Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emeğine sağlık canım yarın başlıcam yapmaya yavaştan

Bilgiler çok güzel fatimem emeğine sağlık.
Ceza olmazmı bissuru ceza olmuş hemde pazartesi günü. Sabah sürünerek geldim işe resmen
Günaydın canlar :)
Güzel bir hafta olur inşaAllah..
Günaydın canım inşallah
Özge bana hiçmi acımadın
Banada acimamis yanlız değilsin

Bende aynı fikirdeyim senle abla. 5 mesaj zorunlu gibi algılanıp daha çok soğutabilir de.bu defa performansımız iyice düşer

Özgem nasılsın kuzum sırt bölgemi zayıflatacak yada sıkılaştıracak bir egzersiz önerin varmı yardımcı olur musun

Kuzum sirkeli su zararlı mı niye içilmemesi gerek. Biri yazmış soracaktım kim olduğunu unuttum

Ben zararlı olduğunu ne duydum ne okudum canım.. Hatta anneme doktor önermişti..
Benim de alerjimi hafiflettiği için içiyorum.. Zayıflamaya daha doğrusu kilo korumaya sanırım faydası var..
Bulursam ilgili yazı paylaşırım.

Bende içmeye başlayacaktım hatta herkes tiksinerek içiyor bana da tam tersi tadı güzel geliyor.bide enfeksiyonu vs önlüyor

Elma sirkesi, doğal bir yaşam iksiridir!

Bileşim: Kalsiyum, fluor, potasyum, magnezyum, sodyum, fosfor, silisyum, A vitamini, Beta-carotin, B1, B2, ve B6 vitaminleri, C vitamini, sirke asitleri, meyve asitleri, pektin, doğal aroma maddeleri.

Yaşlılığımızda da sağlıklı olabilmek için hareketli bir yaşam ve sağlıklı bir beslenme biçimi oluşturmaya özen göstermeliyiz.. İşte burada elma sirkesi seçiminin değeri ile karşılaşıyoruz. İçerdiği çok değerli ve çeşitli maddeler nedeniyle, en sağlıklı sıvılardan biridir o. Elma sirkesi, bedenimizi içten ve dıştan tedavi edebileceğimiz olağanüstü bir doğal ilaçtır. Burada size, bedeninizi genel anlamda güçlendirmek, çeşitli hastalık belirtilerini hafifletmek ve gerekli cilt bakımını yapmak için elma sirkesini nasıl kullanabileceğinizi anlatmak istiyorum.

Sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal kokteylinin içindeki müthiş zenginliği öğrenmiş bulunuyorsunuz artık.
-bedenimiz güçlenir ve bedensel uğraşlara ve strese karşı koyabilecek dayanıklılığı kazanır. Sirkenin içerdiği yüksek orandaki potasyum sayesinde, kalp kasları dahil olmak üzere tüm kas yapısı da güçlenecektir. Kramplara karşı, kokteylinizi maden suyu ile hazırlayabilir ve her öğünde 1 bardak içebilirsiniz.

*Sirke-bal kokteyli nezleye karşı da bedeni güçlendirecektir. Nezleye karşı ayrıca, 1 ölçü elma sirkesi 2 ölçü suya karıştırılır, kaynama derecesine kadar ısıtılır ve inhalasyon tedavisi uygulanır.

*Kabızlığa karşı, günde pek çok kere, 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ekleyerek için. Ayrıca, 4 litre ilik suya 1 su bardağı dolusu elma sirkesi ve 2 tatlı kaşığı tuz ekleyerek ayak banyoları alın. Banyo süresi 10 dakikadır.

*Yaraların çabuk iyileşmesi için, günde 3 bardak elma sirkesi-bal kokteyli için. İltihaplanmayı önlemek için, elma sirkesiyle ıslattığınız bir pamukla günde pek çok kere yarayı nemlendirin.

Diyet ve elma sirkesi:

Osmanlı Zamanında akşam yemekten sonra misafirlere sunulan içecek varmış hem hazmı kolaylaştırıp hem de fazla yağları eritiyor.

FORMÜL:

4 YEMEK KAŞIĞI SİRKE
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU

BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

2 gündür acillik oldum canım ya idrar yollarımda enfeksiyon var kasılma sancı oldu ilaç verdiler ilaçta yan etki yaptı uğraşıp duruyorum.sen nasılsın

canım bu enfeksiyon erken doğuma sebep oluyormuş acilde pek bişey de demiyorlar kendi dr um pazartesine burda olucakmış şimdi yurt dışında bekliyorum öylece

Allah korusun canım.. İnşaAllah olmaz öyle birşey..
Zor anlamaya çalışıyorum ama sen de biraz sakin kalmaya, stres yapmamaya çalış..
Buraya kadar Allah korudu bebeğini, bundan sonrası da iyi olucak inşaAllah..

inşallah canım ya dr erken doğuma sebep oluyor sende de kasılma var falan deyince elim ayağıma dolaştı ilacı midem kabul etmiyor 14 tane ilaç oluyor vitaminlerle artık midemde hal kalmadı.5 tanede iğne vuruyorum günde.Rabbim sağsağlim nasip etsin inşallah son aylar geçse hayırlısıyla.sıpa çektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…