni haftaya yeni kurallarimizla baslayalim, isi sIkIya alalim artik
Yarin gorusmek uzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?