Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah yardımcın olsun canım.. Bebeğin iyi olsun da annenin çektiği acılar, sıkıntılar onun gelişiyle unutulur..
Çabucak geçsin şu 2 ay da kucağına al inşaAllah.

Canım içilmesi için ev yapımı doğal sirkeyi öneriyorlar marketlerde satılanlar katkı maddeli

aminn canım inşallahh
Canım çok geçmiş olsun allahım sağsalim kucağına almayı nasibetsin bende hamileliğimin 3.ayında kanamam oldu bebeğin eşi aşağıya düşmüş ćok üzüldüm ağladım sonrasında allaha şükür Rabbim kucağıma almayı nasibetti dilerim kasılmalarında biter bebeğini sağlıkla doğurursun dualarım ız seninle:))

Canım ne zaman istersen iznimi bitirebilirim şuanda izne çıktığım kilonun altındayım zaten??

Selam herkese
Bgün eşimle oğlumu okula götürdük o kdar çabuk adapte oldu ki ben bile şaşırdım maşallah diyeyim. Ayrıca bakıcımız bu sabah geldi o da bizle ve ben okuldayken hasan ağlamamış çok güzel geçmiş çok şükür artık bir kişi daha var ailemizde hep sorunsuz devam ederiz inşallah
Bende şimdi evde bakıcı olmanın verdiği rahatlıkla spor salonuna attım kendimi
Kasımda iş başı yapana kadar hergün spora gelmeyi planlıyorum haftasonlarıııı hariçç

Sizlerde ne var ne yok ?

Okulun ilk günü nasıl geçti ?

2 gündür acillik oldum canım ya idrar yollarımda enfeksiyon var kasılma sancı oldu ilaç verdiler ilaçta yan etki yaptı uğraşıp duruyorum.sen nasılsın
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canım az kaldı.
Dün konuştum, konuşunca da daha çok özlüyorum :) Bak uyutmayan bir neden daha buldum :))
Kıyamam sana . Az kalmış hayrlısıyla gelsin askerin.

Selam canım. Sevindim oğlunun bakıcam adapte olmasına. İnşallah hep böyle olur.

2 gündür acillik oldum canım ya idrar yollarımda enfeksiyon var kasılma sancı oldu ilaç verdiler ilaçta yan etki yaptı uğraşıp duruyorum.sen nasılsın
Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canım az kaldı.
Dün konuştum, konuşunca da daha çok özlüyorum :) Bak uyutmayan bir neden daha buldum :))
Kıyamam sana . Az kalmış hayrlısıyla gelsin askerin.

Selam canım. Sevindim oğlunun bakıcam adapte olmasına. İnşallah hep böyle olur.

Aleykum selam canım..
Ne güzel çocuğun biri okula, biri bakıcıya sen de dinlenirsin az da olsa :)

çok sağol canım inşallah Rabbim kucağımızı boş koymasın inşallah.

Teşekkürler kuzum değerli bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…