• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünde fena bi gündü benim için
1 dilim baklava 2 peynirli bir tatlı kurabiye 2 çatal pasta 2 çiğ köfte 2 parça haşhaşlı ve çeyrek simit 4 kaşık patates salatası bir parça yufka çay kahve yarım bardak kola bütün gün yediklerim
Su 3 lt
Spor 5000 adım
@gulpinargul Yawrukush Yawrukush pazar kaçamak yapmadım ama
Sabah normal kahvaltı geç saatte ve akşam balık salata çorba yedim.

Gogocum naptin sen:)

Çok güzel menün :KK19:
Gaza gel :KK28:

Gelmezmiyim
Biz 1.olcaz bu hafta

Kizlar iyi aksamlar pazar pazartesi menumu vereyim gecmise bakabildigimde okuyacagim.
Pazar
Sabah
2 tereyagli yumurta
Cokelek
Taze biber
Bol zeytin
Ogle
Taze fasulye
Aksam
Bulgur pilavı
Taze fasulye
Yogurt

Su 1.5 lt falan icmisimdir en fazla köyün suyunu sevmiyorum
Spor yok
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Ogle
1 kase kuru fasulye
Kahve
Aksam
Haslanmis et
Borulce salatasi
Spor yok pilatese gidemedim islerim bitmedi kizlar da huysuz biraz
Su 3 4 lt icmisimdir
Defne biraz ateslendi koyde usutmus olabilir deniz de geceleri uyumuyor. Arkadas uyumuyor cocuk ya sabaha kadar sen neden bagiriyosun. Of ya.
Okulda proje yaziyoruz ing ogretmeni arkadasla allahta orda calismanin verdigi tatmin mutlu ediyor beni yoksa spor da hak getire duzenli beslenme de bu sene. Ozledim sizi :(

Gecmis bitti simdi alintilari yazma zamani :)
KarKralicesi KarKralicesi , Alya008 Alya008 ve gogo2405 gogo2405 ablacim rekabetiniz bol olsun, iyi olan kazansin :)
@AKovser bugun iyiymissin gulum cok sevindim :)
@asya_01 nasil oldun canim?
@seyhan77 ablacim bir ses ver, bak benim elim kulagimda, dogurdum doguracagim:)Kizin nasil, bebisi nasil, nerelerdesin sen yahu?
haeshin haeshin bugun gelirsin diye tahmin ediyorum Busem :)
Canim eve varmadan arabada okuyabildigim kadar okuyup en azindan bildirimlerime bakacagim. Iyisindir umarim haberim olmadan dogurma bak. Korkuyorum bu ara vermek zorunda oldugum bi an doguruvercen diye bak ebrusa erken oluverdi. Akincim nasil okulda iyi mi biraz daha artik ozge. Defne her pazartesi agliyo yine ama sonra alisiyo allahtan.

haeshin haeshin busem nasılsın ? Göremedim seni?
marlin18 marlin18 bi geldin geri gittin canım? Her şey yolundadir umarım?
@AKovser kuzum yarınki zıplama yarışmasına katilicam tabiki ama çok fazla yorma kendimi maksat katılım :))
@zey zey canım geçen yazmıştın. Zor olmuş senin için baya. Arada fırsat buldukca gir. Ya da evden cikmadan bildirimini yaparsın cuma sabahları.
Canim iyiyim sen nasilsin kacak gocek yasiyoz iste forumda :)))

:KK5:TAKIM ICI ESLESTIRME:KK5:

• Canlarim @gulpinargul arkadasimizin onerisiyle, bu hafta boyunca takim arkadaslarimizla eslestirilip, birbirimizin egzersizlerine, menulerine, ictigimiz su miktarlarina yorumlar yapacagiz.:KK19:
  • Daha oncede yaptigimiz bir uygulamaydi bu haftada pozitif sonuclarini aliriz umarim.
  • Haftaya pazartesi yeniden eslestirme yapacagim.Lutfen pazartesiye kadar hergun eslerimize yorum ve gerekirse pozitif elestiri yapmayi unutmayalim.:KK19:
Dipnot:Eger sizlerinde aklina, takimimizi gelistirecegini, pozitif etkileyecegini dusundugunuz faaliyetler gelirse, bizlerle paylasin, hemen uygulayalim canlar.

tiffany20 tiffany20 kuzum melis sen bu ozgeye ne yaptin seni benim gibi forum hayirsiziyla esledi kiyamam sana ben citir hatun:)) sen beni durt arada:)))

cumartesiye guzel bir ceza geliyor Busem bu hafta sonu biraz dagitmissin :)

