Herkesi ve kendimi tebrik ediyorum. Bütün gün kosturmamın faydaları.
Ah Kıyamam sana sen çok takıntı etmissin gülüm. Allah bir an önce gönlünden kafandan çıkarmayı nasip etsin.Aynen ablacım bugünümüze şükür... Haklısın ama beynim hep ya karşılıklıysa ya sevgisi var ama belli etmiyorsa deyip duruyor bana kabullenemiyorum sevmediğiniama hissediyorum da...
Telefon numarasını silsem de aklımda ezbere biliyorum herşeyini tc sini anne kızlık soyadını bile biliyorum hakkında baya şey ezberimde malesef telefon numarasını kaç kez sildim kaç kez kaydettim... Ben henüz atanamamış felsefe öğretmeniyim aynı zamanda Türk-İslam felsefesi yüksek lisans öğrencisiyim tez dönemndeyim aynı zamanda açıktan ilahiyat okuyorum ikinci sınıfım onda da bi yandan da arapça kurslarına gidiyorum bi yandan da arkdaşlarla sık sık buluşup etkinlik yapıyoruz ev işlerinde kendimi geliştirmeye çalışıyorum bazen bir yandan da kilo vermeye odakladım zihnimi ha bi de Kur'an kursum var yani aslında beynim dolu boşluktan düşünmüyorum onu zihinsel alışkanlık benimki bazen kendimi suçlu hissediyorum şimdi onla evli olsaydım ne olurdu diye düşünüyorum bazen gerçekten düşündüğüm gibi kötü mü olurdu? Aklım yüzde seksen kötü bir evlilik olurdu diyor... Çok konuştum kusuruma bakma ama iyi geliyor sizlerle konuşmak kafam rahatladı biraz :) sen ne işle meşgulsün :)
Amin inşALLAH cümlemizin yardımcısı olsun Mevlâ'm... Ben ondan uzaklaşınca o bana yaklaşıp da kafamı karıştırmaz inşALLAH yinebugünden itibaren noktayı koyuyorum kesin olarak...
İyi ki varsınız hepiniz iyi ki tanımışkm sizleri sağolun varolun :)
Duzene girsen ii olur Fatimem.Biliyorum canım, düzeltemiyorum
Yiyemedim canım.. Bugün sabah kötüydüm sonra toparlandım, yemeklerimi de yedim :)
Nasip özgem artık bakalım.anladim gulum, ascilik zor oacaksa madem sen devam et arastirmaya bacim.
insallah gonlune gore bir is olur:)
cok guzel olmus canim, hele yuruyusune bayildim:)
afiyet olsun Kadris :)
canim iyiki bizde seni tanidik..
hic uzme canini, bak epeyde yogunsun Pinarcim, bu yogunluklarin seni mesgul de tutuyor cok sukur.
sen bu yaptigin seylere odaklan, her sey guzel olacak insallah..
ilk gun icin menun guzel canim ama aksam yemekten sonra cips ve ice tea olmamis.
100 adet ip atlama telafisi gelecek Burcakcim:)
Sporunda guzel olmus:)
hu hu sekerim nasilsin kacak olsun sende :)
Sağol canım.harikasin bacim :)
Sağol Şenayım.Wuuuuuuu tebrikler harikasınnn
Süpersin kadrişşş
Çok teşekkür ediyorum canım şimdiki tek temennim artı yarm kg bile almamak hatta bir kilo daha verme hedefim var kendimce
Darısı başınıza
Susamis kuzum ya
Uyudu hemen minnosucanim
Merhaba canim
Yenimi geldin ben hep kaciriyorum bu ara
Uyanmaz insaallah
Ogleden sonra da dükkanda çalışınca çok yoruldum.. Ayaklarımın altı resmen zonkluyor. Ondan bu adım sayıları yüksek böyle.Tebrikler canımm, adımların süperr
Kolay gelsin özgem.Kizlar okuldan ciktik, okulun kitap fuarina gitik, gormemis gibi bir suru kitap aldik:)
Eve geldik Akini yatirdim simdi yemek yapma zamani..
iyi uykularr :)
Cok dogru soyluyorsunuz ama yurt hayati olunca bir nevi yemek zorunda kaliyorsun bazen :) cok seviniriiiimmmm.Hazır gidalardan uzak dursan iyi olur ice tea meyveli yoğurt cips
Özge uygun egzersizlerden paylaşır senin için sanırım dimi özgemYawrukush
Ogleden sonra da dükkanda çalışınca çok yoruldum.. Ayaklarımın altı resmen zonkluyor. Ondan bu adım sayıları yüksek böyle.
onumuzdeki yarislara bakiciiiizzz Kadris, pes etmek yok:)Kustum ya ben oynamicam
İlk 3teyim kesin derken sonuncu oldummm
tebrikler guzeller, katiliminiz icin hepinize ayri ayri tesekkurler....Takim ici ilk 3...
