Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüm
Sabah 1 ymt Çökelek zeytin domates ve 2 dlm tbe
Ara kahve ve 1 portakal
Ogle döner dürüm
Ara Sütlü Türk kahvesi
Akşam 1 kase Kellogs
3 lt su 100 jjYawrukush
Cok memnun oldum allah tamamina erdirsiiin :)Tanışmadık doğru :)
Ben Fatime, 21 yaşındayım, nişanlıyım, öyle evde, bahçede takılan biriyim :)
İyi geceler
Cok memnun oldum allah tamamina erdirsiiin :)
Aa tamam harika ben de uygulama kullanıyorum bu ara. Dikkat etmeye çalışıyorum. Okula yuruyerek gidip gelecegim cikabilirsem sonrada yuruyus yapacagim istikrar saaart !Çok sağol :)
Şimdi biz takımda spor yarışmaları yapıyoruz.. Yarın adım yarışmamız var mesela :)
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığımızı sayıyoruz.. Katılmanı isteriz :)
Aa tamam harika ben de uygulama kullanıyorum bu ara. Dikkat etmeye çalışıyorum. Okula yuruyerek gidip gelecegim cikabilirsem sonrada yuruyus yapacagim istikrar saaart !
Bugün kan verdim özel günümün 3. Günündeyim hormonlarıma bakacaklar o yüzden üzümü abarttım biraz bilerek... Meyveleri Sabah ve öğlen yemek daha mantıklı haklısın abla... Benim elimde 4 tane diyet doktorunun bana verdikleri diyetlerin listeleri var 4ü de birbirinden farklı hepsinden de faydalanıyorum sağlıklı beslenme konusunda... Bütün diyetisyenler akşam yemeğinden sonra süt ve meyve yazmışlar ara öğün olarakÜzümün şekeri fazla canım onu çok abartma 8/10 tane yeter birde meyveyi sabah yada öğlen tüket
ben yazdıkça cevap veriyor zaten ben yazmazsam görüşmüş de olmayız taktım ki ne taktım o da beni hiç takmıyor kafaya galiba vurdumduymaz umursamaz davranıyor insan kendi için bunca zaman çaba harcamış birine karşı nasıl umursamaz davranabilir?Sen bu adamı biraz kendi haline bırak sen beni sevip sevmediğini karar ver bir süre görüşmeyelim de ve bırak arama facebook una falan bakma biraz kendini geri çek uzaklaş kimle ne yapmış yazmış konuşmuş bakma sen biraz takmışsın kafaya bi geri çekil bekle bakalım ne yapacak.
Hoşgeldin tekrar. Bende 39 yaş 167 boy 67 kiloyum evliyim kızım var bi tane.Sizin yaş kaç neler yapiyorsunuz :)
Sevmeyen insan umursamaz tabi ki. Onu olduğu yerde bırak sen yoluna devam etBugün kan verdim özel günümün 3. Günündeyim hormonlarıma bakacaklar o yüzden üzümü abarttım biraz bilerek... Meyveleri Sabah ve öğlen yemek daha mantıklı haklısın abla... Benim elimde 4 tane diyet doktorunun bana verdikleri diyetlerin listeleri var 4ü de birbirinden farklı hepsinden de faydalanıyorum sağlıklı beslenme konusunda... Bütün diyetisyenler akşam yemeğinden sonra süt ve meyve yazmışlar ara öğün olarak
ben yazdıkça cevap veriyor zaten ben yazmazsam görüşmüş de olmayız taktım ki ne taktım o da beni hiç takmıyor kafaya galiba vurdumduymaz umursamaz davranıyor insan kendi için bunca zaman çaba harcamış birine karşı nasıl umursamaz davranabilir?
canim persembe restoranda bulusmaya karar verdik.Fatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yeme
Ben bu civcivi yerimm minnak ya
Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendini
Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısın
Hehehehhe
Afiyet olsun tüm ödemlerini atsınnnn
Hahhaheheh
Bittiiii :)
supersiniz hatunlar:)*** YARIŞMA SONUCU ***
gogo2405 - 1200 adet
happy_moon - 500 adet
Pembis Hayaller - 900 adet
B belindamm - 400 adet
@Saadetim33 - 200 adet
@Alya008 - 800 adet
takim ici ilk 3 oleeeeeeyyyy :)...Takim ici ilk 3...![]()
![]()
![]()
1. sira
gogo2405 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip edenPembis Hayaller yeraliyor
![]()
3.'lük
@Alya008 'e gidiyor![]()
Listeye girme hakkini kil payi kaybedenhappy_moon uda
tebrik ediyoruz.![]()
Basarilarinizin devamini dileriz![]()
canim oglen kir pidesi, aksam arabasi corbasinin biraz hamurundan ve birde 1 avuc kuru uzum yemissin.Herkese iyi geceler :)
18 Ekim menüm
Sabah
İki buçuk kaşık kaşarlı yumurta
Yarım peynirli Kır pidesi
Şekersiz çay
Bir havuç
Bir çay bardağı süt
Ara
İki avuç kuru üzüm
14-15 tane kaju
Öğlen
İki buçuk kaçık kıyma kavurması
İki dilim ekmek
Akşam
Bir küçük kase çorba
Bir haşlanmış patates
Bir kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
İki domates
Üç kaşık yoğurt
Bir elma
Bir mandalina
Ara
Şekersiz çay
Demir eksikliği hapı
Su
14 bardak civarı
Egzersiz
25-30 dakika kadar dağınık yürüyüş
Yawrukush
gogo2405
Yawrukush ben pazartesi günü için 100M cezasını neden almışım acaba düşündüm düşündüm bulamadım bi türlü?
