Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mesaj saymak pek çözüm değil kızlar sorumluluk kişisel bişey insanlar kendileri için burdalar kimse kişisel algilamasin Tabi yazdıklarımı ama takımda destekleserek kilo vermeye çalışıyoruz
Mesaj sayılacak olunca misal ben fazla takıma gelmiyorum ama 5 mesaj yazmalıyım çoklu alıntı yapmak yerine tek tek 5 kişiye alıntı yapıp yazarım birde menü oldu 6 mesaj
Yani uzun lafın kısası herkes önce kendine sonra takıma ve en son yarismadaki diğer takımlara karşı sorumludur.
Spora tekrar başlıcam canım bugün salona gidebilsem iyi olacaktı ama yoğun bir gündü yine yarın 24 nöbetçiyim sonra cumaya kadar evdeyim

Haklisin ablacim bende mesaj konusunda hem fikirim seninle ama hergun mutlaka takima ugrama ve menu yazma zorunlulugu guzel olur gibime geliyor.
yarinda kolayliklar diliyorum, iyi istirahatler :)

Haklisin ablacim bende mesaj konusunda hem fikirim seninle ama hergun mutlaka takima ugrama ve menu yazma zorunlulugu guzel olur gibime geliyor.
yarinda kolayliklar diliyorum, iyi istirahatler :)
Evet menü paylaşımı şart olmalı en fazla Birgün sonra olabilir ama takıma katılım konusunda uyarı yapılabilir 3 uyarı 1 sarikart 2 sarikart 1 kırmızı kart şeklinde kesin ceza olsa fena olmaz

Menümü yazayım uyuycam yeni yattım daha
Sabah1 dilim tereyağlı tbe domates salatalık peynir

Ara sade kahve 3 küçük hurma

Akşam 2 kepçe çorba 2 köfte bir parça tavuk 1 elma dilim patates yoğurt salata

Düğünde 1 çatal pasta 1 tuzlu kurabiye

Su 2 lt
Spor 6000 adım düğünde Biraz oynama

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLI----
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLI---
kakaovanilya-------
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLI----
haeshinIZINLIIZINLIIZINLI----
gogo2405ODUL 10DK Y250JJ 10DK Y250IA ----
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLI----
AKovser 10DK Y -----
KarKralicesi-------
belindamm ----
Ey0609 -----
Alya008ODUL 500IA 15DK DANS250JJ ----
azimli anne 15DK Y ----
marlin18 15DK Y 15DK Y ----
Leopardesenlitayt- -----
Zypzyp 10DK Y500IA ----
Saadetim33 ----
bnnu-250JJ -----
gulpinargul 10DK Y 10DK Y ----

[/td][/td][/td][/td]

Merhaba
Sabah: çay, haşlanmış 3yumurta (sadece 1 sarı) hindi füme 3 dilim, 1 yulaf kepekli krep
Öğlen: büyükçe bir bardak yağsız süt,
Akşam: 5 dilim yağsız tavada pişmiş palamut, kola zero
Gün boyu 3 lt su
1 saat bacaklar için pilates
İnternetimde sorun vardı geç yazdım kusuruma bakmayın lütfen.
Hoşgeldin diyen ve destekleyen tüm üyelere teşekkür ederim. Gerçekten moral veriyorsunuz. İyi geceler dilerim.

Tamamdır yazıyorumhemen

Tam örnek olmuş bu :) cok iyi

Canım öğlen az olmuş ara öğün de ekleyebilirsin ve kola zero da olsa içme bırak komple asitli alışkanlığını

Canım ekmek yemende problem yok ki sen takma boşver bildiğini yap kim ne derse desin u senin sağlığın

**HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ**

Kizlar artik her hafta vucudumuzdaki tum kaslarimizi calistirmaya, gelistirmeye ve sIkILasmamiza katki saglamasi icin bolgesel egzersizler paylasacagim,
Karin, bacak, kalca, gogus ve kol kaslarinizi calistirack olan bu egzersizler, kas kitlenizin artmasini saglayacak ve daha kolay kilo vereceksiniz.
Hergun toplam 10 dakikanizi almayacaklar, emin olabilirsiniz.

Kendi egzersizinize ek olarak lutfen haftada 5-6 kez yapmaya gayret ediniz.
Saglik sorunu olan uyelerimizi tenzih ediyorum..
Bu mesaji favorilerinize ekleyin, mesajin sag altinda favorilerime ekle yazisini gorebilirsiniz, daha sonra kendi profilinize girip favorilerinizden istediginiz her zaman acip yapabilirsiniz bu egzersizleri.
Hatta kendinize egzersiz arsivi olusturmus olursunuz bu sayede :)

1.Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin, her iki bacagimizi da 30ar kez karnimiza cekiyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarliyoruz.

2.Bu egzersizimiz bacak kaslarimiz icin,50kez asagi yukari, 50kez de capraz olmak uzere toplam 100kez hareketi tekrarliyoruz.

3.Ucuncu egzersizimiz kalcalar icin,toplam 40 kez tekrarliyoruz.

4.Bu egzersizimiz gogus kaslarimiz icin, 2 adet yarim litrelik su sisesiyle, 2 adet kavanoz ile ya da hicbir seysiz yapabilirsiniz, toplam 50kez tekrarliyoruz.

5.Son egzersizimizde kol kaslarimiz icin,hem one hemde arkaya (tersi yone) 50ser kez olmak kaydiyla toplam 100kez egzersizimizi tekrarliyoruz.

Kolay gelsin , bol ter atmalar :)

Son düzenleme:
iyi geceler canim, yine guzel bir gun olmus menu ve spor acisindan :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
HarpyIZINLIIZINLIIZINLI----
MavibocukIZINLIIZINLIIZINLI---
oluroylebazen--200IA ----
abesle_istigalIZINLIIZINLIIZINLI----
haeshinIZINLIIZINLIIZINLI----
gogo2405ODUL 10DK Y250JJ 10DK Y250IA ----
tiffany20-------
happy_moonIZINLIIZINLIIZINLI----
AKovser 10DK Y 10DK Y----
KarKralicesi-------
belindamm ----
Ey0609 -----
Alya008ODUL 500IA 15DK DANS250JJ ----
azimli anne 15DK Y ----
marlin18 15DK Y 15DK Y ----
Leopardesenlitayt- ----
Zypzyp 10DK Y500IA ----
Saadetim33 ----
bnnu-250JJ -----
gulpinargul 10DK Y 10DK Y ----

[/td][/td][/td][/td]

Emeğine sağlık canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…