Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim sana evde yapabilecegin egzersizler paylasayim ama rahatsizligin vardi sanki agir egzersiz paylasmayayim degil mi?

Iyidir özgem sen nasilsin. parti restoranda olacakmış sevindim en azından yorucu olmayacak
evet gulum orta dogu restoraninda olacak.
kiz kiza bulusacagiz, yer iceriz.
bende pasta siparisi verdim arkadanda pastayi keseriz insallah.
foto yuklerim buradanda :)

Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorum

evet gulum orta dogu restoraninda olacak.
kiz kiza bulusacagiz, yer iceriz.
bende pasta siparisi verdim arkadanda pastayi keseriz insallah.
foto yuklerim buradanda :)
Tamam canım bekliyoruz inşallah çok güzel geçer hem sana da iyi gelir doğum öncesi stresini at kuzum

Saol sibelim mucks

Çok teşekkür ederim başta sana ve bu yolda destek olan herkese.. ben istediğim kilodayım umarım en kısa sürede sizlerede nasip olur hepinizi seviyorum
Mezuniyetin hayırlı olsun canım. İnşallah hep istediğin kiloda kalırsın ve tekrar kilo almazsin.
Darısı başımıza kızlar

Wuuuuuuu tebrikler harikasınnn

@AKovser
Yawrukush
11.895 adim

50dk bant
Sporum
Süpersin kadrişşş

Mezuniyetin hayırlı olsun canım. İnşallah hep istediğin kiloda kalırsın ve tekrar kilo almazsin.
Darısı başımıza kızlar
Çok teşekkür ediyorum canım şimdiki tek temennim artı yarm kg bile almamak hatta bir kilo daha verme hedefim var kendimce
Darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…