Canım vallahi ben ameliyat yaptıranlara kızıyorum hić tasvip etmiyorum sağlıklı bir şekilde diyet spor yaparak zayıflamak varken mide küćültme ameliyatı da ne oluyo ne kilolu insanlar var sporla diyetle zayıflayan bide ölüm riskide var haberlerde kaçtane duydum ameliyattan sonra ölenOkuldan geldim utulenecek, yerlerine yerlestirilecek camasirlarim var.
Sonrada biraz kisisel bakim yapacagim, ancak Akin okuldayken firsat bulabiliyorum.
Aksama da arkadaslarimiza gecmis olsuna gidecegiz.
Arkadasimin esi mide kucultme ameliyeti oldu 1.5 ay once.
Cok ciddi anlamda kiloluydu, obez diyebilecegimiz olcude.
Ve bu durum sagligini oldukca kotu etkiler hale gelmisti.
Gencecik insan ama kalp, tansiyon bir suru rahatsizliklari vardi.
6 haftadir dinleniyor, bugun 2 aile gecmis olsuna gidecegiz.
Demem o ki canlar, neyse ki hepimiz sagligimizin kiymetini erkenden farkedip, olmasi gereken kilolarimiza donmek icin cabaliyoruz.
Arkadasimin esi cok gec kalmisti bunun icin ve mecburen tibbi mudahale almak zorunda kaldi.
1 yil icinde muazzam kilo verecegini soyluyor doktorlar, hepimiz heyecanla bekliyoruz.
Allah kimseyi sagligiyla sinamasin..
Ben yine buralardayim, bir elim utude, bir gozum takimi takipte.
Opuyorum....
canim arkadasimin esi malesef diyetle, sporla kilo vermeyi uzunca sure denedi ama olmadi.Canım vallahi ben ameliyat yaptıranlara kızıyorum hić tasvip etmiyorum sağlıklı bir şekilde diyet spor yaparak zayıflamak varken mide küćültme ameliyatı da ne oluyo ne kilolu insanlar var sporla diyetle zayıflayan bide ölüm riskide var haberlerde kaçtane duydum ameliyattan sonra ölen
takimin basindan kalkip baslayamadim :)Ćokta yorma Özgecim kendini ütü enzor iş
iyi geceler canim :)Neyse canım ben kaçtım iyigeceler:))
canim Fatosun uyelik aktivasyonuyla ilgili problemler var o sebeple takima devam edemiyor.Azimli anne ayrıldımı takımdan
Yok be canım. Orda da her dkika muhabbet olmuyor yani . Önceden de whatsapp vardı ama burda da muhabbet dönüyordu. Simdi malesef.Sanırım whatsaptan yazışmak vs olunca takım unutuluyor gülüm yani en azından bu da bir neden gibime geliyor hayırlısı artık. evet çok şükür insanın kardeşinin olması gerçekten büyük nimet Sibelim
Benim Ailem herkes Türkiye de canım. Kimsem yok malesef burda.Evet canım ama 10 dakika mesafe var bir ıhlamur ićin ordan söyleyemem:)))teşekkürler senin ailen uzakmı sana
Hem de nasıl özgem.bazi yerler gercekten bastan savma yikiyor, ama bazilari tertemiz yapiyor gulum.
cok yorma kendini...ellerine saglik...
vayy vaaay vaaay tebrikler canimmmm :)
cok sevindim canim, sen buhar makinasini hep calistir, gogsu rahatlasin kuzunun...
insallah anlamistir da bir daha bu konuda problem yasamazsiniz kuzum..
bagimlilik yapiyor takim :))
Çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük nimet .Okuldan geldim utulenecek, yerlerine yerlestirilecek camasirlarim var.
Sonrada biraz kisisel bakim yapacagim, ancak Akin okuldayken firsat bulabiliyorum.
Demem o ki canlar, neyse ki hepimiz sagligimizin kiymetini erkenden farkedip, olmasi gereken kilolarimiza donmek icin cabaliyoruz.
Arkadasimin esi cok gec kalmisti bunun icin ve mecburen tibbi mudahale almak zorunda kaldi.
1 yil icinde muazzam kilo verecegini soyluyor doktorlar, hepimiz heyecanla bekliyoruz.
Opuyorum....
Canlar kimsecikler yok bende utulere girisiyorum, optum hepinizi...
sagol gulum...Yok be canım. Orda da her dkika muhabbet olmuyor yani . Önceden de whatsapp vardı ama burda da muhabbet dönüyordu. Simdi malesef.
Benim Ailem herkes Türkiye de canım. Kimsem yok malesef burda.
Hem de nasıl özgem.
Çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük nimet .
Hadi kolay gelsin.
iyi geceler canim :)Menüm
Sabah 1 kase Kellogs ve kahve
Ara yarım ayva
Öğlen yeşil mercimek yemeği az yufka yoğurt
Ara 2 dlm kepekli bisküvi ve çay
Akşam 2 bardak kayısı hosafi
30 dk yürüyüş. 3 lt su.
Herkese ii geceler. Yarına bol eksiler.
Eşimin amcası ve amcasının 2 çocupu mide ameliyatı oldular çok harika zayıfladılar ama amcası ve bir çocupu kilo almaya başladı tekrar malesef koruyamıyorlarOkuldan geldim utulenecek, yerlerine yerlestirilecek camasirlarim var.
Opuyorum....
Aynen canım
Canım çocukların odasından valla poşet poşet eşya ıvır zıvır çıkıyor çöplük olmuş dedirtiyor valla en güzeli yapmışsın ferahlamıştır odasıSelam kızlar biraz mola verdim. Kızın eşyalarını ayırdık birlikte. 1 koca poşet geri dönüşüm 1 poşet çöp çıktı heryer kağıt kalem kırtasiye 1 poşette küçük bir akrabaya vericez boya kalemleri ıvır zıvır şeyler ve kuzene bir poşet kıyafet. Artık uzun süre temiz tutar odasını.
Benimde işler bitmek üzere salon ve mutfağı süpürüp sileyim banyoyu temizliyorum ve bitiyor .Yarın özgürüm umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?