Evet canım ama 10 dakika mesafe var bir ıhlamur ićin ordan söyleyemem:)))teşekkürler senin ailen uzakmı sanaVarsa etrafında kimde rica et getirsinlrr olmadı canım. Senin kardeşlerin vardı baya etrafında galiba. Ne mutlu sana...
Sen lavaboda bile jj yapıyorum diyip hava atıyodun güleriz tabi sanadalga geciyosunuz benle
Cesaret yerlerde geziyo nerde o kapışalım diyen hani artık göremiyorumsizle kapışmıcam bannneeee
Ay buna ćok güldümGel sana özel yarışma yapalım kendi kendinle kapış
Neden miş o
Hehe
bazi yerler gercekten bastan savma yikiyor, ama bazilari tertemiz yapiyor gulum.Özgem kışlıklar koy yazlıkları kaldir yıka mecbur ben halı yikama yerlerine pek güvenmiyorum mahvediyorlar.mecbur iş bana düşüyor
vayy vaaay vaaay tebrikler canimmmm :)Yine ben birinciyim teşekkürler hani o bana kapışalım diyen@KarKralicesi
cok sevindim canim, sen buhar makinasini hep calistir, gogsu rahatlasin kuzunun...İyi çok şükür canım öksürüğü bayağı azaldı ama boğazında balgamı var onuda atabilse iyi olacak
insallah anlamistir da bir daha bu konuda problem yasamazsiniz kuzum..ilk söylediğin tip kaynım işte adam cebini doldurmakla meşgul bizimki daha bize yetemiyor ki gülüm sıkıntı orda.dün akşam aldım karşıma açık açık konuştum umarım anlamıştır.
bagimlilik yapiyor takim :))Gidemem ben buranın demirbaşıyim . Bak mezun olup geri dönüyorum. Simdi mezun olsam gene kilo alır gelirim burdan ayrilamiyorum:))))hehhe
sanada sopa gosterecegim ama kiyamiyorum Iremim:)
cok guzel canim, nasilsin bugun, her sey yolunda mi?Yawrukush Dunku menum
Sabah
1dilim tbe
Omlet
Kahvaltilik
Ogle
Tavuklu salata yarim porsiyon
Aksam
Firinda 1pirzola
Salata
4yk bulgur pilavi
Yogurt
3ltden fazla su
6000 adim
hep tahmin edilenden uzun suruyor isler, neyse kisa girmeden her seyiniz mis gibi oldu.Selam kızlar biraz mola verdim. Kızın eşyalarını ayırdık birlikte. 1 koca poşet geri dönüşüm 1 poşet çöp çıktı heryer kağıt kalem kırtasiye 1 poşette küçük bir akrabaya vericez boya kalemleri ıvır zıvır şeyler ve kuzene bir poşet kıyafet. Artık uzun süre temiz tutar odasını.
Benimde işler bitmek üzere salon ve mutfağı süpürüp sileyim banyoyu temizliyorum ve bitiyor .Yarın özgürüm umarım.
kizz sende yemissin yaaa :))
Slm canım süperim tartı öncesi iyi hić kaçamak yapmıyorum iki gündür:))Selam guzeller nasilsiniz?
Tarti oncesi gununuz nasil geciyor :)
Ben sütlaç yemedim canım kendi sućunu bana atıyor bugün yarışma yüzünden biraz dalga geçtik ya acısını ćıkarmaya çalışıyo yenilen pehlivan yenilgiye doymaz misalihsanada sopa gosterecegim ama kiyamiyorum Iremim:)
Sen dun kahvalti da sutlac mi yedin hiiiiii!!!
cok guzel canim, nasilsin bugun, her sey yolunda mi?
hep tahmin edilenden uzun suruyor isler, neyse kisa girmeden her seyiniz mis gibi oldu.
Allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin ablacim...
kizz sende yemissin yaaa :))
harikasin canim :)Slm canım süperim tartı öncesi iyi hić kaçamak yapmıyorum iki gündür:))
rekabet iyice kizismis :)Ben sütlaç yemedim canım kendi sućunu bana atıyor bugün yarışma yüzünden biraz dalga geçtik ya acısını ćıkarmaya çalışıyo yenilen pehlivan yenilgiye doymaz misalih
Bende bunu dicektim canimbu hafta insallah mezun ederiz seni canim, olmadi haftaya en gec :)
insallah bugun biterde rahatlarsin ablam:)
bende iyiyim canim, ev, Akin, okul arasi kosturmaca aynen devam:)
sende ne var ne yok?
tam o donemi Kadris , bir donem anneye yapisik oluyorlar ya, gecer cabucak insallah canim..
canim sporunu yine azalt bir miktar cok yoruluyorsan.
az kaldi canim hedefine, yakinda senide yolcu ederiz :)
hepiniz biktiniz bizden beyaaa..
kiz bir gun once soz vermedin mi sen kacamak yok diye.
ceza ondan bu kadar cok, sozunde durmadigin icin :))
buna sukur kuzum :)
canim cocuklar huysuz olunca anneler mahvoluyor, seni cok iyi anliyorum.Menum
Sabah
Omlet
1dilim tbe
Kahvaltilik
Az tahin pekmez
Ogle
1tavuk pirzola
Aksam
Dilimlenmis 1.5halka palamut
Salata
1lokma helva
Su 3den fazla
80052 adim
Spor yapamiyorum kucugumun oglen uykulari berbattt
4saat uyurduuuu bitirdi beni aksama kadar kucakta
Yarinda 4tane asisi varmis
Saglik ocagi aradi onu bile unutmusum halim perisan
Duzenim hala oturmadi ya
Sanirim regl olcam yarinYawrukush
Aglayasim var midem bulaniyor oyle garip bir haldeyim
olur tabiki canim hergun adimliyorsun zaten, sporu da yapabildigin kadar yap.Bende bunu dicektim canim
Haftada 3_4gun yapayim ben
İnanki hep kosturmaca hayatim cok yoruldum
Cok az kaldi hedefime bende ayni istikrarla devam etmeyi cok istiyorum ama gercekten sinirlarimi zorluyorum
Onceden aksam sporu yapiyordum alt kattakiler yazliktaydi
Simdi oda olmaz milletin tepesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?