Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen de haklısın bitanem. Al karşına eve gelince konuş en olmadı. Hamilesin biraz destek versin. Yalnizsin bir başına ne zordur bir de Akin var daha da güç.

Çok sağol canım..

Menüm
Sahur
2 fincan kızılcık reçelli çay
1 kaşık sirke
Su
Hepsini hasta olmayayım diye yaptım, üstüne bir de ilaç aldım ama pek faydası olmadı gibi..
Boğazım şişti, git-gide halsizleşiyorum

İftar
Evde değildim kaynım döner, ayran almış onu yedim..
Döner dediğim ince, el kadar ekmek, et, domates, salatalık, soğan..
Kaç saat geçti acıktım, şimdi de 1 tane köfte yicem..

Su 1 litre
3-4 fincan çay içerim..

Iyiyim Hazalim, Akina zar zor kahvalti ettirdim.
Masayi, bulasiklari toplayacagim.
Sen nasilsin gulum?
Iyiyim gülüm sen iyi olda.biliyorum bu aralar bunalıyorsun doğum yaklaştı onunda stresi var.ama yaklasik 1.5 senedir tanıyorum seni Akinla evle full sen ilgileniyor her işe sen koşuyorsun ama aynı zamanda masallah o kadar pozitifsin ki. hatta çoğu zaman imrenirdim sana eminim bu sıkıntılı durumlarda geçecek aslında çok değişen bişi olmayacak aileye yeni biri gelecek belki biraz daha yorulacaksın alışınca bu duruma artık yine normal gelecek ve sen yine pozitif bakan olacaksın

Allah kabul etsin kuzum

Bugün ki menüm
Sabah
Haşlanmış Patates
Domates Biber salatalık
Zeytin
Peynir
Ara Bir kuru incir
Öğlen
Taze fasulye
Biraz pilav
Akşam
Yemedim yarın oruçlu olacağım inşallah Sahur yaparım
Su 2 litre
Spor 30 dk egzersizler
10000 adım
Biraz dans

Selam kizlar Akini okula biraktim, marketten sut vs eksikti onlari aldim.
Yarin Akin okuldayken 3 arkadasim caya gelecekler.
Azicik kafam dagilir diye dusundum.
Simdi oglen yemegimi yiyip, yarin icin hazirlik yapacagim.
2-3 cesit bir seyler hazirlayayim.
Sabahtanda bir salata yaparim baska vaktim olmuyor.
Sonrada artik kendimi bebek, dogum,eksikleri tamamlamaya verecegim.
Akin okuldayken eksikleri alayim, bebek camasirlarini yikayayim, dogum cantasini hazirlayayim diyorum.
Gunluk yaptigim yemeklerden de Akinin sevdiklerini azar azar dondurucuya koyayim.
Biraz kofte yapip atayim buzluga.
Su hazirliklari bir bitirebilsem kendimi rahat hissedecegim.
Allah esirgesin bir erken dogum vs olsa ( ki bu stresle olabilir) hic bir seyim yok hazirda..
Sizler nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor?

Sen de haklısın bitanem. Al karşına eve gelince konuş en olmadı. Hamilesin biraz destek versin. Yalnizsin bir başına ne zordur bir de Akin var daha da güç.
Firsat bulabilsem mektup yazmasi en guzeli Sibelim ama nerde bende oyle bir zaman..
Cunku konusurken insan sinirlenip olmadik seyler soyleyebiliyor..

Yemekler kaçtı attaya gitti
canim sen bu haftasonu odul de yapmadin, korkutuyorsun beni:)
Yarin obur gun bozmak yok menuleri aman haaa :)

Allah kabul etsin Fatimem..
Aciktiysan ye bir seyler canim..

Evet canim heralde hamilelik, hormonlar, dogum stresi vs derken iyice bunaldim..
Allah razi olsun keske soylediklerin gibi olabilsem ama ben kendimi hic boyle gormuyorum Hazalim..
Yorgunluk dinlenince geciyor bir sekilde, dogum, Akin vs isleri hayirlisiyla sonuclanir insallah.
Eksik olma gulum,cok moral verdin bana..

Aksam acikirsan ye canim, ya da sahurda guzelce doyur canim karnini :)

Yawrukush um canim benim ben hic girip okuyamiyorum neler olmus. Ozge bu asamada yardimci bi dadi tarzi bi abla falan bulamaz misiniz yardimci olarak. Sonuna kadar okumadim en son neler yazdin bilmiyorum ama hani ogrenciler falan part time harclik cikarmak icin cocuk bakiyor ya sonucta sen yaninda olacaksin bebekle birlikte, akinla ilgilenecek . Ciddi dusunebilirsin boyle bir seyi cevrenizde onceden tanidigin ogrenci varsa teklif edebilirsin belki.

Hersey ne durumda bilmiyorum sibel ipin ucu kacti. Gelisine yasiyorum biraz karistim bu gunlerde. Kendime gelemeden obur gun basliyor. Ben becerikli bi hatun degilmisim bunu ogrendim.

Allah yardımcın olsun canım..
Biraz kafa dağıtmak iyi gelir tabi..

Benim akşamım kanepede geçiyor maalesef
İyice saldım kendimi sabaha ateş grip beni bekliyor galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…