3 aileydik gulum uyuyamadim onca insanin icinde:)

pasta mi, spor yok muuu abowww :))

evet canim gece uyanmalarina bir guzel alistim:)
sen nasilsin bugun?

ay insallah canim yaa :)

eheheh tahmin ediyorum Busem, koy nasil,?
Koy iyiydi canim ya nolsun ayni. Cuma gunu yumurtalar catlamis 9 civciv vardi ama bi tanesi usumis hasta olmus. Elime tutturdular guneste tut sen bunu diye. Etrafimda cocuklar onumde arkamda birer kedi civciv isittim:))) allahtan biraz canlandi sonra:)) cezalarinij basimin ustunde yeri var ne ara yaparim bilmiyorum ama not edeyim bi yere de unutmayim:)
20161016_172649-1.webp

Selam kizlaarr hayırlı akşamlar menüm paylaşmayım
Sabah
1 kk peynir
Biraz omlet
Domates salatalık
1 bardak Yeşilçay
Ara 1 kase yoğurt
Öğlen
1 kase yayla çorbası
Akşam
1 tabak patates et haşlama
Bol salata
1 bardak ayran
Spor olarak malum gün boyu zipladim başka birşey yapamadim :)
2 litre su (saat daha erken yatana kadar yarım litre daha icerim)

Ay az kalmıış inşALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde doğumun olur :) ben bazen iyiyim bazen kötü... Hani o size anlattığım beni engelleyen kişi var ya bazen aklıma geliyor evlenseydim düşündüğüm gibi mutsu mu olurdum diye düşünüyorum... Sonra diyorum ki benimle evlenmek için çaba harcasaydı evlenirdim... Sonra da diyorum ki birisine ben senle evlenmekten vazgeçtim deyince niye uğraşsın seninle niye seni ikna etmeye çabalasın diyorum... Sonra da sevseydi çabalardı diyorum. Sonra ben fırsat verseydim evlenseydim çabalayacaktı belki de diyorum... Bilmiyorum ya seven sevdiği onu reddetse bile çabalamaz mı? Ben onun için 3 yıl çaba gösterdim ama o benim için hiç çaba göstermedi... Ben de benim için çaba göstermeyen biriyle evlenmemin üzülmem anlamına geldiğini düşündüm her ne kadar onu sevmiş ve çaba göstermişsem de vazgeçtim ondan... Zaten bana senin beni sevdiğin kadar yoğun değil sevgim sana karşı demişti... Ne kadar çok isterdim benim için çabalasın beni çok sevsin iyi insan olsun ama değil malesef zihnimden çıksa bi içimdeki beklenti son bulsa artık kendimi daha iyi hissedeceğim neden sevmediğini bile bile bir gün peşimden koşar mı diye bekliyorum anlam veremiyorum kendime onunla evlenmem için peşimden koşması bir şart olmalı mıydı bilemiyorum
Seni sevmeyen biriyle nasıl evlenirsin guzelim . Seven adam seni saatlerce karın altında bırakır mı? Boşver bence böyle daha hayırlısı.
:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME:KK200: :KK200:150JJ :halay::KK76: :KK76:---
haeshinODUL :eğlence:250JJ 250IA :KK200:-----
gogo240510DK Y250JJ-400JJ :KK76:---
tiffany20:eğlence: :eğlence:ODUL :KK200::halay: :halay:----
happy_moon-------
AKovserODUL -----:halay: ----:KK76: -------
KarKralicesi:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
belindamm:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:100JJ :KK76:---
Alya008ODUL :eğlence:250JJ 250IA300IA 100DK ----
pembe hayaller:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :KK76:---
marlin18-------
Saadetim33-:KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
gulpinargul:eğlence:DINLENMEODUL :KK200::halay: :halay:100M :KK76:---

