Zaten şu erkeklerin biraz yardım edim biraz çocukla ilgilenim dedikleri yok bütün yük kadınların üzerinde Bizimki de 5 dakka Seviyo oyalaniyo sonra yine bütün yük annede benim kız da 14 aylık oldu yeni bu yüzden allah yardımcımız olsun canım seni çok iyi anlıyorum17 aylık canım. Ama çok hareketli iki dakika durmuyor. Koltuk,yatak ne bulursa sürekli tepesinde. Hala emiyor. Her dakika peşimde. Gecede yataginda uyumuyor. Hep yanimda.büzülerek uyumaktan sabah kalkınca her tarafım tutuluyor. Eşim Lede tartışmaya başladık bu yüzden. Oda sen alıştırdın diye kızıyor. Napacagimi şaşırdım. Biraz sessizlik istiyorum artık birazda uyku ve dinlenmek
Slm kızçeler nasılsınız dün çok yorucu bir gündü benim için. gelini kuaföre götür fotoğrafçıya götür vs sonra eğlencesi halayı baya yoruldumama eğlendim de. bide duygulandım tabi erkek kardeşimi damatlıkla görmek vs
Güzel bir tarafıda menümü bozmadim
geldim gülüm dr dan renkli ultrasona göndericek cumaya randevu attılar gelişimini sordum şükür iyi dedi ama şeker den dolayı renkli ultrasonu ben istedim.cuma günü bakıcak artık sonucahaeshin gozlerim yollarda amazonum neredesin?
@oluroylebazen ne var ne yok canim?
KarKralicesi kuzum takima az ugruyorsun, 3 gundur menun yok, cuma yarismasinda takimin sana ihtiyaci var, lutfen ihmal etme takimi...
@Fyfyfy ablacim bir gorundun bir kayboldun, sIkIntilar var demistin, umuyorum her sey yolundadir.
marlin18 sende yoktun canim hafta sonu?
@azimli anne canim ban aldin saniyorum bugun biter umarim..
@fyzanur neredesin, sen kesin hayatina tombik devam etmeye karar verdin, okulunun ilk gunu hayirli olsun canim..
@Zypzyp , @Leopardesenlitayt , @Ey0609 kizlar kayiplara karistiniz...
@bnnu bugun nasil oldun canim?
asya_01 asyam bugun doktor gunundu sanirim, haber et mutlaka..
@Saadetim33 Hazalim nisan nasil gecti, ozledik seni kuzum...
abesle_istigal Kadris telefon halloldu mu?
@happy_moon canim yardimci ablanizla guzel bir hafta diliyorum...
Kız okula gidiyor sabahçı 7 de çıkıyo evden ona kahvaltı hazırladım evdeyim bugün kızım şimdi geldi yemeğini yesin babaannesine gitcez erişte kescezcanim daha bu hafta katildin ya esas listeye bu analizler 2 ayda bir hazirlaniyor.
bir dahaki listede olacaksin insallah :)
egzersiz candir :)
esimin bugun pili bitti Sibelim, yarin ise gideyim diye can atiyor:)
cok yogun , yorucu birgun olmus Senayim.
birbirinize alistikca her sey daah konforlu olur yardimci ablanizla :)
gunaydin ablam erkencisin, nobet mi var bugun?
Sağolasın canımKuzunla nice mutlu senelere ablacim doğum günü kutlu olsun
Hayırlı olsun düğününüz canım tatlı heyecanlar bunlarSlm kızçeler nasılsınız dün çok yorucu bir gündü benim için. gelini kuaföre götür fotoğrafçıya götür vs sonra eğlencesi halayı baya yoruldumama eğlendim de. bide duygulandım tabi erkek kardeşimi damatlıkla görmek vs
Güzel bir tarafıda menümü bozmadim
Bir hevesle uyandim, dedim pazartesi bugun kizlarin cenesi dusmustur ama 3 sayfa dolmus toplamda
Ev hanimi halimle bende bile pazartesi sendromu basladi
Akin uyanmadi , cit cikarmiyorum uyusun diye.
Jumping jackler yapiliyor mu acep?
Nasil geciyor gununuz canlar?
oyy epey yormussun canim hemde kendini, dinlen biraz.Günaydın canım :) Nasılsın, ağrın yok dimi ?
Yorgun geçiyorEvde biraz iş yaptım, dolapları toparladım falann, alışverişe gittim geldim yine ev işii derken yorgunumm..
oyy epey yormussun canim hemde kendini, dinlen biraz.
iyiyim cok sukur, agrim yok.
