Üzüm meyve hadi ama aşure şekerle yapılıyo canm az yeseydin keşke kaptan ceza yazar ama bende 100 jj+ yazayım fazla olmasın perşembe diye o da19 ekim menüm
Saat 5-6 gibi
1 avuç kuru üzüm
Çok az kaju
Saat 11 suları
3 kaşık kıymalı yumurta
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Saat 16 suları
1 avuç kuru üzim
Biraz kaju
1 kase aşure
Saat 19 suları
3 kaşık patatesli bulgur pilavı
2 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti
1 sarmısak
1 domates
2 bardak ayran
Saat 20.40 gibi
Şekersiz çay
Toplam su
9 bardak civarı
Egzersiz
50 mekik( 100M cezamın yarısı)
@Yawrukush
gogo2405
Günaydın canım :))Günaydınnnn :)
Neyse ki bugün bişiler yemişsin kuzum. güzel olmuşMenüm
Sabah yiyemedim midem yüzünden..
Öğlen
Tavuk
Domates
2 dilim ekmek
Akşam
Yaprak sarma
kaç tane yedim bilmiyorum ama sadece kıymalıydı..
Yoğurt
domates
1 dilim ekmek
Su 1 litre
2 fincan çay
Günaydın kuzumGünaydın kızlar buğün nasılsınız bakim tatlışlar gününüz apaydın gülüşleriniz bol olsun
Çok güzelmişsin tatlım maşallahTesekkur ederim beybim
Yatağında yatmaya alışma yaşında aslında kuzum niye sizle yatıyor ki4.5 yasinda canim
Saniyorum ki 20 yasina kadar bizimle yatacak
Ben haric herkes memnun
Ben kosede kaliyorum
Baba kiz fir fir donuyor
Günaydın tatlımGunaydiiin kahvaltimi yaptim utumu yaptim ben okula gidiyoruuum :)))
Cok şükür ya iyiyim bugun hava güzel ya ayri bir mutlu uyandim sanirimmm sizi sormali :))(Günaydın tatlımnasılsın
Oh ne güzel :) bende iyiyim kuzum hala uykuluyum sanırımCok şükür ya iyiyim bugun hava güzel ya ayri bir mutlu uyandim sanirimmm sizi sormali :))(
Iyiyim canım seni sormali. ufaklık sana bol bol kalori yaktırıyor galibaHerkese merhaba kizlar. Nasılsıniz. Kızlara kahvaltı yaptırdım mutfağı topliycam.evide süpürmek lazım. Hiccc bitmiyor benim işim. Bebiş de fırsat vermiyor kihic iş yapayım
Hehehe :) hukuk okuyorum ben 2. Sinifim :)Oh ne güzel :) bende iyiyim kuzum hala uykuluyum sanırımne okuyorsun tatlım
Çok güzel bir meslek. Rabbim zihin açıklığı versin. yurtta mı kalıyorsunHehehe :) hukuk okuyorum ben 2. Sinifim :)
Herkese merhaba kizlar. Nasılsıniz. Kızlara kahvaltı yaptırdım mutfağı topliycam.evide süpürmek lazım. Hiccc bitmiyor benim işim. Bebiş de fırsat vermiyor kihic iş yapayım
Kızlar nasılsınız bugünü cuma sandımniye kimse kilo bildirimi yapmamış diye bakıp duruyorum sonra dank etti hala uyku sersemiyim sanırım
Çocuklar öyle canım. Bizimki de akşam erken yatıyor sabah d en gec 7 de zombi gibi ayaktayiz :))Evet canım dün evde yoktum akşam girdim ama çok uykum vardı minnoşu yatırın ca bende uyumuşum minnoş sabahın 7 sinde uyanıyo hergün o saatten akşama kadar pert oluyorum akşam oluncada vücut yorgunluktan uyuya kalıyorum bugünde sabahın 6 sından buyana uyanığız :)))
Okudum kuzum gözümden kacmis pardon:)Canım yazdım menümü geçmişi okumadınmı :))
Sabah disardaydim 12 ye kadar etrafda en yakın mc Donald's vardı . Bi kahve içtim.Canım yine ać kalmışsın sabahı atlama benim canım istemesede metebolizma yavaşlaması diye bir meyve yiyorum sonra vücut öğün atladıģında açlık moduna giriyo sonra yediklerini depoluyo buyüzden aç kalma :))))
Ohh ne güzel büyüyünce yatakta durmak istemiyorlar bzim haylaz hemen oyuna başlıyor.Oğlumla yatak keyfi yapıyoz biz . Bende sabah 7 de aldım yanıma şekerleme yaptık.kalkıp güzel bol tereyağlı omlet yapam kendime bari sonra hasanın kahvaltısını yaptıriim emmek istedi şimdi kahvaltı yapmazz
Bencede çocuk kendi odasında oldu mu daha rahat oluyor. Tabi kişisel bir tercih ama anne baba mahremiyeti açısından da önemli. Ben 7 ayliktan itibaren ayırdım . Bence en rahatı böyle.Çok şükür valla keyfim yerinde bebiş beni kendime getiriyo gülücükler atıo falan
Yanında odanda yatırma ben hamzada o hatayı yaptım çocuk 6 yaşına kadar yanımıza geldi hala zorluyo bazen gece geliyo odasına geri yatırıyorum
Hasan doğunca aynı hatayı yapmicam dedim 4 aylıkken onu da kendi odasına yatırdım gece gidip bi emziriyorum koyuyorum uyuyo ohhh beeee dünya rahatlık varmış dedim
İnan çocuk öyle daha rahat sende
Amin canım seninde öyle. Seninde hakkında hayırlısı olsun.Evet ikinci avuç fazla oldu sayılabilir gerçi aşurenin içinde kuru üzüm yoktu ama o an aşure yiyeceğimi bilmeden kuru üzümü yemiştim ama özel günümde olduğum ve çok fazla kanamam olduğu için de yararlı olmuş da olabilir göz kararmam olmadı dün meyve porsiyon hakkım 3 ya da 4 taneydi zaten o yüzden meyve porsiyon hakkımı da aşmış değilim aslında...
Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşALLAH...
Gunaydin. Sevindim canim daha ii olmana.Günaydın. Kendimi biraz toparladım
Çocuklu evde is yapmak kar yagarken kapının önünü süpürmek gibi . Hep dağınık dağınık oluyor zaten:))Herkese merhaba kizlar. Nasılsıniz. Kızlara kahvaltı yaptırdım mutfağı topliycam.evide süpürmek lazım. Hiccc bitmiyor benim işim. Bebiş de fırsat vermiyor kihic iş yapayım
Hamarat kızımız maşallah :))Gunaydiiin kahvaltimi yaptim utumu yaptim ben okula gidiyoruuum :)))
Kızlar nasılsınız bugünü cuma sandımniye kimse kilo bildirimi yapmamış diye bakıp duruyorum sonra dank etti hala uyku sersemiyim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?