• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush canim menümü yazıp çıkiim, dun şantiyede düştüm, daha doğrusu 2 metre yükseklikten atlamak zorunda kaldım, dizlerimin üzerine düştüm morardı şişti ağrısı belime de vurdu , topallıyorum, o yüzden çok adımım yok , bu ara düğünle ilgili sorunlarım çok var aktif olamıyorum:KK43:

Screenshot_20160925-202111.webp
Screenshot_20160925-202132.webp

Yawrukush Yawrukush canim menümü yazıp çıkiim, dun şantiyede düştüm, daha doğrusu 2 metre yükseklikten atlamak zorunda kaldım, dizlerimin üzerine düştüm morardı şişti ağrısı belime de vurdu , topallıyorum, o yüzden çok adımım yok , bu ara düğünle ilgili sorunlarım çok var aktif olamıyorum:KK43:

Eki Görüntüle 1889547 Eki Görüntüle 1889548
hay Allah canim benim nasil oldu?
Iyi misin, doktora gittin mi?
Cok gecmiso lsun Banum...
Her sey insallah tez zamanda cozulur, icin ferahlar kuzum...

Canım çok geçmiş olsun..
Atlamak için 2 metre çok fazla amaa :( Başka yerine birşey olmamış çok şükür :(

Sağol canım :)
Boy kısa olunca mecbur vermeye çalışıyorsun :) 2 kilo fazla bile hemen kilolu görünmeme sebep oluyor :KK43:
Benim boyumda 153 ama senin kilonda hiç olmadım bakalım ben nasıl görüneceğim hiç bilmiyorum

Sagol canim sizde:KK200:

Allah razi olsun canim.:KK200:

Kizartma odul olmus ama az yemissin gulum...

Haklisin canim benim:KK200:

Sagolasin Fatmem :KK200:

Amin cümlemizden inşALLAH :)

Hayırdır inşallah canım.

G guzelfilozof tebrikler canım

Artık çok yorma kendini canım benim gelmiş geçmiş olsun
Teşekkürler ALLAH(celle celalühü)'ye şükürler olsun hep böyle azimli devam ederim inşALLAH inşALLAH hepimiz sağlıklı kilomuza sağlıklı bir şekilde ulaşırız :)

Dün ve bugün eşimin koyundeydik kızlar buraya yakın 1.5 at sürdü yol. Dayisiyla yengesi var çok güzel geçti zaman. Tarihi yerler var yazilikaya diye ve yeraltı şehri var yazilikayayi gezdik başka bi gidişte yeraltı şehrini gezcez artık. Bugün kuzumun doğum günü o yüzden erken geldik.
İki günlük Menümü yazayım.
Dün sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık çay

Öğlen közlenmiş patates et kavurma organik domates biber çay köyde tabiki

Ara minnak İki elma ağaçtan

Akşam patlıcan yemeği 1 kepçe çorba salata bikaç üzüm

Şu 2 lt
Spor 8300 adım bahçeye yürüdük dönüşte birazcık koştuk çoban köpeği kovaladı bizi :KK70:

Bugün
Sabah yarım gözleme peynir domates biber

Dalından elma 1 tane

Akşamüstü tavuk dürüm ayran

Su 2 lt şimdilik
Spor 8000 adım
Kuzun kaç yaşına bastı abla? ALLAH(celle celalühü) hayırlı ömür versin inşALLAH

**ONEMLI BILGI**

Bugune kadar kim kac kilo verdi tablomuzda ilk 10a sadece gecen hafta mezun olan uyemiz @melinda23 girebilmis.
Biraz gayret kizlar, bir sonraki degerlendirmede guzel sonuclar alalim.
Kendinizi bu listeden kontrol edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-48146042

gogo2405 gogo2405 ablam bir onceki analize gore kilonda arti oldugu icin uzgun icon gelmis sanada, haberin olsun...
Benim listede adım yok...

Çok geçmiş olsun RABB'im acil şifalar versin inşALLAH...

Benim boyumda 153 ama senin kilonda hiç olmadım bakalım ben nasıl görüneceğim hiç bilmiyorum

Amin cümlemizden inşALLAH :)

Teşekkürler ALLAH(celle celalühü)'ye şükürler olsun hep böyle azimli devam ederim inşALLAH inşALLAH hepimiz sağlıklı kilomuza sağlıklı bir şekilde ulaşırız :)

Kuzun kaç yaşına bastı abla? ALLAH(celle celalühü) hayırlı ömür versin inşALLAH

Benim listede adım yok...

Çok geçmiş olsun RABB'im acil şifalar versin inşALLAH...

İnşaAllah normal kilona ulaşırsın canım.. Ben de 1.55-im ama 54-55 kilo bile fazla bu boya..

canim haftasonu ya normal :)
yarin toplasiriz insallah..

doyuyorsan sorun yok Fatimem ben obur oldugum icin doymuyorum:)

nasilsin FIkriyecim, spor olarak cezalari yapsaydin:)

yormayacagim ablacim, gozum korktu, haklisin..

ohh koyde organik organik yemissiniz ne guzel.
Elif'in dogum gunu mu bugun ablacim.
Mutlu, saglikli basarili, guzel bir omru olsun.:)
Evet canım 12 bitti İnşallah sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun.
Nice mutlu senelere ablacım
Hayırlı ömrü olsun..
Çok sağol canım
**ONEMLI BILGI**

Kizlar Agustos- Eylul donemi takimlarin analiz sonuclarini hazirlamis editorumuz ve malesef takimimiz 3.lukten, 7.ligide gerilemis.
Karne notumuzu 61den, 40a dusurmusuz.
Lutfen biraz gayret yine ilk 3e girmek icin hep beraber cabalayalim guzeller.
Sonuclara buradan bakabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-37#post-48079425
Fena olmuş ortalamamizi yüksek tutmamız lazım sürekli
**ONEMLI BILGI**

Bugune kadar kim kac kilo verdi tablomuzda ilk 10a sadece gecen hafta mezun olan uyemiz @melinda23 girebilmis.
Biraz gayret kizlar, bir sonraki degerlendirmede guzel sonuclar alalim.
Kendinizi bu listeden kontrol edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-kac-kilo-verdi.246132/page-11#post-48146042

gogo2405 gogo2405 ablam bir onceki analize gore kilonda arti oldugu icin uzgun icon gelmis sanada, haberin olsun...
Ben hiç bakmiyim moralim bozulmasın

Geçmiş olsun Banu Dr a gittinmi ihmal etme kötü olmuş dizlerinin üstüne düşmen

Back
X