[/td][/td][/td][/td]
Böreği aşure yi @Alya008 yedi ceza bana patladı :)))))
Menün güzel olmuş canım yürüyüşü biraz daha artırabilirsin :)))
Tamm sevgili partnerim . Kulağıma küpe olsun. Gerçi dün mazeretim vardı ama :))))
Dünkü menüm
Sabah
Sucuklu tost küçük bir parça
Ara:türk kahvesi
Öğlen misafirlikteydim
1 Kâse aşure
Ara:türk kahvesi
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
1 salkım üzüm
Spor:yarımsaat yürüyüş
Su:12bardak
Yawrukush Yawrukush B belindamm
Kız bu gene aşure yemiş @Yawrukush
Kizlar hepinize günaydın. Mutlu sabahlar. Yine ben geldim. İnşaAllah bu sefer gitmem.çocuklar evde okul tatil. Esimde 2 gün izin almisti.herkes rvdr olunca uğrayamadım. Büyük kız rahatsız di ortanca da hasta oldu.boğazları ağrıyor burnu tıkalı falan. İnşallah küçüğe de gelmez. Zaten cok huysuz. Dün esimle beni çileden çıkardı. Adam bugün işe giderken ohhhh beeeee dedi.işte kafamı dinliyorum dedi.olan bana oluyor bütün gün. Bende kendimi çok halsiz hissediyorum .basim dönüyor ara sıra . Cumaya randevu aldım dr.dan.kan tahlili falan yaptırmak istiyorum. Bu arada 59 kilo oldum:oha::skandal:.kilo aldıkça moralim bozuluyor. Moralim bozuldukca yiyorum. Tam bir kısır döngü deyim.
Gitme canım sen buralardan
Kizlar iyi aksamlar pazar pazartesi menumu vereyim gecmise bakabildigimde okuyacagim.
Pazar
Sabah
2 tereyagli yumurta
Cokelek
Taze biber
Bol zeytin
Ogle
Taze fasulye
Aksam
Bulgur pilavı
Taze fasulye
Yogurt

Su 1.5 lt falan icmisimdir en fazla köyün suyunu sevmiyorum
Spor yok
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Ogle
1 kase kuru fasulye
Kahve
Aksam
Haslanmis et
Borulce salatasi
Spor yok pilatese gidemedim islerim bitmedi kizlar da huysuz biraz
Su 3 4 lt icmisimdir
Defne biraz ateslendi koyde usutmus olabilir deniz de geceleri uyumuyor. Arkadas uyumuyor cocuk ya sabaha kadar sen neden bagiriyosun. Of ya.
Okulda proje yaziyoruz ing ogretmeni arkadasla allahta orda calismanin verdigi tatmin mutlu ediyor beni yoksa spor da hak getire duzenli beslenme de bu sene. Ozledim sizi :KK43:

Canim iyiyim sen nasilsin kacak gocek yasiyoz iste forumda :)))
Bizde seni özledik busem. Bu yoğunluğunun arasında proje yazıp keyif alman çok güzel . En azından sevdiğin bir şey yapıyorsun. Defne neden uyumuyor ki? Nesi var kuzunun? Tuvalet sorunu ne oldu hallolmustur umarım?

KahvaltıM; 1 kase tarhana çorbası2 yumurtali ve pırasalı omlet,
Ara;1 büyük sade Türk kahvesi
Öğle;1 avuç badem,fındık
Aksam; 2 kase corba,yoğurt,haşlanmış brokoli ve mantar
Spor,10 bin adim yürüdum
Su;yatana kadar 2 litre olur

Güzelim senin ailen yakındı galiba sana . Yardımcı olan yok mu en azından arada ufakligi alsalar sen de nefes alırsın.
Yok canım. Ailem türkiye de ben almanya'da yaşıyorum. Burda kimsem yok.2 eltim var.onlarda kendi işinde gücünde. Kimse den fayda yok anlayacagin.küçük çok huysuz. Sürekli bağıran inatlasan bir yapisi var. Beni gerçekten çok yoruyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Buda beni olumsuz etkiliyor haliyle

Kizlar hepinize merhaba,
1 saat once uyandik, her sey yolundaydi , esimde biraz gec gidecek ise diye kahvaltiyi hazirlamaya basladim ki, mide bulantisi, yanmasi mahvoldum.
35dkdir yatiyorum.Akin kahvaltisini etti, esim ise gitti.
Hala kalkamadim:(
Ilac da aldim ama yok , Akini nasil okula goturecegim bilmiyorum...

Kizlar hepinize merhaba,
1 saat once uyandik, her sey yolundaydi , esimde biraz gec gidecek ise diye kahvaltiyi hazirlamaya basladim ki, mide bulantisi, yanmasi mahvoldum.
35dkdir yatiyorum.Akin kahvaltisini etti, esim ise gitti.
Hala kalkamadim:KK43:
Ilac da aldim ama yok , Akini nasil okula goturecegim bilmiyorum...
Ay canım son zamanlarda yanma ćok oluyo ama mide bulantısı niyeki bitane sade soda ićsen yanmaya iyi gelir canım ben hamileyken öyle yapardım midem yandıģında

Bugunku menum
Sabah
Aç karnina 2gunkurusu kayisi
1bardak su
Az yagda peynirli yumurta
1dilim tamtahilli ekmek
1ihlamur
Ogle
Sulu kofte
Yarim tabak haşlanmis makarna
Yogurt
1iglamur
1sade nescafe şekersiz
Akşam
1tabak yogurtlu antep usulu tarhana corbasi
1avuc tuzsuz fistik

