insallah canim :)hahaaaa süpersinnnbekliyordum böyle bir cvp Allah nasip ederse inşallah kız olana kadar yolu var
inşallah gülümmmCanım benim ya geçecek nasılsa, biraz daha sabır Asyam :) Bebişini koklaya-koklaya uyursun inşaAllah
Ben de iyiyim canım, öyle sıradan sakin gidiyor herşey :))
canim artik son iki ay..
bu aylarda uyku zor, ama bence bu bir nimet cunku vucudun bu sekilde sIk sIk uyanmaya alisiyor ki bebisin dogunca da gece onun icin kalkmanda kolaylik oluyor bu durum.
zaten onlar dogunca da uyku zor:)
hatta bunun karikaturu var.
Eki Görüntüle 1891775
Teşekkürler canımÇok geçmiş olsun canım
Mezun oldum geri döndüm canım iyiyim sen nasılsın
Canım , hala burada olduğunu bilmiyordum
Nasılsın , nasıl gidiyor ?
Anneligi Negüzel anlatmış bu karükatür:)))canim artik son iki ay..
bu aylarda uyku zor, ama bence bu bir nimet cunku vucudun bu sekilde sIk sIk uyanmaya alisiyor ki bebisin dogunca da gece onun icin kalkmanda kolaylik oluyor bu durum.
zaten onlar dogunca da uyku zor:)
hatta bunun karikaturu var.
Eki Görüntüle 1891775
Cok isterim canım ama ben daha önce mezun olmuştum.6 ay geçmedi daha.yinede girebilirmiyim listeyemarlin18 canim her hafta cok guzel kilolar veriyorsun hizla hedefine ulasiyorsun.
Takima ilk geldiginde liste disi kilo vereyim demistin ama dilersen seni listeye dahil edebiliriz gulum.
Takimimiza da cok buyuk destegin olur, ne dersin?
Allah razı olsun canım inşallahKizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Alya008 canım çok geçmiş olsun
asya_01 canım Rabbim hayırlısiyla yavrunu kucağına alıp büyütmek nasip etsin
Yawrukush canım sana da kolay gelsin.markette baya uzakmis. 1 saatte çokmuş yaa.bize 15 dakika uzaklıkta o bile bazen zor geliyor
M M_atruska kilo veremedim diye moralini bozma canım.sen kilolarindan daha inatçı olduğun sürece eninde sonunda gidecekler
Yemeğim 1000 kalori geçiyor ama özgem çok olmaz mı bu defayanlislik icin kusura bakma gulium tebrik ederim.
tebrikler canim
harikasin sibelim tebrikler
canim masallahin var insallah azmin daim olsun, diledigin kiloya saglikla geleceksin @gulpinargul
tebrikler canim benim
canimin ici takimi kilon etkilemiyor, ki etkilese bile artin yok ki gulum,ne var bunda.
uzme ne olur kendini, hatirlasana ben kac hafta sabit cikmistim.
duzelecek bu durum sen sakin vazgecme..
Allahhh be 52 gorunmus
canim kas kitlen arttiysa normal
Hazalim bildirimini yap guzelim, caninida hic sIkma ne olur, dgecici bir surec bu.
Bu hafta istersen biraz yediklerinin miktarini arttir, her zamankiden fazla ye.
1 ogun de odul yap canim, mutlaka faydasi olur.
ablam harikasin beeeeee
Vazgecme niyetinde değilim zaten özgem sanırım sabırsızım biraz inşallah olacak gülümcanim sIkIlasiyosun, kas kitlen artiyor.
cok guzel spor yapiyorsun, dolayisiyla kaslarin gelisiyor, bu da kilona arti olarak yansiyabilir bile.
ama kesinlikle dogru yoldasin Hazalim.
kaslar gelisebildigi son noktaya kadar gelisecek sonra kilo vermeye baslayacaksin bir anda, direnc falanda kalmayacak:)
inşallah gülümmmsakin olsunda yeter ki sıradan olmasından bişey çıkmaz gülüm.sağlıklı beslenme nasıl gidiyor
Mezun oldum geri döndüm canım iyiyim sen nasılsın
menü süper canımBugün ki menüm
Sabah
Sirkeli su
Peynir
Haşlanmış yumurta
Tahin
1 dilim ekmek
Domates Biber
Öğlen
Bumbar
Karnabahar
Akşam
Yoğurt
Su 1.5 litre
Spor 250jj
50 squat
Plates
İlk zmanlarda böyle çıkması normal canım . Zmanla eksiler artacak.Herkese merhaba
Gh 52.0
Bh 52.1
100 gr artış var ancak dr a gittiğimde bu hfta yine 300 gr kas kütlem artmış..
Kuzum çıldırma tabiki gidecek. Menulerin sporun süper. Direniyor vücut ve direnç kirilacak emin ol.Vallahi Sibelim bende öyle kendimi motive ediyorum ama gitmiyo çıldıracam artık
Supersin ablam.Bende günaydın diyim bari Sabah nöbetten geldim kızıma kahvaltı yaptırdım dişe gittik işimiz çabuk bitti Neyse ki. Gelince yattım uyumuşum iyi geldi kilomda normale döndü. Yine aynı 66.7
Geçen hafta 67.6
Bugün 66.7
Fark 0.9
Yüzde 1.33
Merhaba canım. Oğluşun olacakmış. Sağlıkla kucağına al insalah. Uykusuzluğun için dr bi şey önermedi mi canim? Normalde son zmanlarda uyku zor oluyor ama sendeki biraz fazla sanki? ?merhabalar hanımlar ne güzel gidiyor kilolar maşşallahınız var
Çok geçmiş olsun canım. Şu dişler mahvediyor çocukları.Biraz Uykusuz um canım dün erken yattım güya dinlenecektim gece bizim kız ateşlendi kustu korktum hastalanacak üşüttü diye dolven verdim ateşi düştü biraz ara ara kontrol ettim bu yüzden bugünde biraz ateşlendi dolven verdim yine şimdi iyi biraz çok şükür
Canlar bu hafta 2 uyemiz bildirim yapmadilar, buna ragmen bu haftanin 4.su olduk.
Hepinizi tebrik ediyorum, 1 odul hakkiniz var, dilediginizi yiyebilirsiniz 1 ogununuzde, hemde dilediginiz kadar.
Ama oduller kesinlikle pazara sarkmasin.
Ha gayret haftaya 1.lik gelsin artik guzeller.
Yok gulum bişey onermedi.idare edicem artıkİlk zmanlarda böyle çıkması normal canım . Zmanla eksiler artacak.
Kuzum çıldırma tabiki gidecek. Menulerin sporun süper. Direniyor vücut ve direnç kirilacak emin ol.
Supersin ablam.
Merhaba canım. Oğluşun olacakmış. Sağlıkla kucağına al insalah. Uykusuzluğun için dr bi şey önermedi mi canim? Normalde son zmanlarda uyku zor oluyor ama sendeki biraz fazla sanki? ?
Çok geçmiş olsun canım. Şu dişler mahvediyor çocukları.
İnşallah haftaya gelir 1.ciligimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?