Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay cok hossunuz yaaa :)
Sonuncu ben oldum canım maafeles
Bidahaki yarısmada mahallede tur atcam bikac saat
bende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahallede sonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt

sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin

Cignemeden diş ve dudaklar uyusuktu hala benim açlıktan gözüm döndü nasıl yedim anlamadım garip bi tecrübe oldu.

Adım sayar yükleyemedim telefona s health yada walklogger internetsiz çalışıyorlar
ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .

2yıldır evliyim bende canım.
regl sancımı az cok bildigim için kıvrandırıyor arada namıssız
rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
bana bir kere canım demedinnn
Oliyk suc olmiyk gine suc

o ilk ay memüşlerim benim feci agrıodu. eşim degse yanlışlıkla bile bagırıyodum. agrıdan
adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe

haklisin ablacim, arada yollamam okula.
zaten dogum olacak, yeniyil tatili evde olacak, ondan cok kisa bir sure sonrada somestir tatili, epey evde takilacak Akin :)

Ben bugün okulda hamburger yedim cezama raziyim zerre kadarda zevk almadim
yaa sen bu okulu birak Feyzoss,doner, hamburger ne olacak boyle
okul nasil gecti?

Nasıl yiyosunuz bunu ya.
Ben hiç tat aldıgımı hiç hissetmiyorum üstüne doygunluk hisside olmuyor

Çocugum olursa evde kendim yapıcam
marifetli hatun :)

canim Allah gonlunuze gore versin, dogal yolla, saglikla, hayirli evlatlariniz olsun insallah...

ne heyecanlanmistik takimca silik cizgiye :)))

Merhabalaaaar hepinizee keyifler nasil yarin tarti gunu malumunuuuz :)
merhaba canim, nasilsin, sinavin nasil gecti??

canim aramiza hosgeldin, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Allah sanada hayirli zamanda, hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
Azimle kilolarini verecegine eminim,diyet, beslenme, egzersiz ile ilgili her ne konuda yardima ihtiyacin olursa, hep buradayim :)

menümü unuttum ya

kahvaltı : hastaneye gidicem diye yapamadım

öğlen okulda : hamburger
ayran

akşam : balık
2dilim ekmek
salata

su : hiç vaktim olmadı içmeye sabah okula gittim ordan hastaneye gittim ordan tekrar okula derse gittim .
gelincede 3 bardak içtim.

spor : yarım saat tempolu yürüyüş

Yawrukush

gogo2405 abla o programları hiç bilmiyordum , kardeşim gelsinde ona indirtiyim . nasıl kullanılıyor felan hiç bilmiyorum,teknoloji özürlüyüm ben :)
canim telefonunun play store'undan ya da app store'undan uygulamalarin adini arama kismina yazip, indireceksin bu kadar:)

Yawrukush bitanem napıyosun , akın nasıl , okulu nasıl geçti bugün diyecektim ki daha senin için gün yeni başlıyor yeni aklıma geldi :)
iyiyim canim, Akinin biraz burnu akmaya basladi kalktigimizdan beri.
Kahvalti ettik simdi ortaligi toplayacagim, sen nasilsin kuzum , okul nasil gecti?

yarim ltlik su bulundur canim yaninda icmeye calis..

bende bırakmak istiyorum zaten ... okul kötü geçti . o özür dilediğim kız konuştu da arkadaşları konuşmadı benle . bende uzak durdum onlardan . tek başıma takıldım . kimseye uyum sağlayamıyorum ,sorun bende,bunu da nasıl aşarım bilmiyorum .

ayy grip olacak ozaman , bol bol c vitamini aldır , başlamadan önlemini al

Kizlar kahvalti masasini toplayayim ,Akini hazirlayayim, Akinin beslenmesini hazirlayayim, birde kendimi hazirlayayim
Bugun Akini okula birakip, dogruca hastaneye konrtole gidecegim, oradanda Akini almaya yetisecegim okula..
Off bir gun bu yollarda doguracagim diye cok korkuyorum
Telin sarjini doldurdum aralarda derelerde gelicimm, benden kacisiniz yok hatunlar

Ebush_3
hastane sonuçların iyi çıkar inşallah canım :) zaten rutin kontrol demiştin dün :) hadi kolay gelsin

sende sorun falan yok, biraz cekingen bir yapin olabilir.
oncelikle kendini sorunlu gormeyi birak...
insanlara selam ver, nasilsiniz-iyi misiniz diye hal hatir sor.
yalniz takilmak zorunda degilsin guzelim.
eminim hem okula, hem insanlara alisacaksni, zaman ver...

gecmis olsun canim, sende bize nazlan sekerim :)

sağ ol bitanem ayy duygulandımmm gözümden yaş aktıı ...inşallah dediğin gibi olur ,ben seni tutmayım gelince konuşuruz hadi git sen öptüm kocaman :)

Ebush_3

hastane sonuçların iyi çıkar inşallah canım :) zaten rutin kontrol demiştin dün :) hadi kolay gelsin
evet canim hic ultrason falan yok..
sadece kalp atisini dinletiyorlar, bir sikayetin var mi diye soruyorlar, hoop paket servis gule gule :)
40dk araba suruyorum giderken, 40dk donerken,10dkda yolcu ediyorlar beni :))

evet canim hic ultrason falan yok..
sadece kalp atisini dinletiyorlar, bir sikayetin var mi diye soruyorlar, hoop paket servis gule gule :)
40dk araba suruyorum giderken, 40dk donerken,10dkda yolcu ediyorlar beni :))
yol uzunmuş bayağı :) olsun bebiş için değer annelik böyle bir şey ...cennet annelerin ayaklarının altındadır diye boş yere denmemiş :)

sağ ol bitanem ayy duygulandımmm gözümden yaş aktıı ...inşallah dediğin gibi olur ,ben seni tutmayım gelince konuşuruz hadi git sen öptüm kocaman :)
Feyzos biraz biraz insanlara yaklasacaksin, zaten universitede arkadas ortami olustukca, her sey dahada guzellesecek, cok optum canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…