Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ahh o inci disler cok zorluyor kuzulari.
insallah rahatlikla , yavrunu uzmeden cikarlar canim...

canim geleni gideni cok oluyormus Ebrunun, en son annesinin yanindaydi gulum, firsat bulsa gelir.
iyilerdi en son konusmamizda.
yine takima gireriz sIkmayalim canimizi :)
iyi olsunda inşallahh gülüm kuzağımıza almayı nasip etsin Rabbim spora hemen başlayamayız normalde galiba

Haklısın gülüm o zaman böyle devam edecegim sizde sabredin emi

Öyle şey mi olur sabretmek ne demek :) Destek için buradayız ve sonuna kadar dayanacağız :)
Özge çok güzel açıklama yapmış zaten sana.. Sıkma canını, aynen böyle devam :)

Ama gülüm wc ile sıkıntım yok ayrıca incelmiş görünüyorum azıcık ama kilo gitmiyo Ama denerim sağol gülüm

Sadece wc için değil o bildiğim kadarıyla, detaylı bilgi bulursam paylaşırım canım :)

Çok geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım :)
Nasılsın ?
uykusuzumm dökülüyorumm geceleri uyku problemi yaşıyorum sabaha kadar uyanıktım hiç yatamadım sabah 6 da yattım 7 de kalkıp dr a gittimgündüz uyumadım ki gece yine uykusuz geçmesin diye...sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

Canım benim ya geçecek nasılsa, biraz daha sabır Asyam :) Bebişini koklaya-koklaya uyursun inşaAllah
Ben de iyiyim canım, öyle sıradan sakin gidiyor herşey :))

canim artik son iki ay..
bu aylarda uyku zor, ama bence bu bir nimet cunku vucudun bu sekilde sIk sIk uyanmaya alisiyor ki bebisin dogunca da gece onun icin kalkmanda kolaylik oluyor bu durum.
zaten onlar dogunca da uyku zor:)
hatta bunun karikaturu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…