bilirim o zamanlari kuzum :)Aynen bitanem dünyaları yiyesim geliyo:)
Bi de ders çalışırken çok oluyo bu durum dersi bırakıp ne yesem dediğim oluyo![]()
canim ben hic tanimadigim birisi hakkinda yorum yapmayi sevmiyorum ama anlattiklarindan bu adam seni uzmeye devam edecekmis gibi hissediyorum..Abartılı olmuş ama cuma cumartesi abartmak daha iyi olurdu sanki ablacım diğer günler dikkat ettin mi sorun olmaz herhalde
Gerçi sormuştum alıntı yaptığımı unutup neden 100M diye :)
RABB'im şifa versin inşALLAH tez zamanda iyileşirsin
İnşALLAH daha da iyi olursun :)
Herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için yine benim çabalarım neticesinde konuştuk onunla şu an hayatında kimse yokmuş benimle evliliğe hala sıcak bakıyor yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece o kendini haklı beni haksız görüyor benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymış ona göre o da beni sevmişmiş ki ondan evlenmek istemişmiş benim en sonki ayrılık sebebim ona göre geçerli bir sebep değilmiş. Ayrılma sebebim bunun yakın bir kız arkadaşı var bu kıza gösterdiği kadar bana ilgi göstermedi tanıdım tanıyalı. Yaşnızca bu kız olsa iyi birden fazla kıza yakınlık gösterdi. En basitinden biz en son görüşmeme kararı aldığımız için ben ona da sorup onu faceden silmiştim. Sonra evlenme kararı aldık ama faceden eklemedi beni. Bu kararın üzerinden 1 hafta geçti. Beni hala eklememişti. O ilgi gösterdiği kız arkadaşının durumuna facede yorum yapmış. Yorumlar malesef aşırı samimiydi. Ben de buna kızdım yazdığı yorumlardan dolayı. O da yorumlarını sildi. Sonra ben beni faceden bile eklemedin daha dediğim için ekledi. Sonra ben ona beni sevdiğine dair bir kanıtın yok dedim merak edip de faceden bile eklemedin. O kızın nerde ne yaptığını biliyor telefonlaşıyordu o kızla bi de bana bunu söyledi ve benim nerde ne yaptığımı merak edip de sormadı hiç. Ben de ayrılırken sen beni benim seni sevdiğim gibi seviyorsun artık sandığım için evlenmek istemiştim ama öyle değilmiş ben evlenmek istemiyorum seninle dedim. Ytepki aynen şu şok oldum intikam mı aldın şimdi benden ailelere mahçup olduk dedi... Oysa ben seni seviyorum demesini sevdiğimi anlayabilmen için her şeyi yaparım demesini beklemiştim demedi ve bitti... Şimdi hala kendini haklı beni haksız görüyor neymiş ikimizin de tanıdığı bir kıza kötü niyet barındırmayan bir yorum yazması nasıl ayrılık nedeni olabilirmiş bunu ayrılık nedeni olarak kabul edemezmişmiş yahu ben ona benim için çaba harcamadığın için bitti diyorum anlamıyor beni...
hosgeldin aramiza Burcakcim:)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| Abesle_istigal | ODUL DINLENME | 150JJ ![]() | - | - | |||
| haeshin | ODUL ![]() | 250JJ 250IA | 10DK Y | - | - | - | |
| gogo2405 | 10DK Y | 250JJ | - | 400JJ | - | - | - |
| tiffany20 | ![]() | ODUL | ![]() | - | - | ||
| happy_moon | - | - | - | - | - | - | - |
| AKovser | ODUL ---- | - | ---- | - | - | - | |
| KarKralicesi | ![]() | ![]() | - | - | - | ||
| belindamm | ![]() | ![]() | 100JJ | - | - | ||
| Alya008 | ODUL ![]() | 250JJ 250IA | 300IA 100DK | 250DK | - | - | |
| pembe hayaller | ![]() | ![]() | ODUL | - | - | ||
| marlin18 | - | - | - | - | - | - | |
| Saadetim33 | - | ![]() | - | - | |||
| gulpinargul | DINLENME | ODUL | ![]() | 100M | - | - |
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum
Günaydın kızlar çok güzel bir gün olsun inşallah![]()
Günaydın canlar :)
Dün menümü yazmamışım
Sabah midem kötüydü geçer dedim geçmedi, akşama kadar birşey yiyemedim yalnış hatırlamıyorsam
Akşam
2 kaşık makarna + 1 kaşık sos
Birazdan acıkınca peynir ekmek yedim.
3-4 dilim elma
1 litre su
2 fincan çay
4. takimin fit hatunlari gununuz aydin olsun.
Bugun ADIM YARISMAMIZ var, unutmayalim:)
Eki Görüntüle 1899951
Eki Görüntüle 1899952
Eki Görüntüle 1899953