Banucum gecmis olsun ya iyi misin simdi canim isin cok zor ya kolayliklar olsun simdiden sonrasi icin. Dugun telasin da var su gibi olsun bitsin canim hersey.Yawrukush canim menümü yazıp çıkiim, dun şantiyede düştüm, daha doğrusu 2 metre yükseklikten atlamak zorunda kaldım, dizlerimin üzerine düştüm morardı şişti ağrısı belime de vurdu , topallıyorum, o yüzden çok adımım yok , bu ara düğünle ilgili sorunlarım çok var aktif olamıyorum
Eki Görüntüle 1889547 Eki Görüntüle 1889548
Elifin yeni yasi kutlu olsun gonca :)Dün ve bugün eşimin koyundeydik kızlar buraya yakın 1.5 at sürdü yol. Dayisiyla yengesi var çok güzel geçti zaman. Tarihi yerler var yazilikaya diye ve yeraltı şehri var yazilikayayi gezdik başka bi gidişte yeraltı şehrini gezcez artık. Bugün kuzumun doğum günü o yüzden erken geldik.
İki günlük Menümü yazayım.
Dün sabah yumurta peynir zeytin domates salatalık çay
Öğlen közlenmiş patates et kavurma organik domates biber çay köyde tabiki
Ara minnak İki elma ağaçtan
Akşam patlıcan yemeği 1 kepçe çorba salata bikaç üzüm
Şu 2 lt
Spor 8300 adım bahçeye yürüdük dönüşte birazcık koştuk çoban köpeği kovaladı bizi
Bugün
Sabah yarım gözleme peynir domates biber
Dalından elma 1 tane
Akşamüstü tavuk dürüm ayran
Su 2 lt şimdilik
Spor 8000 adım
Ozgecim gelmiş geçmiş olsun bundan sonra bi akini doyur temizle kendini besle ve dinlen birak ev isini falan da kuzum alisverise de karisma bence bu gecici sonucta kendini dusunmuyosan bebisi dusun kuzum. Bazen fazla fiziksel aktivite yorgunluk hareket iyi gelmiyo iste. Sen herseye yetismesen de dunya doner insanlar Yaşar merak etme bir sure sadece kendini dusun lutfen bak bu bi isaret sana benceKizlar bugun hastaneye gittik bebegin kalp atislari normal, sancim vs yok cok sukur.
Agrimdevam ettigi icin asetominofen verdi doktor, birde kemer aldirtti.
Agri kesiciden sonra uyumusum epeyce, cok iyi geldi o uyku, ilac gibi.
Kalktigimda agrim oldu yine biraz ama kesinlikle cuma ve cumartesi gun ki gibi degil cok sukur.
Artik daha dikkatli olacagim, alisverisi falanda esimle yapacagiz.
Bu hafta Akinin eskilerini cikarip yikayip, utuleyeyim diyorum yavas yavas gunlere yayarak.
Hastane cantasi hazirligida olmus olur.
Merak eden, gecmis olsun mesajlari yazan herkese tesekkurler, iyiki varsiniz canlar...
Demi ama batı boş donmeyelim aksama.Tamam hadi yoksunuz akşam bari Jumping jacklarla gelinn
İiz biz özgem asıl sen nasılsın ? Agrin yoktur insallah?Bir hevesle uyandim, dedim pazartesi bugun kizlarin cenesi dusmustur ama 3 sayfa dolmus toplamda
Ev hanimi halimle bende bile pazartesi sendromu basladi
Akin uyanmadi , cit cikarmiyorum uyusun diye.
Jumping jackler yapiliyor mu acep?
Nasil geciyor gununuz canlar?
