Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy cocukla nasil olur misafirlik Yawrukush ozgem sen iyi bilirsjn.oturtmadi beni iki dakika.ordan oraya karistirmadik dökmedik yer birakmadi.eltimkerde ordaydi.her kafadan ayri ses cikti.yok bu cocugu soyle yapin yok boyle davranin.cok moralim bozuldu tabii.bir daha kimseye gitmeyelim dedim esime .cok huzursuz oldum.

vallahi rn gyzeli evde oturcan asagi ben ole yapiorum. oglan heryeri karstirio beynim dönuyor. ya ewde oturcan yada disarda takilcan brn bunu bilir bunu solerim :) cocuk kac yssinda

vallahi rn gyzeli evde oturcan asagi ben ole yapiorum. oglan heryeri karstirio beynim dönuyor. ya ewde oturcan yada disarda takilcan brn bunu bilir bunu solerim :) cocuk kac yssinda
1 buçuk yaşında. Ama cok hareketli. Evimiz geniş istediği gibi dolaşıyor evde.ıvır zıvır seyleri de ortadan kaldırdım .baskasinin evinde cocuk herseyi merakla incelemek ellemek istiyor tabi.olan anneye oluyor

KahvaltıM: 3 dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin, 1 yumurta, iki kaşık bal ,1 avuç ceviz fıstık
Öğle;3 kare bitter, iki kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt
Aksam;1 büyük ayran ,yogurtlu sebze sote,1 dilim ekmek
Spor;10 bin adim yürüdum
Yawrukush

1 buçuk yaşında. Ama cok hareketli. Evimiz geniş istediği gibi dolaşıyor evde.ıvır zıvır seyleri de ortadan kaldırdım .baskasinin evinde cocuk herseyi merakla incelemek ellemek istiyor tabi.olan anneye oluyor
aynen benmki de 2 yasinda zaten 3 olana kadar bole arastirmaci olacaklar. merak yasindalar. biyere gittiginde ne oturdugundan ne konustugundan bisi anlion. yorulmasi cabasi en iyisi ozgutluk alanina :)

da da dammm menum geliyor :)
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalik
3 catal mihlama
cay az sekerli :)
3 haslanmis yumurta
aksam
yarim tabak turlu
1 dilim ekmek
2kasik yogurt
2 catal plav
su 1.5 lt
ara 1 mandalina
9 bin adim Dahlia_

Bugün menüm
Sabah:iki haslanmis yumurta
2dilim ekmek
Zeytin
İki tane patates kizartmasi
Uç dilim kasar peyniri

Öğlen,
İki minik karniyarik
Yoğurt
İki dilim ekmek
Şehriye çorbası

Ara, muz

Aksam,
Bir minik karniyarik
Çok az kavun
Bir klasik patates salatasi
Bir dilim ekmek

Su,iki bardak icmisim ,içmeyi unutmusum yaa
Spor yok

bende unutuyorum ya muhtemel sende sevmiosun su icmeyi

Selam kizlar nasilsiniz, kahvalti ettik, ortaligi toparladim.
Esimle Akin ucak gosterisivar oraya gidecekler bende biraz dinlenmeyi planliyorum.
Sizler nasilsiniz?
Hafta sonu durgun yine takimimiz :)

Özgem dün o kadar geldim yazdım menümü vermemişim
Sabah
Sirkeli su
1 dilim ekmek
Omlet
Domates salatalık
Peynir
Öğlen
Biraz makarna
Akşam
Nohut yemeği
Su 2 litre
Spor 10000 adım
co kguzel Hazalim:)

Diyetime uygun kahvalti yapip geliyorum
harika, gozlerimden yaslar akti da akti :)

yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?
hayirdir insallah canim..
bende surekli bir yerlerimi kesiyorum, kanamam hic durmuyor cok uzun sure.
gecmiso lsun gulum..

Gunaydinlarr hepinize oncelikleee.
Yawrukush verdik verdik sonra oynadık falan ama çok yoruldum ne yalan soyleleyim. Kosturup durduk. Bir de benden de küçük kuzenim böyle içim farkli oldu. Allah mutlu etsiiin :)
Hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin:)

canim hic kolay degil.
zamana ihtiyacin var, dedigim gibi bir minik kediye daha umut olabilirsin...

benimde hicbir sey yapasim yok ablam.
menun guzel olmus :)

gecmis olsun canim cok yoruyorsun kendini sende..

Yarin yine yurda gececegim annem yapiyorda yapiyor yemekleri yemicem diye kebdimi zor turuyorum. :)) Bir de akrabalar ooo suzulmussun moduna girince biİZkimkiler cozuttu :)))
anne kalbi iste illaki yedirecek seni :)

cok iyi bilirim gulum bu durunlari takma kimseyi kafana..

cok guzel olmus canim..

da da dammm menum geliyor :)
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalik
3 catal mihlama
cay az sekerli :)
3 haslanmis yumurta
aksam
yarim tabak turlu
1 dilim ekmek
2kasik yogurt
2 catal plav
su 1.5 lt
ara 1 mandalina
9 bin adim Dahlia_
senden menu gormek ne guzel Edam :)

sporda olsa supper olacakmis feyzos..

idare eder iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…