Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Okuldan geldim utulenecek, yerlerine yerlestirilecek camasirlarim var.
Sonrada biraz kisisel bakim yapacagim, ancak Akin okuldayken firsat bulabiliyorum.
Aksama da arkadaslarimiza gecmis olsuna gidecegiz.
Arkadasimin esi mide kucultme ameliyeti oldu 1.5 ay once.
Cok ciddi anlamda kiloluydu, obez diyebilecegimiz olcude.
Ve bu durum sagligini oldukca kotu etkiler hale gelmisti.
Gencecik insan ama kalp, tansiyon bir suru rahatsizliklari vardi.
6 haftadir dinleniyor, bugun 2 aile gecmis olsuna gidecegiz.
Demem o ki canlar, neyse ki hepimiz sagligimizin kiymetini erkenden farkedip, olmasi gereken kilolarimiza donmek icin cabaliyoruz.
Arkadasimin esi cok gec kalmisti bunun icin ve mecburen tibbi mudahale almak zorunda kaldi.
1 yil icinde muazzam kilo verecegini soyluyor doktorlar, hepimiz heyecanla bekliyoruz.
Allah kimseyi sagligiyla sinamasin..
Ben yine buralardayim, bir elim utude, bir gozum takimi takipte.
Opuyorum....

...KILOLARIMIZI HATIRLAYALIM...

***4. Takım 486. Etap ***

gogo2405 (66.7///%)
tiffany20 (52.7///%)
KarKralicesi (69.6///%)

Alya008 (69.7///%)
azimli anne (77.6///%)kendi istegiyle takimdan ayrildi.
gulpinargul (82.3///%)
abesle_istigal (78///%)gecen hafta kilo bildirimi yapmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
happy_moon (52.1///%)
haeshin (61.9///%) 480. etapta bildirim yaparak izne ayrilan uye geri dondu.Yuzdesi 6'ya bolundu.

4. Takim Ortalaması: %

***CITIRLAR***

belindamm (68.6///%) 456.etapta 63.9 mezun olan üye geri döndü.
Saadetim33 (71///%) 449.etapta 63.5 le izne ayrıldı.

bnnu (57.1///%)
marlin18 (57.3///%)
zey zey (57///%)

Ortalama: %

Canım vallahi ben ameliyat yaptıranlara kızıyorum hić tasvip etmiyorum sağlıklı bir şekilde diyet spor yaparak zayıflamak varken mide küćültme ameliyatı da ne oluyo ne kilolu insanlar var sporla diyetle zayıflayan bide ölüm riskide var haberlerde kaçtane duydum ameliyattan sonra ölen

canim arkadasimin esi malesef diyetle, sporla kilo vermeyi uzunca sure denedi ama olmadi.
obez insanlarda olayin birde psikolojik boyutu var , bu bir rahatsizlik.
surekli yemek yiyorlar, yedikce mutsuz oluyorlar, iclerine kapaniyorlar vs vs.
bir kac ay suren psikiatrik tedavi gordu arkadasimiz, kalp sorunlari cok kotu durumdaydi.
bu ameliyati olmasa baska turlu sagligini kaybedecekti.
eklemleri vucudunu tasiyamiyordu, o yuzden en basit bir yuruyus bile olum gibi geliyordu.
spora yazildilar kari koca devami olmadi, bisiklet aldilar olmadi, yuruyus yaptilar olmadi, yani buna mecbur kaldilar.
psikiatrik destekle yeme bozuklugu hastaligi iyilestirildi canim.
simdi artik saglikli besleniyor.
midesi kuculdugu icinde aslinda yemesi gerektigi kadar yiyor.
ama cok zorlu bir ameliyat ve ameliyat sonrasi surec.
keske kimse buna mecbur kalmasa...

Yok be canım. Orda da her dkika muhabbet olmuyor yani . Önceden de whatsapp vardı ama burda da muhabbet dönüyordu. Simdi malesef.
Evet canım ama 10 dakika mesafe var bir ıhlamur ićin ordan söyleyemem:)))teşekkürler senin ailen uzakmı sana
Benim Ailem herkes Türkiye de canım. Kimsem yok malesef burda.
Hem de nasıl özgem.
Çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük nimet .
Canlar kimsecikler yok bende utulere girisiyorum, optum hepinizi...

Hadi kolay gelsin.

sagol gulum...

Eşimin amcası ve amcasının 2 çocupu mide ameliyatı oldular çok harika zayıfladılar ama amcası ve bir çocupu kilo almaya başladı tekrar malesef koruyamıyorlar

Canım çocukların odasından valla poşet poşet eşya ıvır zıvır çıkıyor çöplük olmuş dedirtiyor valla en güzeli yapmışsın ferahlamıştır odası
Sana da kolay gelsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…