Tebrikler ablacimBende günaydın diyim bari Sabah nöbetten geldim kızıma kahvaltı yaptırdım dişe gittik işimiz çabuk bitti Neyse ki. Gelince yattım uyumuşum iyi geldi kilomda normale döndü. Yine aynı 66.7
Geçen hafta 67.6
Bugün 66.7
Fark 0.9
Yüzde 1.33
Tamam bildirmeye devamYazdım Hadi
Takımı etkilemiyor ama sen yinede bildir kilonu canım sen motive olursun
Iyiyim kuzum sen nasilsin bende yeşil çay içiyorumSelam guzeller nasilsiniz, bir yandan cayimi iceyim bir yandan listeye bakayim :)
Soru sanaydı canım düzenli iç sen faydası oluyo canım bende günde 3 bardak ićiyorum mutlaka hem kilo almanıda önlüyo:))Soru bana mı Hazala mı anlamadım ama
Ben ara sıra içiyorum...
Slm canım hoşgeldin ić çayını afiyet olsun:))Selam guzeller nasilsiniz, bir yandan cayimi iceyim bir yandan listeye bakayim :)
yanlislik icin kusura bakma gulium tebrik ederim.
tebrikler canimGeçen hafta : 69.9
Bu hafta :69.7
Fark:-200
harikasin sibelim tebriklerGünaydın güzeller.
G.h 69.1
B.h 68.6
Fark 0.5
Yüzde 0 72
canim masallahin var insallah azmin daim olsun, diledigin kiloya saglikla geleceksin @gulpinargulGünaydııın :) Hayırlı Sabahlar :) Cuma'nız mübarek olsuun :)))
Geçen hafta: 83.3
Bu hafta: 82.3
Fark: 1 kg
Yüzde: 1,200 :)))
Elhamdülillah ALLAH'a ebedi şükürler olsun çok mutlu olduuum :)Yawrukush :))))
tebrikler canim benimGecen hafta -70kğ
Bu hafta- 69,6 kğ
FARK-400 gram
canimin ici takimi kilon etkilemiyor, ki etkilese bile artin yok ki gulum,ne var bunda.
Allahhh be 52 gorunmusGeçen hafta:53.1
Bu hafta:52.7
Fark: -400 gr
:)
canim kas kitlen arttiysa normalHerkese merhaba
Gh 52.0
Bh 52.1
100 gr artış var ancak dr a gittiğimde bu hfta yine 300 gr kas kütlem artmış..
Hazalim bildirimini yap guzelim, caninida hic sIkma ne olur, dgecici bir surec bu.Takımı etkilemiyorsa bir iki hafta kilo bildirimimi yapmasam mı o arada belki toparlanır direncim. ama menü bildirimi yapacağım :)
ablam harikasin beeeeeeBende günaydın diyim bari Sabah nöbetten geldim kızıma kahvaltı yaptırdım dişe gittik işimiz çabuk bitti Neyse ki. Gelince yattım uyumuşum iyi geldi kilomda normale döndü. Yine aynı 66.7
Geçen hafta 67.6
Bugün 66.7
Fark 0.9
Yüzde 1.33
Tebrikler canım süper vermişsin :))Yazdım Hadi
Takımı etkilemiyor ama sen yinede bildir kilonu canım sen motive olursun
canim sIkIlasiyosun, kas kitlen artiyor.Ama gülüm wc ile sıkıntım yok ayrıca incelmiş görünüyorum azıcık ama kilo gitmiyoAma denerim sağol gülüm
afiyet olsun guzelim :)Tebrikler ablacim
Tamam bildirmeye devam
Iyiyim kuzum sen nasilsin bende yeşil çay içiyorum
sagolasin Fikriyecim :)Soru sanaydı canım düzenli iç sen faydası oluyo canım bende günde 3 bardak ićiyorum mutlaka hem kilo almanıda önlüyo:))
Slm canım hoşgeldin ić çayını afiyet olsun:))
Biraz Uykusuz um canım dün erken yattım güya dinlenecektim gece bizim kız ateşlendi kustu korktum hastalanacak üşüttü diye dolven verdim ateşi düştü biraz ara ara kontrol ettim bu yüzden bugünde biraz ateşlendi dolven verdim yine şimdi iyi biraz çok şükürsagolasin Fikriyecim :)
nasilsin canim?
slm canım bugün kontroldeydim ayrıntılıya aldılar şükür iyiymiş kuzuyanlislik icin kusura bakma gulium tebrik ederim.
tebrikler canim
harikasin sibelim tebrikler
canim masallahin var insallah azmin daim olsun, diledigin kiloya saglikla geleceksin @gulpinargul
tebrikler canim benim
canimin ici takimi kilon etkilemiyor, ki etkilese bile artin yok ki gulum,ne var bunda.
uzme ne olur kendini, hatirlasana ben kac hafta sabit cikmistim.
duzelecek bu durum sen sakin vazgecme..
Allahhh be 52 gorunmus
canim kas kitlen arttiysa normal
Hazalim bildirimini yap guzelim, caninida hic sIkma ne olur, dgecici bir surec bu.
Bu hafta istersen biraz yediklerinin miktarini arttir, her zamankiden fazla ye.
1 ogun de odul yap canim, mutlaka faydasi olur.
ablam harikasin beeeeee
bizde ancak kilo alalim asyam :)merhabalar hanımlar ne güzel gidiyor kilolar maşşallahınız var
hay Allah gecmis olsun canim.Biraz Uykusuz um canım dün erken yattım güya dinlenecektim gece bizim kız ateşlendi kustu korktum hastalanacak üşüttü diye dolven verdim ateşi düştü biraz ara ara kontrol ettim bu yüzden bugünde biraz ateşlendi dolven verdim yine şimdi iyi biraz çok şükür
Teşekkürler canım :)merhabalar hanımlar ne güzel gidiyor kilolar maşşallahınız var
aklimdaydin canim, cok sukur cok sevindim:)slm canım bugün kontroldeydim ayrıntılıya aldılar şükür iyiymiş kuzu
sorma gitgide şişiyor insannbizde ancak kilo alalim asyam :)
canım ateşi bayağı vardı derecem bozulmuş ölćemedimde ama elimi alnına koyduğumda çocuk yanıyodu şimdi iyi çok şükür ama sanırım yeni birdiş daha çıkaracak nezaman dış çıkarsa ateşleniyor benim kızhay Allah gecmis olsun canim.
atesi cok yoksa ilac verme canim, birak vucudu mucadele etsin, de tabi gece vakti uyuyamiyor kuzular
simdi nasil?
evet gülüm özeldeki erkek demişti zaten buna da sordum erkek dedi.aklimdaydin canim, cok sukur cok sevindim:)
gozunuzaydin olsun zaten 2 ay kaldi sunun surasinda.
cinsiyeti gorduler mi? :)
canim geleni gideni cok oluyormus Ebrunun, en son annesinin yanindaydi gulum, firsat bulsa gelir.sorma gitgide şişiyor insannnapalım sağlıklı olsunlarda yine gireriz sıkı tempoya ya gülüm ebrumuz nerde göremedim ne zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?