ahh o inci disler cok zorluyor kuzulari.canım ateşi bayağı vardı derecem bozulmuş ölćemedimde ama elimi alnına koyduğumda çocuk yanıyodu şimdi iyi çok şükür ama sanırım yeni birdiş daha çıkaracak nezaman dış çıkarsa ateşleniyor benim kız
hadi hayirlisi gulum bir pasamiz daha oluyor ALlahin izniyle, darisi tum isteyen, bekleyenlere..evet gülüm özeldeki erkek demişti zaten buna da sordum erkek dedi.
iyi olsundacanim geleni gideni cok oluyormus Ebrunun, en son annesinin yanindaydi gulum, firsat bulsa gelir.
iyilerdi en son konusmamizda.
yine takima gireriz sIkmayalim canimizi :)
Amiinnn inşallah hergün meryem suresi okuyorum ve tanıdık tanımadık herkese duamı edip bağışlıyorum.sen öğrenmişmiydin cinsiyetinihadi hayirlisi gulum bir pasamiz daha oluyor ALlahin izniyle, darisi tum isteyen, bekleyenlere..
evet canim ilk 6 hafta burada araba surmek, spor yapmak yasak ama ben 6 haftadan sonra damlarim takima:))iyi olsundainşallahh gülüm kuzağımıza almayı nasip etsin Rabbim spora hemen başlayamayız normalde galiba
Allah kabul etsin, hayirli dogumlarin olsun insallah.Amiinnn inşallah hergün meryem suresi okuyorum ve tanıdık tanımadık herkese duamı edip bağışlıyorum.sen öğrenmişmiydin cinsiyetini
Haklısın gülüm o zaman böyle devam edecegim sizde sabredin emi
Ama gülüm wc ile sıkıntım yok ayrıca incelmiş görünüyorum azıcık ama kilo gitmiyoAma denerim sağol gülüm
Amin inşallahhAllah kabul etsin, hayirli dogumlarin olsun insallah.
Banada erkek dedi doktor gulum..
merhabalar hanımlar ne güzel gidiyor kilolar maşşallahınız var
Biraz Uykusuz um canım dün erken yattım güya dinlenecektim gece bizim kız ateşlendi kustu korktum hastalanacak üşüttü diye dolven verdim ateşi düştü biraz ara ara kontrol ettim bu yüzden bugünde biraz ateşlendi dolven verdim yine şimdi iyi biraz çok şükür
evet gulum ev futbol takimina dondu :)Amin inşallahhdesene bir paşa daha geliyor sana
bizde ancak kilo alalim asyam :)
uykusuzumm dökülüyorummHoşgeldin canım :)
Nasılsın ?
ahh ahhh ne ozledim spor yapmayi bir bilsen canim, efsane sekilde donecegim takima insallah :)Hehe size yok kilo vermekşimdilik tabii
hahaaaa süpersinnnevet gulum ev futbol takimina dondu :)
Allah nasip ederse kiza kadar devam asyam :)
uykusuzumm dökülüyorummgeceleri uyku problemi yaşıyorum sabaha kadar uyanıktım hiç yatamadım sabah 6 da yattım 7 de kalkıp dr a gittim gündüz uyumadım ki gece yine uykusuz geçmesin diye...sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
ahh ahhh ne ozledim spor yapmayi bir bilsen canim, efsane sekilde donecegim takima insallah :)
canim artik son iki ay..uykusuzumm dökülüyorummgeceleri uyku problemi yaşıyorum sabaha kadar uyanıktım hiç yatamadım sabah 6 da yattım 7 de kalkıp dr a gittim gündüz uyumadım ki gece yine uykusuz geçmesin diye...sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?