Canim guncel kilom 62.7 hedefim 60 olarak guncellemistik baskul degisikligi nedeniyle buraya islenmemis sanirim ben 61.9 la ayrilmistim izne degil.mi ozgem bi onay verirsen bi ara ben dagildim iyice unuttum
Senay bu kosusturmalar ne zaman bitecek kuzum bize de yazik yavcuma dahil oturmadim ben de arkadas ne bicim duzenmis. Daha da camlari silemedim avizeler kaldi bi de mutfak dolaplarinin ici kaldi vakit yetmedi gune gitmese miydim diyorum
Hahaha kiz sibel silkelenmenin dibine vurdum hayat beni silkeledi:))) doncem doncem bu hafta donerim insallah spora kaciyorum simdi kuzum :)))Demi ama batı boş donmeyelim aksama.
İiz biz özgem asıl sen nasılsın ? Agrin yoktur insallah?
Kalk ve Silkelen busem dön artık şu takıma. 2 lafın belini Kıralım.
Demek dibine vurdun ha:))Hahaha kiz sibel silkelenmenin dibine vurdum hayat beni silkeledi:))) doncem doncem bu hafta donerim insallah spora kaciyorum simdi kuzum :)))
Haklısın canım katılıyorum sanaYawrukush Dahlia_ gogo2405 canlar üstüste mazeretsiz menu vermeyenlere ve bildirim yapmayanlara artık uygulama yapmaya baslasaniz mi?
Takimda 3 4 kişi dışında bırak ugramayi menu vermiyor millet. Bu da ciddiyetsizlik oluyor ve kendi açımdan motivasyon bozucu olarak görüyorum. Bizler sürekli buraya aman ne yedim ne spor yaptım yazayım diye uğraşırken insanlar bi görünüp hop geri gidiyor. Mazereti olanlar sözüm meclisten dışarı ama diğerleri için bence gereken yapılsın.
Anaaamm sibelim izindeyim ama utancimdan yerin dibine gectim su andaYawrukush Dahlia_ gogo2405 canlar üstüste mazeretsiz menu vermeyenlere ve bildirim yapmayanlara artık uygulama yapmaya baslasaniz mi?
Takimda 3 4 kişi dışında bırak ugramayi menu vermiyor millet. Bu da ciddiyetsizlik oluyor ve kendi açımdan motivasyon bozucu olarak görüyorum. Bizler sürekli buraya aman ne yedim ne spor yaptım yazayım diye uğraşırken insanlar bi görünüp hop geri gidiyor. Mazereti olanlar sözüm meclisten dışarı ama diğerleri için bence gereken yapılsın.
Ter atip gelicem esim gelcek sonra donusumlu geliyoruz. Kizlarin biri gunduz uyumuyo. Digeri de o uyuyunca mutsuz oluyo aksamlari olaylaa olaylaaa bi gorsen halimizi. Arkamdan ciglik cigliga agladilar gelirken aklim ordaDemek dibine vurdun ha:))
Hadi git ter at da gel bakem :))))
Bi düşüneyim karar veremedim gonca yerime sen karar ver hangi basamaktayım acaba bu kadar zor sorular sorma gonca basamağı şaşırdım
Canım bizim sayfadakilerin ancak 3 sayfalık çenesini düşüyor bunada şükür ya 1 sayfa olsaydıBir hevesle uyandim, dedim pazartesi bugun kizlarin cenesi dusmustur ama 3 sayfa dolmus toplamda
Ev hanimi halimle bende bile pazartesi sendromu basladi
Akin uyanmadi , cit cikarmiyorum uyusun diye.
Jumping jackler yapiliyor mu acep?
Nasil geciyor gununuz canlar?
Allah razi olsun gülüm nişandıCanım hayırlı olsun nişanmı düğünmüydü
Canım düğün 2 ay sonra falan galiba. gerçekten o koşturmadan iştahım kesildi. inşallah düğüne kadar zayıflarım birazCanım şükür atlatmissiniz nişanı düğün ne zman ? Bu arada kacamak yapmamaya da çok sevindim. Gerçi o kkosturmadan yemeye halin kalmamıştir.
Allah razi olsun kuzum darısı isteyen herkese :)Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı geçim versin
Slm kızlar ben geldim tüm gün misafirlikteydim giremedim nasılsınız bakim tatlışlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?