tekrar tekrar gecmis olsun canim kuzuna, Allah beterinden esirgesin..
bende cogu zaman seninle ayni durumdayim..
Akin okula basladi baslayali utumu, temizligimi yapabilir oldum.
bebek gelince de yine eskiye donecegim muhtemelen.
bosver ev isi icin uzme kendini zaten yapsak da kiymetini bilen yok.
benim esimde 1 hafta izin alacak, sonra isedonecek dogumda.
geceleri uykusu bolunmesin diye bebegi baska odaya alacagim.
yani haklisin arkadasim erkek dogmak varmis dunyada bunlar gibi gamsiz erkek...
rengi cok guzelmis ablacim orgunun, afiyet olsun, iyi calismalar..
cok guzel dusunmusler..bir inceleyeyim sayfalarini...
gozunaydin gulum :)
Sibelim esi evde buldugum mu var ki naz yapayim..
Akini birakip nasil yatayim gulum?
Ya bende istiyorum örmeyi ama bilmiyorum bunun örgü öğrenme programları yokmuSüper arada sende at fotoğraf
Yemekler kaçtı attaya gitticanim birtek aksam yemek yemissin hani nerde yemekler?
tekrar tekrar gecmis olsun canim kuzuna, Allah beterinden esirgesin..
bende cogu zaman seninle ayni durumdayim..
Akin okula basladi baslayali utumu, temizligimi yapabilir oldum.
bebek gelince de yine eskiye donecegim muhtemelen.
bosver ev isi icin uzme kendini zaten yapsak da kiymetini bilen yok.
benim esimde 1 hafta izin alacak, sonra isedonecek dogumda.
geceleri uykusu bolunmesin diye bebegi baska odaya alacagim.
yani haklisin arkadasim erkek dogmak varmis dunyada bunlar gibi gamsiz erkek...
rengi cok guzelmis ablacim orgunun, afiyet olsun, iyi calismalar..
cok guzel dusunmusler..bir inceleyeyim sayfalarini...
gozunaydin gulum :)
Sibelim esi evde buldugum mu var ki naz yapayim..
Akini birakip nasil yatayim gulum?
Iyi vücut ödem atmıştır diyeyim bariBugün nedense canım bişey istemedi elmayla geçiştirdim:))
Iyiyim gülüm sen iyi olda.biliyorum bu aralar bunalıyorsun doğum yaklaştı onunda stresi var.ama yaklasik 1.5 senedir tanıyorum seni Akinla evle full sen ilgileniyor her işe sen koşuyorsunIyiyim Hazalim, Akina zar zor kahvalti ettirdim.
Masayi, bulasiklari toplayacagim.
Sen nasilsin gulum?
Allah kabul etsin kuzumMenüm
Sahur
2 fincan kızılcık reçelli çay
1 kaşık sirke
Su
Hepsini hasta olmayayım diye yaptım, üstüne bir de ilaç aldım ama pek faydası olmadı gibi..
Boğazım şişti, git-gide halsizleşiyorum
İftar
Evde değildim kaynım döner, ayran almış onu yedim..
Döner dediğim ince, el kadar ekmek, et, domates, salatalık, soğan..
Kaç saat geçti acıktım, şimdi de 1 tane köfte yicem..
Su 1 litre
3-4 fincan çay içerim..
Var olmaz mı nako nun sitesine gir örgü öğreniyorum bölümü var kadın çok güzel anlatıyor. Youtube tada bulabilirsin videolar varYa bende istiyorum örmeyi ama bilmiyorum bunun örgü öğrenme programları yokmu
Allah kabul etsin kuzum
Firsat bulabilsem mektup yazmasi en guzeli Sibelim ama nerde bende oyle bir zaman..Sen de haklısın bitanem. Al karşına eve gelince konuş en olmadı. Hamilesin biraz destek versin. Yalnizsin bir başına ne zordur bir de Akin var daha da güç.
canim sen bu haftasonu odul de yapmadin, korkutuyorsun beni:)Yemekler kaçtı attaya gitti
Allah kabul etsin Fatimem..Menüm
Sahur
2 fincan kızılcık reçelli çay
1 kaşık sirke
Su
Hepsini hasta olmayayım diye yaptım, üstüne bir de ilaç aldım ama pek faydası olmadı gibi..
