Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım benim ya geçecek nasılsa, biraz daha sabır Asyam :) Bebişini koklaya-koklaya uyursun inşaAllah
Ben de iyiyim canım, öyle sıradan sakin gidiyor herşey :))
inşallah gülümmmsakin olsunda yeter ki sıradan olmasından bişey çıkmaz gülüm.sağlıklı beslenme nasıl gidiyor

tam anlamıyla bunu yaşıyoruz gülüm yaa daha ilk sıradakindeyiz ama

Anneligi Negüzel anlatmış bu karükatür:)))

marlin18 canim her hafta cok guzel kilolar veriyorsun hizla hedefine ulasiyorsun.
Takima ilk geldiginde liste disi kilo vereyim demistin ama dilersen seni listeye dahil edebiliriz gulum.
Takimimiza da cok buyuk destegin olur, ne dersin?
Cok isterim canım ama ben daha önce mezun olmuştum.6 ay geçmedi daha.yinede girebilirmiyim listeye Yawrukush

Kizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
Alya008 canım çok geçmiş olsun
asya_01 canım Rabbim hayırlısiyla yavrunu kucağına alıp büyütmek nasip etsin
Yawrukush canım sana da kolay gelsin.markette baya uzakmis. 1 saatte çokmuş yaa.bize 15 dakika uzaklıkta o bile bazen zor geliyor
M M_atruska kilo veremedim diye moralini bozma canım.sen kilolarindan daha inatçı olduğun sürece eninde sonunda gidecekler

KahvaltıM; 2 yumurtali menemen,zeytin, peynir ,salatalik,biber,1 avuç fıstık badem
Ara;sade Türk kahvesi
Aksam (saat 16.30da)1 kase çorba, 2 dilim tost ekmeğiyle tost yaptım. 4 ceviz
Ara; 4 kare bitter,yeşil cay
Spor;10 bin adim yürüdum
Su;2 litre
Yawrukush , Dahlia_

Allah razı olsun canım inşallah

Yemeğim 1000 kalori geçiyor ama özgem çok olmaz mı bu defa

Vazgecme niyetinde değilim zaten özgem sanırım sabırsızım biraz inşallah olacak gülüm

Öğlen neden yemedin canım ?
Spor çok güzel olmuş :)

Herkese merhaba
Gh 52.0
Bh 52.1

100 gr artış var ancak dr a gittiğimde bu hfta yine 300 gr kas kütlem artmış..
İlk zmanlarda böyle çıkması normal canım . Zmanla eksiler artacak.
Vallahi Sibelim bende öyle kendimi motive ediyorum ama gitmiyo çıldıracam artık
Kuzum çıldırma tabiki gidecek. Menulerin sporun süper. Direniyor vücut ve direnç kirilacak emin ol.
Supersin ablam.
merhabalar hanımlar ne güzel gidiyor kilolar maşşallahınız var
Merhaba canım. Oğluşun olacakmış. Sağlıkla kucağına al insalah. Uykusuzluğun için dr bi şey önermedi mi canim? Normalde son zmanlarda uyku zor oluyor ama sendeki biraz fazla sanki? ?
Çok geçmiş olsun canım. Şu dişler mahvediyor çocukları.

İnşallah haftaya gelir 1.ciligimiz.

Yok gulum bişey onermedi.idare edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…