4lt su
30dkka kosu bandi
50*2 dambilla arka kol calismasi
50*2 dambilla sag kolu sol tarafa.sol kolu saga uzatma
25*2 dambilla saga sola bilege kadar egilme hareketi
15*2 dambilla kollari iki yana acip.dambillari indirip kaldirma
25*2 mekik(ikinci sette bacaklarimi yukari kaldirdim)
25*2 popo kaldirma
sporlar enfes :)

Taylor diye bi toz var onuictim
Vicks var duymusundur her yerime surdum resmen :-)

Cok saol kuzum
iyi yapmissin kuzum daha iyi misin bugun?

Ben de geçen gün aklimdaydi özge ne koycam bebişin ismini diye. Aras güzel isim. Akin in eşyaları vardır zaten yatak vs? Hazırlıklarını bitirdin mi bebişler ilgili kuzum?

Geçmişler olsun. Limonlu çay iç bol bol.
yok gulum hazirliklar bitmedi, daha bebegin utuleri yapilacak, sira gelemedi onlara:)

Ay az kalmıış inşALLAH sağlıklı hayırlı bir şekilde doğumun olur :) ben bazen iyiyim bazen kötü... Hani o size anlattığım beni engelleyen kişi var ya bazen aklıma geliyor evlenseydim düşündüğüm gibi mutsu mu olurdum diye düşünüyorum... Sonra diyorum ki benimle evlenmek için çaba harcasaydı evlenirdim... Sonra da diyorum ki birisine ben senle evlenmekten vazgeçtim deyince niye uğraşsın seninle niye seni ikna etmeye çabalasın diyorum... Sonra da sevseydi çabalardı diyorum. Sonra ben fırsat verseydim evlenseydim çabalayacaktı belki de diyorum... Bilmiyorum ya seven sevdiği onu reddetse bile çabalamaz mı? Ben onun için 3 yıl çaba gösterdim ama o benim için hiç çaba göstermedi... Ben de benim için çaba göstermeyen biriyle evlenmemin üzülmem anlamına geldiğini düşündüm her ne kadar onu sevmiş ve çaba göstermişsem de vazgeçtim ondan... Zaten bana senin beni sevdiğin kadar yoğun değil sevgim sana karşı demişti... Ne kadar çok isterdim benim için çabalasın beni çok sevsin iyi insan olsun ama değil malesef zihnimden çıksa bi içimdeki beklenti son bulsa artık kendimi daha iyi hissedeceğim neden sevmediğini bile bile bir gün peşimden koşar mı diye bekliyorum anlam veremiyorum kendime onunla evlenmem için peşimden koşması bir şart olmalı mıydı bilemiyorum
canim bence bu anlattiklarindan evlenilecek bir insan degil malesef bahsettigin kisi.
zaman her seyin ilaci.
zamanla unutacaksin onu, mutlaka hem senin sevdigin, hemde seni sevip deger veren birisiyle evlen Pinarcim.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin..

Aras ismi çok güzel özgem akın ismiyle de uyumlu :KK66:
Evet canim bizimde hosumuza gidiyor.
Arda, Mete'de begendigimiz isimlerden..

Of özge cok yoruyosun kendini yine.
Parti fikri arkadaşalrından cıktı ise yardıma geliyolarmı?
Gelmiyolar ise başlıcam onlara saydırmaya :KK4:

hadi bakalım:spor::spor:
canim tum arkadaslarim birer, ikiser cesit yapip getirecekler.
her sey de plastik tabak, catal vs olacak, saydirma hic:)

Şurup vs.de almak istemiyorum
gargaram var onu yaptım sabah.
ada cayı iciyorum
gargaramı birazdan yine yaparım.

Kiraz sapı söyledi bir arkadaşı onu alırım akşama icerim bakalım.
Gece kırk defa uyandım resmen. Bogazımdan ötürü.
gargara cok iyi geliyor, tuzlu suyla sIk sIk gargara yapabilirsin canim :)

Ay canım son zamanlarda yanma ćok oluyo ama mide bulantısı niyeki bitane sade soda ićsen yanmaya iyi gelir canım ben hamileyken öyle yapardım midem yandıģında
yok kuzum bu oyle birsey degil.ilk kez basima geliyor.
elim ayagim kesildi, midem yaniyor, bulaniyor, agriyor..
ilac vardi hic icmemistim hamilelik boyunca aldim ama agzima lokma bile koyamadim daha..
Akini da okula goturmem lazim....

Back
X