anladım gülüm çabucak geçer inşallahhbeklemek çok zor geliyor bazen ben birde sabırsızımdır
Allahın izniyle çabucak geçer gülüm,biz yine gün saymaya devam.eşim gibi olabilseydim keşke buz dağı gibi serin rahatİnşaAllah canım.. İkimiz için çabuk geçsin..
Al benden de o kadar, sabırsıza daha zor beklemek..
Allahın izniyle çabucak geçer gülüm,biz yine gün saymaya devam.eşim gibi olabilseydim keşke buz dağı gibi serin rahato zaman çabuk geçerdi işte
daha bende asker yolu gözlicem gülüm,sıra bana da gelicekErkek işte, bizim gibi değiller bu konularda, çok rahatlar, dediğin gibi buz dağı
daha bende asker yolu gözlicem gülüm,sıra bana da gelicek
evet canım okulunu bitirdi onu bekledik.Aslında biz askerliği bitsin işi tam rayına otursun öyle evlenicez dedik ama bizi bize bırakmadılar ki ortalığı karıştırmak isteyenler oldu hep ailelerden eşimde beklemedi bana kalsa ben beklicektim herşeye rağmen ama o beklemedi yaptık düğünü.herşeyi dişimizle tırnağımızla yaptık ya.Buna şükürEşin askere mi gidecek canım ?
evet canım okulunu bitirdi onu bekledik.Aslında biz askerliği bitsin işi tam rayına otursun öyle evlenicez dedik ama bizi bize bırakmadılar ki ortalığı karıştırmak isteyenler oldu hep ailelerden eşimde beklemedi bana kalsa ben beklicektim herşeye rağmen ama o beklemedi yaptık düğünü.herşeyi dişimizle tırnağımızla yaptık ya.Buna şükür
aynen öyle gülüm beklerim ben çok bekledim onu yinede beklerimAnlıyorum canım, bize de okul bitince evlenin diyenler oldu, nişanlım kabul etmedi, şimdi zor bırakıp gidiyorum evlenip gözü yaşlı nasıl bırakıp gideyim dedi :)
O araya girenler olmasa hepimiz gayet de mutlu oluruz ama işte, ortalığı karıştırmasalar olmaz :))
Sizin de kısmetiniz böyleymiş canım, ne güzel bebeğin de geliyor, tek başına beklemek belki zor gelebilir ama bebekle zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın inşaAllah
aynen öyle gülüm beklerim ben çok bekledim onu yinede beklerimasıl zor erkeklere bu konuda bırakıp gitmesi daha zordur Rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah
Geçmiş olsun canım. Papatya çayı iyi gelir.Iyiyim canim bas agrisiyla uğraşıyorum regl olmuşum gecede oglan uyumayinca saat 5 bucukda yattim 9 bucukda uyandım agriyla
Asya nasılsın canim?Demet ablanın çok selamı var .geçmiş olsun canım benim haberdar et mutlaka.Allahız izniyle bişey yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var
Ara sıra geldim ama kendi kendime konuşmak pek keyifli olmuyor ki
Nasil gecti hazırlıklar Hazalım.?Bugün ki menüm
Sabah Limonlu su
Domates Biber Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Dolma
Ayran
Akşam
Türlü
Su 2 litre
Spor yapamadım nişan hazırlığıyla uğraştım
Geçmiş olsun canım. Papatya çayı iyi gelir.
Asya nasılsın canim?Demet ablanın çok selamı var .
Haklısın canım. Bugün haftasonu malum ortalık sakin. Sen de durumlar nasıl?
Son aylarda zorlanıyor insan gülüm ama sukur idare ediyor um.Aleykumselam demet abla nerdeGeçmiş olsun canım. Papatya çayı iyi gelir.
Asya nasılsın canim?Demet ablanın çok selamı var .
Haklısın canım. Bugün haftasonu malum ortalık sakin. Sen de durumlar nasıl?
Sen çalışıyor musun ? Ne iş yapıyorsun Azerbaycan da ? Soylediysen ve unuttuysam kusura bakma canım .Öyle canım :)
Aynı işte, sıkıcı bir gündü bitmek bilmiyor :))
Son aylarda zorlanıyor insan gülüm ama sukur idare ediyor um.Aleykumselam demet abla nerde
G guzelfilozof canim cuma kilo yarismasinda 11 takimimiz var.Ve toplam 80 yarismacimiz var.
Sen bu hafta cuma yarismasindaki tum uyeler icinde verdigin kiloyla 3. oldun Pinarcim
Cok sevindim, cok gururlandik, basarilarin daim olsun canim
çok teşekkür ederim canım :)G guzelfilozof Tebrik ederim canım :)
menün güzel olmuş :) nişanın da hayırlı olur inşALLAH :)Bugün ki menüm
Sabah Limonlu su
Domates Biber Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Dolma
Ayran
Akşam
Türlü
Su 2 litre
Spor yapamadım nişan hazırlığıyla uğraştım
Menüm
Sabah limonlu ılik su
1 kase yogurtlu meyveli mısır gevreği
Ara kahve
Ogle sebzeli et 4 yk makarna ve yoğurt
Ara yarım muz ve yarım şeftali
Aksam sütlü kahve ( canım bi şey istemiyordu)
1 lt limonlu maydanozlu şu ve 2.5 lt sade su.
Spor olarak 10 dk workout yaptım. Çok yorgunum kızlar. Epey temizlikli ve yoğun bir gündü. Herkese iyi geceler.
Herkes menulerini vermeyi unutmasin lütfen.
Ben raziyim kuzum iyi olsun da.pek giremedigimden bilmiyordum demet ablanın giremediginiSen çalışıyor musun ? Ne iş yapıyorsun Azerbaycan da ? Soylediysen ve unuttuysam kusura bakma canım .
Son aylar zor olur gülüm ama sık dişini yavrum için. Çoğu gitti azı kaldı. Demet abla yogun olduğu için gelemiyor pek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?