Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hay Allah canim benim nasil oldu?
Iyi misin, doktora gittin mi?
Cok gecmiso lsun Banum...
Her sey insallah tez zamanda cozulur, icin ferahlar kuzum...
Çok sağol özgem doktora gitmedim bir de düştükten sonra birşey yok diip kalkıp devam ettim iki dakika sonra başım döndü gözlerim karardı, oturdum bi on dakika dinlendim sonra işe devm ettim aradan zaman geçince ağrısı arttı, dinleniyorum öyle şimdi
İnşallah şu işlerimi de halletmem düğün olsa bitse herşey rayına girmiş olsa artık

Canım çok geçmiş olsun..
Atlamak için 2 metre çok fazla amaa Başka yerine birşey olmamış çok şükür
Canım çok sağol, mecburdum aslında başka yer yoktu atlayiverdim baret bir yöne ben bir yöne savruldum :))

Amin inşallah çok teşekkür ederim
Ablam sağol Dr a gidemedim fırsat olmadı, birşey yok diip devam ettim geçer diye bekliyorum bakalım birkaç gün dinlendiricem bacağımı da

bnnu canım geçmiş olsun. Daha iyisindir umarım?

Özgem 25 yaşındayım 170 boyum , en ilk kilom 65 di Buraya ikinci kez geldiğimde 59.5 di , güncel kilom 57.3 hedef kilom 56.7

Tatlım takimini ne güzel takip ediyorsun öyle iyim dinleniyorum ağrısı var hala çabuk geçer inşallah o kadar iş var ki
Sen nasılsın napiyorsun bebiş yaklaştı

Hedef kilom 51 canım @Yawrukush
Hafta sonu çok yoğundum. Kızım bitirdi beni. Gece yarım saate bir uyandı ağladı sabah huysuzluk etti . Buraya girmeye hiç halim kalmadı. Gerçekten çok yoruldum artık hayattan soğudum sanki. Kızımla hiç bir yere gidip gelemiyorum çok hareketlidakika durmuyor.sürekli yapışık ikiz gibiyiz.yoruldum
Menüm de kaçamaklar oldu moral bozukluğunda yedim.ama 2 saat yürüdum hergün. Cezama razıyım. İnşallah bugün iyi geçer
Cuma kilom;57.7
Bugün kü kilom;57.5
Fark -200gr
Yawrukush

Kuzunla nice mutlu senelere ablacim doğum günü kutlu olsun

Özgem boy 153 Hedef kilom 55

Iyiyim kuzum şükür nişan çok güzeldi en önemlisi hiç kaçamak yapmadım.sen nasılsın şükür bebişin iyiymiş çok sevindim

cuma günü
sabah
3-4 dilim kavun
ögle
yarım karışık tost
1 nescafe
1avuc fıstık
akşam
ızgara köfte, pilav,cacık
3bin adım

cumartesi günü
sabah
kücük dilim simit
beyaz peynir
antep peyniri
2-3 dilim yumurta
2zeytin
domates-salatalık
ögle
1cıtır simit
akşam
yarım palamut ızgara
bol salata
un helvası bir kaşık
14bin adım

pazar günü
beyaz pewynir
antep peyniri
domates -salatalık
yarım kaynamış yumurta
2dilim sucuklu yumurta
1tatlı kaşıgı şefteli receli
1tatlı kaşıgı çilek reçeli
1tatlı kaşıgı tahin-pekmez

2top dondurma
akşam
1iskenderun döneri
1 cola

1kücük kase dondurma
23bin adım

Slm kızçeler nasılsınız dün çok yorucu bir gündü benim için. gelini kuaföre götür fotoğrafçıya götür vs sonra eğlencesi halayı baya yoruldum ama eğlendim de. bide duygulandım tabi erkek kardeşimi damatlıkla görmek vs
Güzel bir tarafıda menümü bozmadim

Canım kızın nekadar lık benimde minik bir kızım var oda hić yerinde durmuyor aynen bizde yapışık ikiz gibi seni ćok iyi anlıyorum bağzen insan tek başına hava almak gezmek nefes almak istiyo:))

Canım hayırlı olsun nişanmı düğünmüydü

Iyiyim kuzum şükür nişan çok güzeldi en önemlisi hiç kaçamak yapmadım.sen nasılsın şükür bebişin iyiymiş çok sevindim

Canım şükür atlatmissiniz nişanı düğün ne zman ? Bu arada kacamak yapmamaya da çok sevindim. Gerçi o kkosturmadan yemeye halin kalmamıştir.

Canım kızın nekadar lık benimde minik bir kızım var oda hić yerinde durmuyor aynen bizde yapışık ikiz gibi seni ćok iyi anlıyorum bağzen insan tek başına hava almak gezmek nefes almak istiyo:))
17 aylık canım. Ama çok hareketli iki dakika durmuyor. Koltuk,yatak ne bulursa sürekli tepesinde. Hala emiyor. Her dakika peşimde. Gecede yataginda uyumuyor. Hep yanimda.büzülerek uyumaktan sabah kalkınca her tarafım tutuluyor. Eşim Lede tartışmaya başladık bu yüzden. Oda sen alıştırdın diye kızıyor. Napacagimi şaşırdım. Biraz sessizlik istiyorum artık birazda uyku ve dinlenmek

Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı geçim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…