Akin uyandi kahvalti hazirlayip geleyim:)
Canim burdayim haftasonu gune gittim bi de evde kizlarla yalnizdim cumadan itibaren gelemedim bugun dondun tekrardan:) iyisindir umarim dinleniyorsun de mi menumu vereyim gecmise bakayim bi listeler biseyler raporlar yayinlamissin bakcam simdi:)haeshin gozlerim yollarda amazonum neredesin?
@oluroylebazen ne var ne yok canim?
KarKralicesi kuzum takima az ugruyorsun, 3 gundur menun yok, cuma yarismasinda takimin sana ihtiyaci var, lutfen ihmal etme takimi...
@Fyfyfy ablacim bir gorundun bir kayboldun, sIkIntilar var demistin, umuyorum her sey yolundadir.
marlin18 sende yoktun canim hafta sonu?
@azimli anne canim ban aldin saniyorum bugun biter umarim..
@fyzanur neredesin, sen kesin hayatina tombik devam etmeye karar verdin, okulunun ilk gunu hayirli olsun canim..
@Zypzyp , @Leopardesenlitayt , @Ey0609 kizlar kayiplara karistiniz...
@bnnu bugun nasil oldun canim?
asya_01 asyam bugun doktor gunundu sanirim, haber et mutlaka..
@Saadetim33 Hazalim nisan nasil gecti, ozledik seni kuzum...
abesle_istigal Kadris telefon halloldu mu?
@happy_moon canim yardimci ablanizla guzel bir hafta diliyorum...
Canim guncel kilom 62.7 hedefim 60 olarak guncellemistik baskul degisikligi nedeniyle buraya islenmemis sanirim ben 61.9 la ayrilmistim izne degil.mi ozgem bi onay verirsen bi ara ben dagildim iyice unuttumDARALMA TABLOMUZ
Eki Görüntüle 1889695
SIRA İSİM YAŞ BOY BAŞL. KG GÜNCEL KG HEDEF KG 1 Mavibocuk 23 165 74.2 63.5 60 2 harpy 33 168 88.0 75.5 60 3 haeshin 33 168 76.1 63.3 58 4 abesle_istigal 29 175 104.2 78 75 5 Alya008 29 158 74 69.9 55 6 Ey0609 22 164 94 91.3 55 7 happy_moon 30 152 57.2 52 49 8 gogo2405 38 167 77.5 67.6 60 9 zey zey 26 170 60.7 58.5 56 10 oluroylebazen 26 163 79.6 76.4 55 11 AKovser 21 155 57.0 54.0 48 12 gulpinargul 23 153 89 83.3 58 13 Karkralicesi 28 - 73.2 70 65 14 tiffany20 20 163 60.0 53.1 50 15 fyfyfy 36 155 67.2 55.1 55 16 marlin18 33 157 62 58.2 - 17 azimli anne 29 158 81 77.6 55 18 fyzanur 26 159 79.6 79.1 49 19 Zypzyp 29 156 62.2 61.8 52 20 belindamm 28 162 72 69.1 62 21 Saadetim33 28 - - 71 - 22 bnnu - - - 67.1 - 23 Leopardesenlitayt 30 168 90 - 60
KIZLAR TABLODA BILGILERI EKSIK OLANLAR MESAJLA YAZABILIRLER MI GEREKEN BILGILERI?
Senay bu kosusturmalar ne zaman bitecek kuzum bize de yazik yavSelam canlarım gece gece elime ancak alabildim telefonu bir arkadaşımıza yemeğe davetliydik balık yapmış bol salata ile yedim çok keyşfliydi ama eve gel hemen hamza ve hasanı yıkayıp uyuttum sonrada temizliğe giriştim cumartesi gece yarısına kadar sabahtan itibaren evde yoktum bugünde bol uyuduk yattık dinlendik temizlik geceye kaldı. Dip köşe süpür sil toz al mutfağı parlat banyoyu cilala hızlı yap derken nefes nefese kaldım. Şimdi duş alıp elime teli alabildim. Malum bakıcımız sabah 7 de geliyor. Mahçup olmak istemiyorum o yüzden yarına bırakmak istemedim takıntılıyım biraz içim rahat etmiyor. Gerçekten zormuş yabancı birinin hep senin evinde olması evinin bir parçası olması belki alışınca birbirimize, huyumuzu suyumuzu öğrenince bu kadar aşırı kasmam...
Vel hasıl yorgunum yorgun hemen menümü yazayım canlar
Sabah
Yumurta
Peynir 5 zeytin
3 dilim tbe
Öğle
Köfte ızgara- salata-ayran
Akşam
Balık ızgara- salata
Su 3 lt
Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?