Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydınlar tembellik diz boyu yataktan çıkamadım hâlâ.
Üzüm meyve hadi ama aşure şekerle yapılıyo canm az yeseydin keşke kaptan ceza yazar ama bende 100 jj+ yazayım fazla olmasın perşembe diye o da

Menüm

Sabah yiyemedim midem yüzünden..

Öğlen
Tavuk
Domates
2 dilim ekmek

Akşam
Yaprak sarma
kaç tane yedim bilmiyorum ama sadece kıymalıydı..
Yoğurt
domates
1 dilim ekmek

Su 1 litre
2 fincan çay
Neyse ki bugün bişiler yemişsin kuzum. güzel olmuş

Herkese merhaba kizlar. Nasılsıniz. Kızlara kahvaltı yaptırdım mutfağı topliycam.evide süpürmek lazım. Hiccc bitmiyor benim işim. Bebiş de fırsat vermiyor kihic iş yapayım
Iyiyim canım seni sormali. ufaklık sana bol bol kalori yaktırıyor galiba

Herkese merhaba kizlar. Nasılsıniz. Kızlara kahvaltı yaptırdım mutfağı topliycam.evide süpürmek lazım. Hiccc bitmiyor benim işim. Bebiş de fırsat vermiyor kihic iş yapayım

Kolay gelsin canımm..
Benim de yapmam lazım ama hiç halim, hevesim yokkk

Kızlar nasılsınız bugünü cuma sandım niye kimse kilo bildirimi yapmamış diye bakıp duruyorum sonra dank etti hala uyku sersemiyim sanırım

Sus canım ses etmee ben de cuma günündeyimm

Çocuklar öyle canım. Bizimki de akşam erken yatıyor sabah d en gec 7 de zombi gibi ayaktayiz :))
Canım yazdım menümü geçmişi okumadınmı :))
Okudum kuzum gözümden kacmis pardon:)
Sabah disardaydim 12 ye kadar etrafda en yakın mc Donald's vardı . Bi kahve içtim.
Ohh ne güzel büyüyünce yatakta durmak istemiyorlar bzim haylaz hemen oyuna başlıyor.
Bencede çocuk kendi odasında oldu mu daha rahat oluyor. Tabi kişisel bir tercih ama anne baba mahremiyeti açısından da önemli. Ben 7 ayliktan itibaren ayırdım . Bence en rahatı böyle.
Amin canım seninde öyle. Seninde hakkında hayırlısı olsun.
Günaydın. Kendimi biraz toparladım
Gunaydin. Sevindim canim daha ii olmana.
Çocuklu evde is yapmak kar yagarken kapının önünü süpürmek gibi . Hep dağınık dağınık oluyor zaten:))
Gunaydiiin kahvaltimi yaptim utumu yaptim ben okula gidiyoruuum :)))
Hamarat kızımız maşallah :))

Kızlar nasılsınız bugünü cuma sandım niye kimse kilo bildirimi yapmamış diye bakıp duruyorum sonra dank etti hala uyku sersemiyim sanırım

Kuzum çok mu uyudun ne oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…