Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Enerjik sin bugün süper:)))
Çok şükür valla keyfim yerinde bebiş beni kendime getiriyo gülücükler atıo falan
Yanında odanda yatırma ben hamzada o hatayı yaptım çocuk 6 yaşına kadar yanımıza geldi hala zorluyo bazen gece geliyo odasına geri yatırıyorum
Hasan doğunca aynı hatayı yapmicam dedim 4 aylıkken onu da kendi odasına yatırdım gece gidip bi emziriyorum koyuyorum uyuyo ohhh beeee dünya rahatlık varmış dedim
İnan çocuk öyle daha rahat sende

Ya küçük olunca ayrı odada yatıramıyo insan bide bizimki sürekli gece uyanıyo beni göremezse çığlık ćığlığa kalıyo alıştı bana cokkk:))

Tam önünde 2 parça var valla ben baklavaya benzettim acep canım istiyorda o tabakta salata falan var da ben mi baklava börek görüyorum kikijki :)))
Bende baklavaya benzettim bak baklavayı gördün kadriş kaçtı iyimi kız ceza gelicek diye korktu sanırım

Ya küçük olunca ayrı odada yatıramıyo insan bide bizimki sürekli gece uyanıyo beni göremezse çığlık ćığlığa kalıyo alıştı bana cokkk:))
Yok yatırılıyo çok güzel yatırılıo sadece telsiz aldım ama ben telsiz sesi 3 sn sonra getiriyor ben o 3. Saniyede odasında oluyorum zaten :)) koltuğuma oturup emziriyorum geri koyuyorum hiiiç bişicikler olması çok şükür ayrıca park yatak aldım bende. Hamzaya karyola almıştık oda takımında tehlikeli geldi gidip park yatak aldım. O yüzden hasana da drek park yatak satın aldım öneririm düşme tehlikesi yok.benimki 8 aylık oldu hala emeklemiyor tembel:)
Bende baklavaya benzettim bak baklavayı gördün kadriş kaçtı iyimi kız ceza gelicek diye korktu sanırım
O varya o 30 dan fazla kilo verdi. Tabaktakileri yememiştir bile ölümüne spor yapıyo yarın bak gör mezun da olacak mis mis darısı herkesin başına

canim gunluk 2 avuc kuru uzum oldukca fazla.
asurede var bugun menunde.
azicik kacmis sanki...
Evet ikinci avuç fazla oldu sayılabilir gerçi aşurenin içinde kuru üzüm yoktu ama o an aşure yiyeceğimi bilmeden kuru üzümü yemiştim ama özel günümde olduğum ve çok fazla kanamam olduğu için de yararlı olmuş da olabilir göz kararmam olmadı dün meyve porsiyon hakkım 3 ya da 4 taneydi zaten o yüzden meyve porsiyon hakkımı da aşmış değilim aslında...

Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşALLAH...

Salı menüm
Sabah
1kase yogurtlu tarhana corbası
1ıhlamır
1adacayı
ögle
1kase corba
azcıcık bezelye
pilav
yogurt
2-3bardak az yaglı ılık süt(bogazım için)
akşam
1kase tarhana corbası
yarım bardak limon mandalina
2-3tatlı kaşıgı keci boynuzu pekmezi
1kaşık kestane balı
yarım bardak ılık süt içine 1tatlı kaşıgı kestane balı
yarım nar
azcıcık üzüm
spor yok

Dünkü menüm
SABAH
1kase tarhana corbası
yarım bardak süt içine kestane balı 1tatlı kaşıgı
1tatlı kaşıgı kestane balı
2tatlı kaşıgı keci boynuzu pekmezi
Ögle
tarhana corbası
2Tatlı kaşıgı keci boynuzu pekmezi
akşam
yine tarhana corbası
2-3kaşık pilav
2-3kaşık keciboynuzu pekmezi
yarımnar
azcıcık üzüm
spor yok yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…