Boğazım şişti, git-gide halsizleşiyorum
İftar
Evde değildim kaynım döner, ayran almış onu yedim..
Döner dediğim ince, el kadar ekmek, et, domates, salatalık, soğan..
Kaç saat geçti acıktım, şimdi de 1 tane köfte yicem..
Su 1 litre
3-4 fincan çay içerim..
Evet canim heralde hamilelik, hormonlar, dogum stresi vs derken iyice bunaldim..Iyiyim gülüm sen iyi olda.biliyorum bu aralar bunalıyorsun doğum yaklaştı onunda stresi var.ama yaklasik 1.5 senedir tanıyorum seni Akinla evle full sen ilgileniyor her işe sen koşuyorsunama aynı zamanda masallah o kadar pozitifsin ki. hatta çoğu zaman imrenirdim sana eminim bu sıkıntılı durumlarda geçecek aslında çok değişen bişi olmayacak aileye yeni biri gelecek belki biraz daha yorulacaksın alışınca bu duruma artık yine normal gelecek ve sen yine pozitif bakan olacaksın
Aksam acikirsan ye canim, ya da sahurda guzelce doyur canim karnini :)Bugün ki menüm
Sabah
Haşlanmış Patates
Domates Biber salatalık
Zeytin
Peynir
Ara Bir kuru incir
Öğlen
Taze fasulye
Biraz pilav
Akşam
Yemedim yarın oruçlu olacağım inşallah Sahur yaparım
Su 2 litre
Spor 30 dk egzersizler
10000 adım
Biraz dans
Süper arada sende at fotoğraf
Hersey ne durumda bilmiyorum sibel ipin ucu kacti. Gelisine yasiyorum biraz karistim bu gunlerde. Kendime gelemeden obur gun basliyor. Ben becerikli bi hatun degilmisim bunu ogrendim.Özgem canım benim. Sen çok güçlü bir kadinsin. Annenin gelememesi çok üzücü ama eminim sen atlatirsin kolaylıkla. Zaten kızlar çok güzel taktikler vermiş. Buzluga at şimdiden canım Akin paşa nın sevdiklerinden. Onu her gün motive et. Bazen hediye alıp bak kardeşin sana hediye göndermiş falan de. Eminim bu onu heyecanlandirir. Esinle beraber kardeşi olunca nasıl olacağını neleri paylaşacağinizı anlatmaniz belki bir nebze kiskanmasini gecistirir. Burda doğumdan sonra hemşire eve geliyor ihtiyacın varsa. Sizde yok mu boyle bir hizmet?
Musait olan arkadaşlarindan yardım iste bitanem . Olabildiğince ik zmanlarda sana yardimci olmaya çalışsınlar. . İlk zmanlar tabiki zorluk olur 2 çocuğun acemiliği olur kolay değil ama eminim cabucak düzenini bulursun. Allah yardimcin olsun bitanem. Dularim senin gibi tüm hamilelerde.Rabbim bir çırpıda yavrunu sana versin. İnşallah o kadar uslu olur ki annesini hiç Üzmez. İyi düşün iyi olsun canım.
Çok geçmiş olsun Fatimem . İnşallah iyidir kardeşin?
Epey zorlanmissin canım. Allah yardım ediyor gerçekten. Gücünü veriyor zorluğun.
Geçmiş olsun Senaycım.
Busem nasılsın canim? Her şey yolunda mi?
Selam kizlar Akini okula biraktim, marketten sut vs eksikti onlari aldim.
Yarin Akin okuldayken 3 arkadasim caya gelecekler.
Azicik kafam dagilir diye dusundum.
Simdi oglen yemegimi yiyip, yarin icin hazirlik yapacagim.
2-3 cesit bir seyler hazirlayayim.
Sabahtanda bir salata yaparim baska vaktim olmuyor.
Sonrada artik kendimi bebek, dogum,eksikleri tamamlamaya verecegim.
Akin okuldayken eksikleri alayim, bebek camasirlarini yikayayim, dogum cantasini hazirlayayim diyorum.
Gunluk yaptigim yemeklerden de Akinin sevdiklerini azar azar dondurucuya koyayim.
Biraz kofte yapip atayim buzluga.
Su hazirliklari bir bitirebilsem kendimi rahat hissedecegim.
Allah esirgesin bir erken dogum vs olsa ( ki bu stresle olabilir) hic bir seyim yok hazirda..
Sizler nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?