Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten şu erkeklerin biraz yardım edim biraz çocukla ilgilenim dedikleri yok bütün yük kadınların üzerinde Bizimki de 5 dakka Seviyo oyalaniyo sonra yine bütün yük annede benim kız da 14 aylık oldu yeni bu yüzden allah yardımcımız olsun canım seni çok iyi anlıyorum

Günaydın canlar :)

Hayırlı olsun canım.. Allah tamamına erdirsin

geldim gülüm dr dan renkli ultrasona göndericek cumaya randevu attılar gelişimini sordum şükür iyi dedi ama şeker den dolayı renkli ultrasonu ben istedim.cuma günü bakıcak artık sonuca

Kız okula gidiyor sabahçı 7 de çıkıyo evden ona kahvaltı hazırladım evdeyim bugün kızım şimdi geldi yemeğini yesin babaannesine gitcez erişte kescez
Kuzunla nice mutlu senelere ablacim doğum günü kutlu olsun
Sağolasın canım
Hayırlı olsun düğününüz canım tatlı heyecanlar bunlar

Çok şükür tablet açıldı kizlar nasilsinizzzz Yawrukush
cnm menüler adimlamalar hersey yolunda geçmişi okuyamiyorum hemen kapanıyor bu eşim tel ayarlicakti geçici olarak hallederse gelicemmmm
yada izinli satilabilirmiyim tekrarr

Bu arada faces aktiftir gelmiyorsun demeyin eşimle ortak kullandığımız için öyleyse kocaman opuyorummmmm

Günaydın canım :) Nasılsın, ağrın yok dimi ?
Yorgun geçiyor Evde biraz iş yaptım, dolapları toparladım falann, alışverişe gittim geldim yine ev işii derken yorgunumm..

Günaydın canım :) Nasılsın, ağrın yok dimi ?
Yorgun geçiyor Evde biraz iş yaptım, dolapları toparladım falann, alışverişe gittim geldim yine ev işii derken yorgunumm..
oyy epey yormussun canim hemde kendini, dinlen biraz.
iyiyim cok sukur, agrim yok.
Akin uyandi kahvalti hazirlayip geleyim:)

Canim burdayim haftasonu gune gittim bi de evde kizlarla yalnizdim cumadan itibaren gelemedim bugun dondun tekrardan:) iyisindir umarim dinleniyorsun de mi menumu vereyim gecmise bakayim bi listeler biseyler raporlar yayinlamissin bakcam simdi:)
Sabah
Iki tereyagli yumurta
Tulum peyniri
10 zeytin
Bol roka
Cig fistik
Salatalık
Ogle
2 fincan kahve
Aksam
Barbunya
Yesil biber
Cig fistik
Su 2.5 lt gecti
Spora gitcem birazdan pilatese.
Bakiyorum hemen gecmise:)

Canim guncel kilom 62.7 hedefim 60 olarak guncellemistik baskul degisikligi nedeniyle buraya islenmemis sanirim ben 61.9 la ayrilmistim izne degil.mi ozgem bi onay verirsen bi ara ben dagildim iyice unuttum

Senay bu kosusturmalar ne zaman bitecek kuzum bize de yazik yav cuma dahil oturmadim ben de arkadas ne bicim duzenmis. Daha da camlari silemedim avizeler kaldi bi de mutfak dolaplarinin ici kaldi vakit yetmedi gune gitmese miydim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…