1. sira
B belindamm arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @pembe hayallerr yeraliyor
3.'lük
@happy_moon 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden B Burcak41 i de
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
hepiniz birer harikasiniz hatunlar:)*** YARIŞMA SONUCU ***
@Saadetim33 - 12.000 adım
@abesle_istigal - 11.895 adım
B Burcak41 - 12.257 adım
@happy_moon - 13.102 adım
B belindamm - 22.819 adım
Alya008 - 5.500 adım
@pembe hayallerr - 13.780 adım
salatalik, havuc ikisini birlikte ye canim eksi eksi ohhh:)Ay nefis oluyodur anne eli değince kuzum:)
Bende eti form yiyorum ama az yiyorum düşündüm de eti form o kadar sağlıklı değil onun yerine dediğin gibi havuç kemireyim
Bu tarifi yarın uyguluyorum hemen
az yemissin bugun canimin ici..Menüm
Sabah 1 kahve ( fırsat bulamadim)
Öğle et kavurma roka ve 2 dlm tbe
Ara çay ceviz
Aksam 2 tane sarma yedim 30 dk oldu.
Ekstra bir spor yapmadım. 3 lt su.
İnşALLAH... :)canim iyiki bizde seni tanidik..
hic uzme canini, bak epeyde yogunsun Pinarcim, bu yogunluklarin seni mesgul de tutuyor cok sukur.
sen bu yaptigin seylere odaklan, her sey guzel olacak insallah..
Branşın ne? Aynen taktım aşk vazgeçememektir algısı ve anlayışı yüzünden bu haldeyim... Ama aşacağım inşALLAH bu takıntıyı...Ah Kıyamam sana sen çok takıntı etmissin gülüm. Allah bir an önce gönlünden kafandan çıkarmayı nasip etsin.
Ben şimdilik ev hanimiyim. Formasyon yapma cabasindayim bir yandan da.
canim gunluk 2 avuc kuru uzum oldukca fazla.19 ekim menüm
Saat 5-6 gibi
1 avuç kuru üzüm
Çok az kaju
Saat 11 suları
3 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Saat 16 suları
1 avuç kuru üzim
Biraz kaju
1 kase aşure
Saat 19 suları
3 kaşık patatesli bulgur pilavı
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti
1 sarmısak
1 domates
2 bardak ayran
Saat 20.40 gibi
Şekersiz çay
Toplam su
9 bardak civarı
Egzersiz
50 mekik( 100M cezamın yarısı)
Yawrukush
gogo2405
Burcakcim bugun paylasagim basenler icin egzersiz canim:)Tüüh sağlık olsun :)
Cok dogru soyluyorsunuz ama yurt hayati olunca bir nevi yemek zorunda kaliyorsun bazen :) cok seviniriiiimmmm.
Kosturmacadan fırsat olmadı gülüm ama eti baya yedim dükkanda porsiyonum büyüktü.onumuzdeki yarislara bakiciiiizzz Kadris, pes etmek yok:)
tebrikler guzeller, katiliminiz icin hepinize ayri ayri tesekkurler.
Fatimem ellerine saglik:)
hepiniz birer harikasiniz hatunlar:)
salatalik, havuc ikisini birlikte ye canim eksi eksi ohhh:)
az yemissin bugun canimin ici..
alya yazmisti menusunu :)
Ben turizm yüksekokulu mezunuyum canım. 1 sene türkiyede çalıştım. EvleNnice fransa ya geldim ve kendi işimi yapamadım.İnşALLAH... :)
Branşın ne? Aynen taktım aşk vazgeçememektir algısı ve anlayışı yüzünden bu haldeyim... Ama aşacağım inşALLAH bu takıntıyı...
Evet canım dün evde yoktum akşam girdim ama çok uykum vardı minnoşu yatırın ca bende uyumuşum minnoş sabahın 7 sinde uyanıyo hergün o saatten akşama kadar pert oluyorum akşam oluncada vücut yorgunluktan uyuya kalıyorum bugünde sabahın 6 sından buyana uyanığız :)))Guzel olmus canim. Gezmeye mi gittin yine yoktun bugün? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?