Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Banucum gecmis olsun ya iyi misin simdi canim isin cok zor ya kolayliklar olsun simdiden sonrasi icin. Dugun telasin da var su gibi olsun bitsin canim hersey.

Elifin yeni yasi kutlu olsun gonca :)

Ozgecim gelmiş geçmiş olsun bundan sonra bi akini doyur temizle kendini besle ve dinlen birak ev isini falan da kuzum alisverise de karisma bence bu gecici sonucta kendini dusunmuyosan bebisi dusun kuzum. Bazen fazla fiziksel aktivite yorgunluk hareket iyi gelmiyo iste. Sen herseye yetismesen de dunya doner insanlar Yaşar merak etme bir sure sadece kendini dusun lutfen bak bu bi isaret sana bence

Tamam hadi yoksunuz akşam bari Jumping jacklarla gelinn
Demi ama batı boş donmeyelim aksama.
İiz biz özgem asıl sen nasılsın ? Agrin yoktur insallah?
Canim guncel kilom 62.7 hedefim 60 olarak guncellemistik baskul degisikligi nedeniyle buraya islenmemis sanirim ben 61.9 la ayrilmistim izne degil.mi ozgem bi onay verirsen bi ara ben dagildim iyice unuttum

Senay bu kosusturmalar ne zaman bitecek kuzum bize de yazik yav cuma dahil oturmadim ben de arkadas ne bicim duzenmis. Daha da camlari silemedim avizeler kaldi bi de mutfak dolaplarinin ici kaldi vakit yetmedi gune gitmese miydim diyorum

Kalk ve Silkelen busem dön artık şu takıma. 2 lafın belini Kıralım.

Demi ama batı boş donmeyelim aksama.

İiz biz özgem asıl sen nasılsın ? Agrin yoktur insallah?

Kalk ve Silkelen busem dön artık şu takıma. 2 lafın belini Kıralım.
Hahaha kiz sibel silkelenmenin dibine vurdum hayat beni silkeledi:))) doncem doncem bu hafta donerim insallah spora kaciyorum simdi kuzum :)))

Yawrukush Dahlia_ gogo2405 canlar üstüste mazeretsiz menu vermeyenlere ve bildirim yapmayanlara artık uygulama yapmaya baslasaniz mi?
Takimda 3 4 kişi dışında bırak ugramayi menu vermiyor millet. Bu da ciddiyetsizlik oluyor ve kendi açımdan motivasyon bozucu olarak görüyorum. Bizler sürekli buraya aman ne yedim ne spor yaptım yazayım diye uğraşırken insanlar bi görünüp hop geri gidiyor. Mazereti olanlar sözüm meclisten dışarı ama diğerleri için bence gereken yapılsın.

Haklısın canım katılıyorum sana

Anaaamm sibelim izindeyim ama utancimdan yerin dibine gectim su anda kendimi pilates topuna gomesim geldi hocayi bekliyorum tursu gibiyim.nobetciydim bugun iiiiii

Demek dibine vurdun ha:))
Hadi git ter at da gel bakem :))))
Ter atip gelicem esim gelcek sonra donusumlu geliyoruz. Kizlarin biri gunduz uyumuyo. Digeri de o uyuyunca mutsuz oluyo aksamlari olaylaa olaylaaa bi gorsen halimizi. Arkamdan ciglik cigliga agladilar gelirken aklim orda

Canım bizim sayfadakilerin ancak 3 sayfalık çenesini düşüyor bunada şükür ya 1 sayfa olsaydı

Canım şükür atlatmissiniz nişanı düğün ne zman ? Bu arada kacamak yapmamaya da çok sevindim. Gerçi o kkosturmadan yemeye halin kalmamıştir.
Canım düğün 2 ay sonra falan galiba. gerçekten o koşturmadan iştahım kesildi. inşallah düğüne kadar zayıflarım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…