Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalMUAFMUAFMUAF --
haeshinIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLIIZINLI-
gogo2405 300IA100IA ODUL 10DK Y--
tiffany20 -- -
happy_moon - 200IA 10DK Y--
AKovser 5DK Y 5DK Y 5DK Y 5DK Y --- ----
KarKralicesi ODUL 10DK Y --
belindammODUL -
Alya008 ODUL 300JJ10DK DANS 250IA 250S -
azimli anne-------
marlin18 ODUL MUAFMUAFMUAFMUAF-
Saadetim33 -
bnnu--30DK SPOR CEZA----
gulpinargul 10DK YODUL 20DK Y 15DK Y-

[/td][/td][/td][/td]

Kuzum günaydın netim oldu burdayim artık nasılsın

Özgem kışlıklar koy yazlıkları kaldir yıka mecbur ben halı yikama yerlerine pek güvenmiyorum mahvediyorlar.mecbur iş bana düşüyor

Esin de ailesi diye kiramamis canım. Atsan atilmaz ki aile işte.
Kizlar Akin okuldayken temizlik aldi tum vaktimi..
Sonra gittim Akini aldim,uyuttum simdi girebildim takima..
Oyy her yerim agridi..
Hepinize iyi geceler canlarim.
Yine yoruyorsun kendini.
* * * JUMPING JACK YARIŞMA SONUCU * * *

1. 650 adet ile Alya008

2. 400 adet ile M M_atruska

3. 250 adet ile B belindamm

Tebrikler kızlar
Herkesi tebrik ediyorum.
Kuzum günaydın netim oldu burdayim artık nasılsın
Hoşgeldin canım. Takim sessiz genel olarak. Kimseler yok.
Özgem kışlıklar koy yazlıkları kaldir yıka mecbur ben halı yikama yerlerine pek güvenmiyorum mahvediyorlar.mecbur iş bana düşüyor

Halı yıkama zor be gülüm tek başına. Bazı Yerler güzel yikiyor aslında.

Ben genelde halı yıkamaya veriyorum küćük bebeğim var asla yıkayamam tertemiz yıkayıp getiriyorlar

Ben genelde halı yıkamaya veriyorum küćük bebeğim var asla yıkayamam tertemiz yıkayıp getiriyorlar
Benim evde tek halim var salonda. Sevmem haliyi evde çünkü. Onu da burda Türk haki yikamacilar var. Onlara veriyoruz. Temiz yapıyorlar.
İyi çok şükür canım öksürüğü bayağı azaldı ama boğazında balgamı var onuda atabilse iyi olacak

Ihlamurun içine biraz bal koyup verirsen balgamini azaltır canım.

Benim evde tek halim var salonda. Sevmem haliyi evde çünkü. Onu da burda Türk haki yikamacilar var. Onlara veriyoruz. Temiz yapıyorlar.

Ihlamurun içine biraz bal koyup verirsen balgamini azaltır canım.
Bizim minik biraz zor canım herşeyi yedirip içiremiyorum bu yüzden doğru dürüst kiloda almıyo

Bizim minik biraz zor canım herşeyi yedirip içiremiyorum bu yüzden doğru dürüst kiloda almıyo
Bütün çocuklarda var o sorun canım . Ben napıyorum biliyor musun? 1 kahve fincanı ıhlamur ballı yapıyorum. Sonra onu böyle şırınga gibi surup kasıkları oluyor. Dayiyorum ağzına. Ne kadar içirmeye çalışırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…