Allah razi olsun gülüm darısı senin düğüne inşallahGünaydın canlar :)
Hayırlı olsun canım.. Allah tamamına erdirsin
İyi ve yorgun tümgün misafirlikteydim canım geldim bide cezalarımı yaptım bide jj hepsi birarada olunca pastanın acısı fena çıktıAleyküm selam canım :)
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsınn ??
Allah razi olsun gülüm
Sağol ablişim evet gerçekten öyle :)Kız okula gidiyor sabahçı 7 de çıkıyo evden ona kahvaltı hazırladım evdeyim bugün kızım şimdi geldi yemeğini yesin babaannesine gitcez erişte kescez
Sağolasın canım
Hayırlı olsun düğününüz canım tatlı heyecanlar bunlar
Evet canım kolaKola mıı bittin sennn
JJ yaparsan etiketlersin canım benim, kaçırmayayım..
Pastalar kurabiyeler ceza gelecek gibi kuzum ama sporun çok güzel :)
Cezalara alıştım canım cezasız yapamıyorum onlarsız olmuyo ikiz gibi olduk cezalarımlaPastalar kurabiyeler ceza gelecek gibi kuzum ama sporun çok güzel :)
Allah razi olsun gülüm darısı senin düğüne inşallah
Evet canım kolajj yapınca acısı çıktı canım doğum günü vardı arkadaşın oğlunun öğlen yemekte yememiştim mecbur pasta 1 dilim yedim kolada içtim canım jj 550 adet yaptım ama şuan çok yoruldum dahada yapabilirim etiketleri seni
Dur bi düşüneyim hangi cezayı beğensem acaba beğenemedim kıyma banaBen pastayı kurabiyeleri unutmuşummcezalardan ceza beğennn
Dur bi düşüneyim hangi cezayı beğensem acaba beğenemedim kıyma bana
Çok sağol busemElifin yeni yasi kutlu olsun gonca :)
Doğru söylüyorsun canım verelim artık cezaları kış geldi okullar açıldı tatiller bitti bazı takımlar katılım ve paylasimsizliktan kapanma aşamasına geliyo takımımıza sahip çıkmamız lazım.Yawrukush Dahlia_ gogo2405 canlar üstüste mazeretsiz menu vermeyenlere ve bildirim yapmayanlara artık uygulama yapmaya baslasaniz mi?
Takimda 3 4 kişi dışında bırak ugramayi menu vermiyor millet. Bu da ciddiyetsizlik oluyor ve kendi açımdan motivasyon bozucu olarak görüyorum. Bizler sürekli buraya aman ne yedim ne spor yaptım yazayım diye uğraşırken insanlar bi görünüp hop geri gidiyor. Mazereti olanlar sözüm meclisten dışarı ama diğerleri için bence gereken yapılsın.
Koşturma halindeyimKimsecikler yokmu
Hayirli olsun canim dugunlerini de yaparsiniz mutlu mesut insallahAllah razi olsun gülüm nişandı
canim benim dizlerinin uzerine dusmussun, eklemler cok onemli kuzum , ihmale gelmez, bir firsat yarat doktora git.Çok sağol özgem doktora gitmedim bir de düştükten sonra birşey yok diip kalkıp devam ettim iki dakika sonra başım döndü gözlerim karardı, oturdum bi on dakika dinlendim sonra işe devm ettim aradan zaman geçince ağrısı arttı, dinleniyorum öyle şimdi
İnşallah şu işlerimi de halletmem düğün olsa bitse herşey rayına girmiş olsa artık
Canım çok sağol, mecburdum aslında başka yer yoktu atlayiverdim baret bir yöne ben bir yöne savruldum :))
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Ablam sağol Dr a gidemedim fırsat olmadı, birşey yok diip devam ettim geçer diye bekliyorum bakalım birkaç gün dinlendiricem bacağımı da
tamamdir canim aksama guncelleyecegim :)Özgem 25 yaşındayım 170 boyum , en ilk kilom 65 di Buraya ikinci kez geldiğimde 59.5 di , güncel kilom 57.3 hedef kilom 56.7
bende iyiyim Banum, hergun birbirinin ayni gibi geciyor.Tatlım takimini ne güzel takip ediyorsun öyleiyim dinleniyorum ağrısı var hala çabuk geçer inşallah o kadar iş var ki
Sen nasılsın napiyorsun bebiş yaklaştı
cok uzuldum canim ama sen 2 evlat daha buyutmussun suan tam sana yapisik oldugu donemler, kosturup her seyi yerle bir ettigi donemler, 2 yastan sonra azaliyor, hatta 3 yasindan itibaren daha farkli daha kolay oluyor cocuklar, sabir canim...Hedef kilom 51 canımYawrukush
Hafta sonu çok yoğundum. Kızım bitirdi beni. Gece yarım saate bir uyandı ağladı sabah huysuzluk etti . Buraya girmeye hiç halim kalmadı. Gerçekten çok yoruldum artık hayattan soğudum sanki. Kızımla hiç bir yere gidip gelemiyorum çok hareketlidakika durmuyor.sürekli yapışık ikiz gibiyiz.yoruldum
Menüm de kaçamaklar oldu moral bozukluğunda yedim.ama 2 saat yürüdum hergün. Cezama razıyım. İnşallah bugün iyi geçer
Cuma kilom;57.7
Bugün kü kilom;57.5
Fark -200gr
Yawrukush
canim takima ugramiyorsun, motivasyonun farkinda olmasan da etkileniyor ve ya kilo vermen yavasliyor, ya da artilar gelebiliyor.kaptanım
menümlerimi yazıyorum hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?