Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kola mıı bittin sennn
JJ yaparsan etiketlersin canım benim, kaçırmayayım..

Sağol ablişim evet gerçekten öyle :)

Kola mıı bittin sennn
JJ yaparsan etiketlersin canım benim, kaçırmayayım..
Evet canım kola jj yapınca acısı çıktı canım doğum günü vardı arkadaşın oğlunun öğlen yemekte yememiştim mecbur pasta 1 dilim yedim kolada içtim canım jj 550 adet yaptım ama şuan çok yoruldum dahada yapabilirim etiketleri seni

Pastalar kurabiyeler ceza gelecek gibi kuzum ama sporun çok güzel :)

Ben pastayı kurabiyeleri unutmuşumm cezalardan ceza beğennn

Elifin yeni yasi kutlu olsun gonca :)
Çok sağol busem
Doğru söylüyorsun canım verelim artık cezaları kış geldi okullar açıldı tatiller bitti bazı takımlar katılım ve paylasimsizliktan kapanma aşamasına geliyo takımımıza sahip çıkmamız lazım.
Kimsecikler yokmu
Koşturma halindeyim

Anaaamm nedeem nerlere gideemm bacaciklarin guzularimi hissedemiyorum ya beeeenn ben nasil hamlamisim kizlar bacaklarim seyiriyo eve donerken arabanin pedallarina basamadim ya. Anaam. Beyin debriyaj komutu veriyo bacagin umrunda degil Yawrukush um 1 saat platesi yaziver ama bacan alt karin calistirdi hatun bacak hareketlerini sevmiyorum arkadas yav

Ahh ahh bugun epey stresli geciyor benim icin.
Sabah annemlerden telefon geldi, ailevi miras problemlerinden bahsettiler, sinir bozucu..
Ister istemez kafama takildi, insanlar neden araya mal mulk davalari girince kotu oluyorlar anlamiyorum.
Sanki mezara goturebilecegiz...
Mecburende dinledim annemi, bir sey soylesem hemen bozuluyor.
Sonra alelacele Akini yedirdim, giydirdim,beslenmesini hazirladim okula.
Okula biraktiktan sonra eve donesim gelmedi..
haeshin sen diyorsun ya canim aile ici gerginlik pek beter diye hakketen oyle..
Markete attim kendimi, yok akillanmam ben, esimle yapacaktik bundan sonra alisverisi ama dayanamadim..
Kafami dagitayim diye, kendimede bir kahve aldim...
Dondum eve makinaya camasir attim, bulasiklarida yerlestirdim, yavas yavas aldiklarimida yerlestirdim.
Her seyi yavasca yaptim, azicik kafam dagildi neyseki..
Eskiden bekarken canim sIkIlinca hemen uyurdum, soyutlardim kendimi dunyadan, evlendigimden beri kendimi islere veriyorum..Kotu bir aliskanlik
Neyseki dunden yemegim var cok sukur..
Sizlerde neler var neler yok?

canim benim dizlerinin uzerine dusmussun, eklemler cok onemli kuzum , ihmale gelmez, bir firsat yarat doktora git.
ileride baska problemlere sebep olmasin..
evde de buz uygula..

Özgem 25 yaşındayım 170 boyum , en ilk kilom 65 di Buraya ikinci kez geldiğimde 59.5 di , güncel kilom 57.3 hedef kilom 56.7
tamamdir canim aksama guncelleyecegim :)

Tatlım takimini ne güzel takip ediyorsun öyle iyim dinleniyorum ağrısı var hala çabuk geçer inşallah o kadar iş var ki
Sen nasılsın napiyorsun bebiş yaklaştı
bende iyiyim Banum, hergun birbirinin ayni gibi geciyor.
Bebis iyi canim, hareketli bidik :)

cok uzuldum canim ama sen 2 evlat daha buyutmussun suan tam sana yapisik oldugu donemler, kosturup her seyi yerle bir ettigi donemler, 2 yastan sonra azaliyor, hatta 3 yasindan itibaren daha farkli daha kolay oluyor cocuklar, sabir canim...

kaptanım
menümlerimi yazıyorum hemen
canim takima ugramiyorsun, motivasyonun farkinda olmasan da etkileniyor ve ya kilo vermen yavasliyor, ya da artilar gelebiliyor.
Bu durum takimi kotu etkiliyor.
Hepimiz birbirimize bagliyiz biliyorsun Iremim.
Takim sorumlulugunu da biliyorsun.
Lutfen bu konuya bir cozum getirelim.
Sohbetlere, menu yazmaya duzenli katilman gerek..
Senin bu konudaki fikirlerin nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…