Off ya hemde ne birikti şimdi bütün günüm cezamı yapmakla gecicek tabi hepsini yaparken pert olmazsam iyicezalarin birikti kuzum :)
Ozaman bana yarın ceza yazma bütüngün zıplayım hop hop hoplayimCanlar yarin IP ATLAMA YARISMASI yapalim..
Ipsiz oldugumuz yerde sabahtan aksam 22ye kadar hop hop hoplayalim.
ceza yazilacak canim o Allahin emri sen yinede hopla yarin:)Ozaman bana yarın ceza yazma bütüngün zıplayım hop hop hoplayim
sen birinci ol belki sileriz :)Şimdi yarışmada birinci olursam bütün cezalarımı sildirebiliyomuyum ödül olarak birinci olana bide ödül gerek dimi ama
Hehe goncaya söyleyim de 1200 yapmasın sonra geçemem onu kız nasıl bir hırs yapmışsa bütün gün zıplamışsen birinci ol belki sileriz :)
en kotu silmezsek de 1. olmus olursun kuzum
birde nobette zipladi gonca abla utan yani Fikriyecim :))Hehe goncaya söyleyim de 1200 yapmasın sonra geçemem onu kız nasıl bir hırs yapmışsa bütün gün zıplamış
Kuru kuru 1.lıği kabul etmiyorum bir tebrikle beni kandıramazsınız ödül istiyom bensen birinci ol belki sileriz :)
en kotu silmezsek de 1. olmus olursun kuzum
Hayır yani nöbette hastaları bukadın niye zıplıyo delirdimi falan demedilermi çok şaşkınımbirde nobette zipladi gonca abla utan yani Fikriyecim :))
Çok utandımbirde nobette zipladi gonca abla utan yani Fikriyecim :))
Sanada iyi akşamlar canım :)))İyi akşamlarr :))
dolgunda sikinti vardr canim mutlaka goster yoksa daha agir sonuclarla karsilasabilitsin
Sanada iyi akşamlar canım :)))
Ay canım geçmiş olsun diş ağrısı çok zor bilirim ama damağını nasıl incittinkiYok canım sanırım ben damağımı incitdim, şimdi hatırladım, ağrısı da geçti çok şükür..
Ağrıdan dişim mi damağım mı anlayamıyordum
Özge benimle başedemedi oda kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?