iyi geceler gulum :)İyi geceler hepinizi öpüyorum.
Isırgan otu kurusu yokmu canım aktarlarda çayını demle içHatırlamıyorum canım, yani kaç sene oldu, tedavi gördüm bir işe yaramadı, ara sıra kür yapmış olabilirim, yaptım bir ara çünkü ama çok oldu yapalı tam olarak ne için yaptığımı hatırlamıyorum :)
Şimdi de ısırganı öğrendim, alerjiye iyi geliyormuş, tazesini bekliyorum çıkacak bu yakınlarda, bir de onu deneyeceğim..
İyi geceler canımCanlar iyi geceler, iyi istirahatler.
Yarin gorusmek uzere...
sanada ablacim :)Isırgan otu kurusu yokmu canım aktarlarda çayını demle iç
İyi geceler canım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - |
Mavibocuk | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | IZINLI | |
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | MUAF | MUAF | - |
haeshin | IZINLI | IZINLI | IZINLI | - | |||
gogo2405 | ODUL | 300JJ | - | ||||
tiffany20 | - | - | |||||
happy_moon | - | - | 10DK SPOR | 10DK SPOR | 10DK SPOR | - | |
AKovser | - | - | |||||
KarKralicesi | 300IA | 20DK Y | 100IA | - | - | ||
belindamm | - | ||||||
Ey0609 | - | - | - | 10DK SPOR | 10DK SPOR | 10DK SPOR | - |
Alya008 | 400IA 100M | - | |||||
azimli anne | - | - | MUAF | MUAF | MUAF | - | |
marlin18 | ODUL | - | - | 300IA 300JJ | 19DK Y | - | |
Leopardesenlitayt | - | - | - | 10DK SPOR | 10DK SPOR | 10DK SPOR | - |
Zypzyp | - | - | - | 10DK SPOR | 10DK SPOR | 10DK SPOR | - |
Saadetim33 | - | 200IA | - | ||||
bnnu | - | - | |||||
gulpinargul | - | - |
Eline sağlık canım!! CEZA ALAN UYELERIN DIKKATINE !!
Uyelerimizden L Leopardesenlitayt , E Ey0609 veZypzyp cuma gununden beri takima ugramayip, menu yazmadiginiz icin toplam 30dk spor cezasi almis bulunmaktasiniz.
Eger 3 gun daha takima ugramaz ve menu yazmazsaniz, takimla ilisiginiz kesilecektir, bilginize..
happy_moon canim pazar gunu haric sende takima hic ugramadin 30dk spor cezasi aldin.
Diyetine devam ettigini ve spor yaptigini watsap grubundan takip ediyrum ancak takim kurallari geregi, eger 3 gun daha takima gelmeyip menu yazmazsan senide listeden cikarmak durumunda kalacagiz.
tiffany20 canim menulerini duzenli hergun yazmaya gayret et.
KarKralicesi Iremcim hergun o gunun menusunu yazmaya dikkat et canim.
BILGILENDIRME: Uyelerimizdenabesle_istigal telefonunun bozulmasindan oturu beni haberdar etmistir ve kendisi sehir disina gitmesi sebebiyle birkac gun bilgim dahilinde takima gelemeyecektir.
Uyelerimizdenazimli anne cumartesi gunu site tarafindan banlanmistir ve hala cezasi bitmemistir.
Günaydın canım :)Herkese günaydın
Güzel bir gün olsun
gunaydin ablam :)Günaydın
sanada canim:)Herkese günaydın
Güzel bir gün olsun
canim aksami az yemissin sonra gec vakit acikmissin.Herkese günaydııın :) Hayırlı Sabahlaaar :)))
Yawrukush gogo2405 B belindamm @AKovser çok teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için inşALLAH bir gün tamamen geçer bu göz tansiyonu ya da damlalarla kontrol altında kalabilir inşALLAH... Çok sağolun tekrar...
28 Eylül menim
Sabah
İki kaşık pişmiş yumurta
Bir dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay salatalık domates
Öğlen
altı kaşık menemen bir dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay salatalık
ara
bir kepçe yoğurtlu tarhana çorbası bir elma
akşam
bir kepçe yoğurtlu tarhana çorbası
Bir mandalina
Şekersiz çay
ara
Yarım bardak şekerli nescafe gold
beş kaju üç fındık üç badem
1 supradyn all day
dört kuru kayısı bir çay bardağı süt
su
sayamadım
egzersiz
yok
Yawrukush
gunaydin Fikriyecim :)Günaydın canım :)
Evet bugün daha iyiyim elhamdülillah :) sen nasılsın :) sen de iyi mutlu ve huzurlusundur inşALLAH :) evet gerçekten de öyle oldu yemeseydim geç saatte iyiydi daha dikkatli olacağım bundan sonracanim aksami az yemissin sonra gec vakit acikmissin.
bunun yerine aksam karnini doyur guzelce, aksam ogununden sonra ara yapmamaya calis.
bugun daha iyiindir insallah , gunaydin:)
!! CEZA ALAN UYELERIN DIKKATINE !!
Uyelerimizden L Leopardesenlitayt , E Ey0609 veZypzyp cuma gununden beri takima ugramayip, menu yazmadiginiz icin toplam 30dk spor cezasi almis bulunmaktasiniz.
Eger 3 gun daha takima ugramaz ve menu yazmazsaniz, takimla ilisiginiz kesilecektir, bilginize..
happy_moon canim pazar gunu haric sende takima hic ugramadin 30dk spor cezasi aldin.
Diyetine devam ettigini ve spor yaptigini watsap grubundan takip ediyrum ancak takim kurallari geregi, eger 3 gun daha takima gelmeyip menu yazmazsan senide listeden cikarmak durumunda kalacagiz.
tiffany20 canim menulerini duzenli hergun yazmaya gayret et.
KarKralicesi Iremcim hergun o gunun menusunu yazmaya dikkat et canim.
BILGILENDIRME: Uyelerimizdenabesle_istigal telefonunun bozulmasindan oturu beni haberdar etmistir ve kendisi sehir disina gitmesi sebebiyle birkac gun bilgim dahilinde takima gelemeyecektir.
Uyelerimizdenazimli anne cumartesi gunu site tarafindan banlanmistir ve hala cezasi bitmemistir.
İyi uykular canımKizlar benim icin uyku vakti saat gece 1e geliyor, sabaha gorusmek dilegiyle, opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?