• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim canim eski mail adresim sifresini unuttum sagolsun kk da guncelleme yapinca adresim silindi yeniden kaydoldum :)allah kavustursun canim . zaman geciyor hizli . 70gunde gelir gecer . benim hatrladigim 270 gun falandi .

Hoşgeldin canımmm, özledim seniii :)
Gel biraz tavuk muhabbeti yapalımm, inan çok ihtiyacım varr :KK48:

Çok sağol canım, Allah razı olsun.. eee uzun zaman oldu sen gideli, ben hiç 270leri hatırlamasam iyi olur :KK48:

Selam guzeller esimle yemek yedik onu ise biraktim eve geldim, simdi bir dus alip, Akini okuldan almaya gidecegim.
Oradanda arkadasima ziyarete:)
Hepinize simdiden iyi geceler.
Dahlia_ Dahlia_ Fatimem moralin bozuk sen biraz dinlen gulum..
Kizlar CUMARTESI GUNU ADIM YARISMASI yapalim....
Herkesin illaki kosturmacasi oluyor hafta sonu, acin telefonlari, sayalim adimlarimizi:)
Yarin gorusmek uzere, bu aksam daralma tablomuzu hazirlayacagim.
Menulari unutmayinnnnn :)

Aleyküm selam..
Sağol canım ama dinlenmek benlik değil, kafayı yerim valla :)
Yarışmalar bende :)

Hoşgeldin canımmm, özledim seniii :)
Gel biraz tavuk muhabbeti yapalımm, inan çok ihtiyacım varr :KK48:

Çok sağol canım, Allah razı olsun.. eee uzun zaman oldu sen gideli, ben hiç 270leri hatırlamasam iyi olur :KK48:
ahhh sorma caaanim tavuklari biraktim ne hallere geldim . bide dalga geciolardi cok tavuk yiyom die. bak onlarsiz bir hiçim. yumurtalarida unutmamak lazim :) sayin canan hanima selam olsun burdan :D
kiz hatrlada bugune geldigin icin sukredersin daha cok .. allahim ewlendiginiz gunleri gostersin insallah allah buyuktur canm

Canim hic dogru degil bu yaptigin, sagligina cok buyuk zarar veriyorsun.
Bu hafta sonu toparlan, gozum uzerinde...

Eda sen misin canim, ismin mi degisti?
Hosgeldin kuzuummm, kurkcu dukkanina donmek gerek :))

Tamam canım, sen söylediysen konu kapanmıştır, yarın daha sağlıklı menü göreceksinn :)

ahhh sorma caaanim tavuklari biraktim ne hallere geldim . bide dalga geciolardi cok tavuk yiyom die. bak onlarsiz bir hiçim. yumurtalarida unutmamak lazim :) sayin canan hanima selam olsun burdan :KK70:
kiz hatrlada bugune geldigin icin sukredersin daha cok .. allahim ewlendiginiz gunleri gostersin insallah allah buyuktur canm

Ahh be Eda sana kim tavıkları yımırtaları bırak dedii kiii :KK70:
Bende de ipin ucu kaçtı beraber toparlanırız artık :))

İnan ki şükrediyorum, bugünler hayal gibi birşeydi ki şu an yaşıyorum..
İnşaAllah canım, gelsin de Rabbim nasip ederse o günleri de görürüz..

Back
X