Ben cezalarımı yapmaya başlasam iyi olur akşama ancak yetişir
Neden canım uyuyamadın bir sıkıntımı varÇok şükür iyiyim ama uykusuzum, uyuyamadım delircem
Aynen yokum ben yokumCezaların + haftanın egzersizleri akşama kadar bulamayız artık seni
Aslında acımıştım ćok üzülmüş pişman olmuştum bu cezalarımı düşürür hafifletirmi acabaSen yerken kendine acıdın mıı ??
Neden canım uyuyamadın bir sıkıntımı var
Aslında acımıştım ćok üzülmüş pişman olmuştum bu cezalarımı düşürür hafifletirmi acaba
Özge acımasız olucam dedi cezalarda ilk deneyi benim üzerimde yaptı
Canım günlük menüne yoğurt eklesen geceleri rahat uyursun birde uyku saatini geçirdiysen ondanda uyuyamayabilirsin mesela benim yatış saatim en geç 12 geçirdiğim zaman uyuyamıyorum birde geç yemek yemissem uyuyamıyorumBilmiyorum ki, 1.5 saat uyudum sadece, şimdi de gözlerim kapanıyor ama uyuyamıyorum
Sen
Canım günlük menüne yoğurt eklesen geceleri rahat uyursun birde uyku saatini geçirdiysen ondanda uyuyamayabilirsin mesela benim yatış saatim en geç 12 geçirdiğim zaman uyuyamıyorum birde geç yemek yemissem uyuyamıyorum
Canım ben şimdi eşime kahvaltı hazırlayim sonrasında yine burdayım kaçma biryere sonra seni bulamıyoruz
Ben de uyuyamadim gece. Ben akşam çay içmiştim o yüzden oldu. Ne sinir bozucu bir durumTamam canım..
Kafam yastıkta ama uyumazsam burdayım
Ben de mesaj sayısı konusunda aynı fikrdeyim. Kesinlikle 3 kez üstüste menu vermeyen atılsın. Özel sebepler olabilir ama belirtilsin. Gelcem burdayım devam edicem sizlerle deyip gelmeyenleri atın takimdan.Mesaj saymak pek çözüm değil kızlar sorumluluk kişisel bişey insanlar kendileri için burdalar kimse kişisel algilamasin Tabi yazdıklarımı ama takımda destekleserek kilo vermeye çalışıyoruz
Mesaj sayılacak olunca misal ben fazla takıma gelmiyorum ama 5 mesaj yazmalıyım çoklu alıntı yapmak yerine tek tek 5 kişiye alıntı yapıp yazarım birde menü oldu 6 mesaj
Yani uzun lafın kısası herkes önce kendine sonra takıma ve en son yarismadaki diğer takımlara karşı sorumludur.
Spora tekrar başlıcam canım bugün salona gidebilsem iyi olacaktı ama yoğun bir gündü yine yarın 24 nöbetçiyim sonra cumaya kadar evdeyim
Bomba egzersizler özgem.**HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ**
Kizlar artik her hafta vucudumuzdaki tum kaslarimizi calistirmaya, gelistirmeye ve sIkILasmamiza katki saglamasi icin bolgesel egzersizler paylasacagim,
Karin, bacak, kalca, gogus ve kol kaslarinizi calistirack olan bu egzersizler, kas kitlenizin artmasini saglayacak ve daha kolay kilo vereceksiniz.
Hergun toplam 10 dakikanizi almayacaklar, emin olabilirsiniz.
Kendi egzersizinize ek olarak lutfen haftada 5-6 kez yapmaya gayret ediniz.
Saglik sorunu olan uyelerimizi tenzih ediyorum..
Bu mesaji favorilerinize ekleyin, mesajin sag altinda favorilerime ekle yazisini gorebilirsiniz, daha sonra kendi profilinize girip favorilerinizden istediginiz her zaman acip yapabilirsiniz bu egzersizleri.
Hatta kendinize egzersiz arsivi olusturmus olursunuz bu sayede :)
1.Ilk egzersizimiz karin kaslarimiz icin, her iki bacagimizi da 30ar kez karnimiza cekiyoruz, toplam 60 kez hareketi tekrarliyoruz.
2.Bu egzersizimiz bacak kaslarimiz icin,50kez asagi yukari, 50kez de capraz olmak uzere toplam 100kez hareketi tekrarliyoruz.
3.Ucuncu egzersizimiz kalcalar icin,toplam 40 kez tekrarliyoruz.
4.Bu egzersizimiz gogus kaslarimiz icin, 2 adet yarim litrelik su sisesiyle, 2 adet kavanoz ile ya da hicbir seysiz yapabilirsiniz, toplam 50kez tekrarliyoruz.
5.Son egzersizimizde kol kaslarimiz icin,hem one hemde arkaya (tersi yone) 50ser kez olmak kaydiyla toplam 100kez egzersizimizi tekrarliyoruz.
Kolay gelsin , bol ter atmalar :)
Cuma günü:71.5
Bugün:70.6
Cuma kilom 58.2
Bugün kü kilom 58
Fark --200 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?