Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim canim eski mail adresim sifresini unuttum sagolsun kk da guncelleme yapinca adresim silindi yeniden kaydoldum :)allah kavustursun canim . zaman geciyor hizli . 70gunde gelir gecer . benim hatrladigim 270 gun falandi .
Valla şikayet edicez artık ne düzenli yemek yiyorsun ne kendine dikkat ediyorsun yeniden hasta olacaksın kuzum dikkat et kendine![]()
Selam guzeller esimle yemek yedik onu ise biraktim eve geldim, simdi bir dus alip, Akini okuldan almaya gidecegim.
Oradanda arkadasima ziyarete:)
Hepinize simdiden iyi geceler.
Dahlia_ Fatimem moralin bozuk sen biraz dinlen gulum..
Kizlar CUMARTESI GUNU ADIM YARISMASI yapalim....
Herkesin illaki kosturmacasi oluyor hafta sonu, acin telefonlari, sayalim adimlarimizi:)
Yarin gorusmek uzere, bu aksam daralma tablomuzu hazirlayacagim.
Menulari unutmayinnnnn :)
ahhh sorma caaanim tavuklari biraktim ne hallere geldim . bide dalga geciolardi cok tavuk yiyom die. bak onlarsiz bir hiçim. yumurtalarida unutmamak lazim :) sayin canan hanima selam olsun burdanHoşgeldin canımmm, özledim seniii :)
Gel biraz tavuk muhabbeti yapalımm, inan çok ihtiyacım varr
Çok sağol canım, Allah razı olsun.. eee uzun zaman oldu sen gideli, ben hiç 270leri hatırlamasam iyi olur![]()
anlamadim tavugami ihtiyacin varHoşgeldin canımmm, özledim seniii :)
Gel biraz tavuk muhabbeti yapalımm, inan çok ihtiyacım varr
Çok sağol canım, Allah razı olsun.. eee uzun zaman oldu sen gideli, ben hiç 270leri hatırlamasam iyi olur![]()
iyi oldu yarin carsiya gidicem*** YARIŞMA ***
Yarın Adım yarışması yapıyoruz canlar...
Akşam saat 22-ye kadar attğınız adım sayılarını beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar
Canim hic dogru degil bu yaptigin, sagligina cok buyuk zarar veriyorsun.
Bu hafta sonu toparlan, gozum uzerinde...
Eda sen misin canim, ismin mi degisti?
Hosgeldin kuzuummm, kurkcu dukkanina donmek gerek :))

Şikayete gerek yok ki, hissediyor sanki, sürekli kendine dikkat et deyip duruyor :))
ahhh sorma caaanim tavuklari biraktim ne hallere geldim . bide dalga geciolardi cok tavuk yiyom die. bak onlarsiz bir hiçim. yumurtalarida unutmamak lazim :) sayin canan hanima selam olsun burdan![]()
kiz hatrlada bugune geldigin icin sukredersin daha cok .. allahim ewlendiginiz gunleri gostersin insallah allah buyuktur canm
anlamadim tavugami ihtiyacin varhemen yolluorum
![]()
iyi oldu yarin carsiya gidicem
![]()
E bak onunda sende aklı kalıyor artık toparlanma vaktibiz seni hep iyi görmek istiyoruz kuzuum
![]()